Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut

Markkinoinnin salkustamme löytyy laajasti erilaisia markkinoinnin ratkaisuja ja mainonnan keinoja. Autamme yrityksenne markkinoinnin vauhtiin tavoitteiden määrittelyn kanssa tai annamme jo alkuun saatetulle matkalle lisää vauhtia.

Kun ulkoistat markkinoinnin Ilkalle, saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoiden tiimin, joka auttaa hienosäätämään markkinoinnin toimenpiteet tilanteen mukaan ja tulosten perusteella.

Henkilö istuu rennossa tuolissa miettien.

Myynnin kasvattaminen

Rakennamme myynnin ja markkinoinnin strategiat, koulutukset ja sparraukset aina tarpeidesi ja tavoiteltavan määränpään mukaisesti.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisella markkinoinnilla ohjataan asiakas ja potentiaalinen asiakas siihen suuntaan, mikä hyödyttää yrityksesi liiketoimintaa eniten. Digimarkkinoinnissa hyödynnämme tehokkaasti kohdennettavuutta, mitattavuutta ja automatisointia.

Kaksi henkilöä istuu, katse kohti kameraa.

Ratkaisut viestintään

Tehokas viestintä tukee yrityksen kasvua. Viestinnässä ei ole kyse pikavoittojen hakemisesta vaan se on pitkäjänteistä tekemistä, joka rakennetaan tukemaan yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita.

Paikallinen näkyvyys

Tarjoamme paikalliseen näkyvyyteen monipuoliset kanavavat ja keinot. Olemme joka päivä läsnä asiakkaasi arjessa – aamukahvipöydässä sanomalehden sivuilla, työmatkalla ulko- tai bussiscreenien loisteena ja lounastauolla digitaalisissa mediakanavissa.

Painopalvelut

Painopalvelumme kautta saat niin käyntikortit kuin messurakenteetkin – ja kaikkea niiden väliltä.

Ota yhteyttä

Haku