Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Digitaalinen markkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnilla voit toteuttaa syvällisempää ja informatiivisempaa markkinointia ja viestintää. Silla voidaan haalia uusia asiakkuuksia ja sitouttaa nykyisiä. Sähköpostimarkkinointi on erittäin tehokas markkinoinnin keino, joka sopii kaiken kokoisille yrityksille.

Sähköpostimarkkinointi vie viestisi perille

Taitavasti koostettu ja oikeaan aikaan lähetetty uutiskirje on tehokas keino yhteystietonsa jättäneiden asiakkaidesi aktivoimiseen sekä potentiaalisten, uusien asiakkaiden tavoittamiseen. Sähköpostimarkkinointi on hyvä työkalu myös jäsenten, työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien tavoittamiseen. Kun uutiskirjeiden viestit rakennetaan oikein ja se tavoittaa oikean kohdeyleisön, näkyy se positiivisella tavalla yrityksesi liikevaihdossa.

Sähköpostimarkkinointi tarvitsee toimivaa sisältöä

Sähköpostimarkkinoinnin etuja ovat kustannustehokkuus ja helppous. Sen avulla syvennetään asiakassuhdetta ja kasvatetaan myyntiä. Sisältö ratkaisee ja uutiskirjeen suunnittelu ja toteuttaminen vaativat panostusta. Vastaanottajan on saatava jotain hyödyttävää tietoa, tunnetta tai etua. Myös viestintätyyli ja visuaalisuus ovat tärkeässä osassa, jotta sähköpostisi erottautuu viestien tulvassa. Sähköposteja lähetetään ja vastaanotetaan paljon, joten täytyy onnistua otsikoinnista alkaen erottautuakseen.

Sähköpostimarkkinoinnin kiistattomia etuja ovat kustannustehokkuus ja helppous

Tulosten mittaaminen ja raportointi on tärkeää myös sähköpostimarkkinoinnissa. Mitattavuus on sähköpostimarkkinoinnin parhaita ominaisuuksia. Työkalujen avulla selviää, kuinka moni ja kuka on avannut uutiskirjeen, klikannut linkkejä tai perunut uutiskirjeen tilauksen. Näitä lukuja seuraamalla nähdään, mikä sähköpostimarkkinoinnissa toimii ja osaamme reagoida muuttamalla sisältöjä tai vastaanottajalistaa. Sähköpostimarkkinoinnissa suosittelemme tekemään myös A/B-testausta, jolloin pystymme löytämään toimivimmat sisällöt.

Erotu sähköpostimarkkinoinnilla

  1. Pidetään tavoite kirkkaana mielessäsi – halutaanko ottamaan yhteyttä vai takoa lisää tulosta verkkokauppaan? Sisällön tulisi tukea tätä tavoitetta ja viestisi ohjata asiakasta toimimaan haluamallasi tavalla.
  2. Panostetaan otsikointiin, visuaalisuuteen ja eri elementteihin, kuten kyselyihin.
  3. Vältetään olematonta sisältöä ja pyritään luomaan asiakkaalle lisäarvoa.

Sähköpostimarkkinointi käyntiin oikeilla työkaluilla

Sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen vaatii uutiskirjetyökalun, jonka kautta kirjeitä on helppo luoda ja lähettää sekä pystytään hallinnoimaan erilaisia vastaanottajalistoja. Ilkan kanssa saat oman laadukkaan uutiskirjetyökalun lisäksi myös osaamista onnistuneen sähköpostimarkkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Autamme sinut alkuun tai halutessasi hoidamme työn puolestasi. Asiantuntijoidemme näkemyksellä ja kokemuksella sähköpostimarkkinointisi nousee täysin uudelle tasolle.

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Some-markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Verkkosivut

Verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Haku