Hyppää sisältöön

Digitaalinen markkinointi

Sähköpostimarkkinointi

sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi vie viestisi perille

Sähköpostimarkkinoinnilla voit toteuttaa kustannustehokkaasti markkinointia ja viestintää niin potentiaalisille kuin olemassa olevillekin asiakkaille brändisi ilmeen mukaisesti. Sähköpostimarkkinointi on tutkitusti erittäin tehokas markkinoinnin keino, joka sopii niin pienille yhdistyksille kuin isoille verkkokaupoillekin.

Taitavasti koostettu ja oikeaan aikaan lähetetty uutiskirje sähköpostiin on tehokas keino yhteystietonsa jättäneiden asiakkaidesi aktivoimiseen sekä potentiaalisten, uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Sähköpostimarkkinointi on hyvä työkalu myös jäsenten, työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien tavoittamiseen. Kun uutiskirjeen viesti rakennetaan oikein ja se tavoittaa oikean kohdeyleisön, voi sähköpostimarkkinointi onnistuessaan näkyä positiivisella tavalla yrityksesi liikevaihdossa.

Sähköpostimarkkinointi tarvitsee toimivaa sisältöä

Sähköpostimarkkinoinnin kiistattomia etuja ovat kustannustehokkuus ja helppous. Sen avulla voidaan syventää asiakassuhdetta ja kasvattaa myyntiä. Sähköpostimarkkinoinnissa sisältö ratkaisee ja uutiskirjeen suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaakin varata aikaa. Sähköposteja lähetetään ja vastaanotetaan niin paljon, että viestin otsikointiin ja personointiin kannattaa satsata.

Sähköpostimarkkinoinnin kiistattomia etuja ovat kustannustehokkuus ja helppous

Tulosten mittaaminen ja raportointi on tärkeää myös sähköpostimarkkinoinnissa. Mitattavuus onkin yksi sähköpostimarkkinoinnin parhaista ominaisuuksista. Sähköpostityökalujen avulla voit esimerkiksi nähdä kuinka moni on avannut uutiskirjeesi, kuinka moni on klikannut linkkejä tai kuvia sekä myös moniko on perunut uutiskirjeen tilauksen. Näitä lukuja seuraamalla näet kuinka toimivaa ja houkuttelevaa sähköpostimarkkinointisi on ja osaat reagoida tarvittaessa tuloksiin tekemällä muutoksia sisältöön tai vastaanottajalistaan. Sähköpostimarkkinoinnissa suosittelemme tekemään myös A/B-testausta, jolloin pääset lähemmäs sitä, millainen sisältö (otsikointi, kuvat, asettelu jne.) toimivat parhaiten ja johtavat konversioon.

Erotu sähköpostimarkkinoinnilla – vinkit toimivaan sisältöön

  1. Pidä tavoite kirkkaana mielessäsi – haluatko ohjata uutiskirjeellä ottamaan yhteyttä vai takoa lisää tulosta verkkokauppaan? Sisällön tulisi tukea tätä tavoitetta ja viestisi ohjata asiakasta toimimaan haluamallasi tavalla.
  2. Panosta otsikointiin. Väritä viestiäsi emojilla tai houkuttele lukemaan sopivalla kysymyksellä. Muista kuitenkin muotoilla otsikko tiiviiksi ja selkeäksi.
  3. Älä tuhlaa asiakkaasi aikaa olemattomalla sisällöllä. Onko viestissäsi jotain, mistä asiakkaasi saa lisäarvoa – toimivia vinkkejä, työtä helpottavia uutuuksia, huikaisevia tarjouksia?

Sähköpostimarkkinointi käyntiin oikeilla työkaluilla

Sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen vaatii uutiskirje työkalun, jonka kautta uutiskirjeitä on helppo luoda ja lähettää sekä hallinnoida vastaanottajalistoja. Ilkalta löytyy oman helppokäyttöisen ja laadukkaan uutiskirje työkalun lisäksi osaamista onnistuneen sähköpostimarkkinoinnin toteuttamiseen myös teknologiariippumattomasti. Autamme sinut alkuun tai halutessasi hoidamme työn puolestasi. Meillä on pitkä kokemus sähköpostimarkkinoinnissa ja asiantuntijoidemme näkemyksellä ja kokemuksella sähköpostimarkkinointisi nousee täysin uudelle tasolle.


Sinua voisi kiinnostaa myös

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

tikkataulu

Hakusanamainonta

hashtag

Some-markkinointi

vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio

talo

Verkkosivut

ostoskärryt

Verkkokaupat

kirjekuori

Sähköpostimarkkinointi

Haku