Hyppää sisältöön

Digitaalinen markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi tavoittaa tehokkaasti ja jää mieleen 

Tarjoamme monipuolisia vaikuttajamarkkinoinnin ratkaisuja, joilla saat yrityksellesi ainutlaatuista näkyvyyttä. Vaikuttajamarkkinointi on kuin moderni puskaradio, jolla nappaat kohderyhmäsi huomion heidän omalla kotikentällään vakuuttavasti ja tehokkaasti. 

Vaikuttajamarkkinoinnin yksi suurimmista eduista on tehokkuus. Yrityksesi tavoittaa omat kohderyhmänne varmasti ja pääsee samalla vuorovaikutukseen potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Vaikuttajamarkkinointi sopii loistavasti esimerkiksi  

  • uuden tuotteen tai palvelun lanseeraukseen 
  • brändin tunnettuuden kasvattamiseen 
  • tapahtuman mainostamiseen  
  • myynnin kasvattamiseen. 
     

Vaikuttajamarkkinointi hyödyntää vaikuttajien ja heidän seuraajiensa ainutlaatuista suhdetta. Vaikuttajamarkkinoinnin teho perustuu siis sosiaalisesta mediasta tuttujen ihmisten tekemään suositteluun, sillä luotettavina pitämiemme ihmisten kokemukset ja mielipiteet yksinkertaisesti kiinnostavat meitä. Vaikuttajat koetaan parhaimmillaan ystäviksi, joiden mielipiteillä ja kokemuksilla on merkitystä, ja heiltä haetaan esimerkiksi hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiota. 

Vaikuttajamarkkinointi hyödyntää vaikuttajien ja heidän seuraajiensa ainutlaatuista suhdetta

7000 sisällöntuottajan verkosto käytettävissäsi 

Verkostoomme kuuluu lähes 7000 suomalaista vaikuttajaa, joiden joukossa on niin nano-, mikro- kuin makrovaikuttajiakin. Verkostostamme löytyy siis kiinnostavia persoonia niin paikallisen kuin valtakunnallisenkin vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseen. Rekrytoimme laajasta verkostostamme yrityksesi kohderyhmälle ne vaikuttajat, jotka sopivat edustamaan yritystäsi yhteistyön merkeissä. Vaikuttajamarkkinointia voidaan tehdä lähes kaikissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagramissa, YouTubessa, blogeissa, Facebookissa, TikTokissa ja podcasteissa. Sosiaalisen median lisäksi vaikuttajamarkkinointia voidaan toteuttaa myös muun muassa erilaisissa livetapahtumissa. 

Vaikuttajamarkkinointimme pitää sisällään kaupallisia yhteistöitä, PR-kampanjoita sekä Brand Shop -konseptin. Kartoitamme sinulle sopivimman vaikuttajamarkkinoinnin muodon tavoitteidesi pohjalta. PR-kampanja on vaikuttajamarkkinoinnin muodoista kevyin ja asiakkaalle edullisin, kun taas Brand Shop -konseptimme on tarkoitettu pidempiaikaiseen vaikuttajamarkkinoinnin tekemiseen. Kaupallisten yhteistöiden yhteydessä teemme jokaiselle asiakkaallemme räätälöidyn kampanjasuunnitelman, jonka avulla voimme tarkemmin määritellä vaikuttajien tuottamaan sisältöön ja sen määrään.

Vaikuttajamarkkinointia monessa eri muodossa: 

  • Kaupallinen yhteistyö on yleensä lyhytaikainen kampanja, jossa mainostaja määrittelee mitä sisältöä vaikuttajalta halutaan. 
  • PR-tuotekampanjassa mainostaja lähettää tuotteensa vaikuttajalle testattavaksi. Vaikuttaja julkaisee sometilillään haluamansa määrän sisältöä, joissa hän kertoo mielipiteensä ja kokemuksensa tuotteesta.  
  • Affiliate-markkinointi tarkoittaa tulospohjaista markkinointia, jossa vaikuttaja ja yritys hyötyvät esimerkiksi vaikuttajan kautta tulleista ostoista.  
  • Brand Ambassador tarkoittaa brändilähettiläisyyttä, joka on usein pidempiaikainen maksettu yhteistyö. Vaikuttaja toimii siis brändin keulakuvana ja mainostaa brändiä ahkerasti seuraajilleen. 

Tehokkaan hakukonemarkkinoinnin salaisuus on sekä hakukonemainonnan että hakukoneoptimoinnin hyödyntäminen. Ja parhaat tulokset syntyvät, kun molempia tehdään

Oikein tehtynä vaikuttajamarkkinointi on tehokasta, tuloksellista ja tavoittaa halutun kohderyhmän paikallisesti tai valtakunnallisesti. Olipa yhteistyön teema mikä tahansa, etsimme sopivia sisällöntuottajia – aiheeseen kuin aiheeseen, kanavaan kuin kanavaan.  


Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

tikkataulu

Hakusanamainonta

hashtag

Some-markkinointi

vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio

talo

Verkkosivut

ostoskärryt

Verkkokaupat

kirjekuori

Sähköpostimarkkinointi

Haku