Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Digitaalinen markkinointi

Hakukone­­­markkinointi

Hakukonemarkkinointi tuo yrityksesi esiin sillä hetkellä, kun tarjoamiasi tuotteita tai palveluita etsitään. Tämä tekee hakusanamainonnasta tehokasta ja tuottavaa. Saat jatkuvaa ja laadukasta kävijävirtaa sivustoillesi. Mainontaa optimoidaan dataan perustuen ja tähdätään yhä laadukkaampaan kävijään, joka johtaa tarjouspyyntöihin tai tilauksiin.

Tavoita asiakkaasi silloin, kun he etsivät tuotteitasi ja palveluitasi

Hakusanamainonnan etuna on se, että luodut mainokset alkavat näkyä heti mainonnan aloittamisesta lähtien ja riittävillä rahallisilla panostuksilla paikka hakutulosten yläosassa on otettavissa nopeastikin haltuun. Hakusanamainonnan teho kuitenkin lakkaa sillä sekunnilla, kun mainonta lopetetaan. 

Hakusanamainonta on lähes elintärkeä markkinointikeino, jos verkkosivusi on suuressa osassa liiketoimintaasi. Ja varsinkin, jos sinulla on verkkokauppa. Hakusanamainonnan ansiosta yrityksesi saa oikeanlaista ja oikein kohdistettua näkyvyyttä oikeaan aikaan ja oikeille ihmisille.

Tehokasta hakukonemarkkinointia Google Partnerilta 

Kun hakukoneesta otetaan pitkäjänteisesti kaikki hyöty irti, käytetään sekä hakusanamainontaa että hakukoneoptimointia. Nämä kaksi hieman erityyppistä markkinoinnin muotoa tukevat toisiaan ja oikein käytettynä ne muodostavat kokonaisuuden, jonka avulla yrityksesi näkyvyys paranee ja myynti kasvaa. Tarpeen mukaan voit laajentaa Google-markkinointiasi myös Display-, Shopping- tai videomainonnalla.  

Tehokas hakukonemarkkinointi hyödyntää sekä hakusanamainontaa että hakukoneoptimointia.

Meillä on vuosien kokemus tuloksellisen hakukonemarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Voit luottaa, että Googlen sertifioimat asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan hakukonemarkkinoinnissa. Säännöllisen analysoinnin ja optimoinnin kautta kehitämme yrityksesi hakukonelöydettävyyttä jatkuvasti kohti parempia tuloksia. 

Ilkalta saat yhdeltä luukulta kaikki tarvitsemasi markkinoinnin palvelut. Yhteistyössä kanssamme yrityksesi markkinointikokonaisuus on näin järkevästi hallinnoitua ja tuo parempia tuloksia.  

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Some-markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Verkkosivut

Verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Haku