Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Digitaalinen markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Tarjoamme monipuolisia vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisuja, joilla saat yrityksellesi ainutlaatuista näkyvyyttä. Vaikuttajamarkkinointi on kuin moderni puskaradio, jolla nappaat kohderyhmäsi huomion heidän omalla kotikentällään vakuuttavasti ja tehokkaasti. 

Vaikuttajamarkkinointi tavoittaa tehokkaasti ja jää mieleen 

Vaikuttajamarkkinoinnin yksi suurimmista eduista on tehokkuus. Yrityksesi tavoittaa kohderyhmäsi varmasti ja pääsee samalla vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Vaikuttajamarkkinointi sopii loistavasti esimerkiksi  

  • uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen 
  • brändin tunnettuuden kasvattamiseen 
  • tapahtuman mainostamiseen  
  • myynnin kasvattamiseen 
     

Vaikuttajamarkkinointi hyödyntää vaikuttajien ja heidän seuraajiensa ainutlaatuista suhdetta. Vaikuttajamarkkinoinnin teho perustuu siis sosiaalisesta mediasta tuttujen ihmisten tekemään suositteluun. Luotettavina pitämiemme ihmisten kokemukset ja mielipiteet yksinkertaisesti kiinnostavat meitä. Vaikuttajat koetaan parhaimmillaan ystäviksi, joiden mielipiteillä ja kokemuksilla on merkitystä, ja heiltä haetaan esimerkiksi hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota. 

Vaikuttajamarkkinointi hyödyntää vaikuttajien ja heidän seuraajiensa ainutlaatuista suhdetta

7000 sisällöntuottajan verkosto käytettävissäsi 

Verkostoomme kuuluu lähes 7000 suomalaista vaikuttajaa, joiden joukossa on niin nano-, mikro- kuin makrovaikuttajiakin. Verkostostamme löytyy kiinnostavia persoonia niin paikallisen kuin valtakunnallisen vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseen. Rekrytoimme käyttöösi ne vaikuttajat, jotka sopivat edustamaan yritystäsi ja jotka puhuttelevat kohderyhmääsi. Vaikuttajamarkkinointia voidaan tehdä lähes kaikissa sosiaalisen median kanavissa: Instagramissa, YouTubessa, blogeissa, Facebookissa, TikTokissa ja podcasteissa. Sosiaalisen median lisäksi vaikuttajamarkkinointia voidaan toteuttaa myös muun muassa erilaisissa livetapahtumissa. 

Vaikuttajamarkkinointimme pitää sisällään kaupallisia yhteistöitä, PR-kampanjoita sekä Brand Shop -konseptin. Kartoitamme sinulle sopivimman vaikuttajamarkkinoinnin muodon tavoitteidesi pohjalta. PR-kampanja on vaikuttajamarkkinoinnin muodoista kevyin ja asiakkaalle edullisin, kun taas Brand Shop -konseptimme on tarkoitettu pidempiaikaiseen vaikuttajamarkkinoinnin tekemiseen. Kaupallisten yhteistöiden yhteydessä teemme jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyn kampanjasuunnitelman, jonka avulla voimme tarkemmin määritellä vaikuttajien tuottamaan sisältöön ja sen määrään.

Vaikuttajamarkkinointia monessa eri muodossa: 

  • Kaupallinen yhteistyö on yleensä lyhytaikainen kampanja, jossa mainostaja määrittelee mitä sisältöä vaikuttajalta halutaan. 
  • PR-tuotekampanjassa mainostaja lähettää tuotteensa vaikuttajalle testattavaksi. Vaikuttaja julkaisee sometilillään haluamansa määrän sisältöä, joissa hän kertoo mielipiteensä ja kokemuksensa tuotteesta.  
  • Affiliate-markkinointi tarkoittaa tulospohjaista markkinointia, jossa vaikuttaja ja yritys hyötyvät esimerkiksi vaikuttajan kautta tulleista ostoista.  
  • Brand Ambassador tarkoittaa brändilähettiläisyyttä, joka on usein pidempiaikainen maksettu yhteistyö. Vaikuttaja toimii siis brändin keulakuvana ja mainostaa brändiä ahkerasti seuraajilleen. 

Oikein tehtynä vaikuttajamarkkinointi on tehokasta, tuloksellista ja tavoittaa halutun kohderyhmän paikallisesti tai valtakunnallisesti. Olipa yhteistyön teema mikä tahansa, etsimme sopivia sisällöntuottajia – aiheeseen kuin aiheeseen ja kanavaan kuin kanavaan.  

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Some-markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Verkkosivut

Verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Haku