Hyppää sisältöön

Liiketoimintaa tukevat verkkosivut

Sujuvasti toimivat, sisällöltään laadukkaat ja käyttäjälähtöiset verkkosivut houkuttelevat uusia asiakkaita, sitouttavat nykyisiä ja ylläpitävät brändiäsi. Kiinnitämme jo suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota siihen, että verkkosivujen rakentaminen lähtee tavoitteistasi. Huolellisesti toteutetussa verkkosivustoprojektissa on otettu huomioon myös yrityksesi liiketoimintastrategia.   

Riippuen verkkosivujesi pääasiallisista tavoitteista, se voidaan valjastaa esimerkiksi liidien kerääjäksi, tiedon antajaksi tai vaikkapa palveluidesi esittelijäksi. Verkkosivustolle voidaan myös tehdä verkkokauppatoteutus, joka voi toimia joko koko liiketoiminnan kivijalkana, tai yhtenä myynti- ja asiointikanavana.  

 

Mistä liikkeelle verkkosivujen suunnittelun kanssa?  

Autamme verkkosivujen toteutuksissa suunnittelusta tuotantoon ja sivuston ylläpitoon saakka:

• Konseptointi ja strategian kirkastaminen 

• Suunnittelu 

• Tekninen toteutus 

• Sisällön suunnittelu, optimointi ja syöttö 

• Tekninen ylläpito 

• Analytiikka 

• Sivuston jatkokehittäminen 

Verkkosivujen käyttäjädata tarjoaa arvokasta tietoa sivuston käytettävyydestä. Hyödyntämällä analytiikkapalvelujamme verkkosivustosi toimivuutta pystytään analysoimaan ja kehittämään entistä paremmaksi. 

Verkkosivustosi käyttäjädatan perusteella nähdään esimerkiksi se, mitkä sivut sivustollasi ovat suosituimpia ja millä laitteilla sivustoa käytetään. Datan avulla on mahdollista kehittää sivustoa esim. enemmän myyntiä tuottavaksi tai ohjata kävijöitä halutuille sivuille eli optimoida ostopolkuja.  

Hyödyntämällä analytiikkapalvelujamme verkkosivustosi toimivuutta pystytään analysoimaan ja kehittämään entistä paremmaksi.  

Kun tarvitset ensimmäiset verkkosivut tuoreelle yrityksellesi tai on tarve uudistaa olemassa olevat verkkosivut, käänny puoleemme. Meiltä Ilkalta löydät tuhansia toteutettuja verkkosivuprojekteja aina pienistä suuriin sivustoihin ja muun muassa Suomen kovimmat WordPress-toteuttajat. 

Olemme ansioituneita vaativissa verkkosivutoteutuksissa esimerkiksi WordPress-, LianaCMS- ja HubSpot-alustoilla. Ne mahdollistavat skaalautuvien verkkosivujen sekä asiakkaan tarpeen mukaisen kokonaisuuden toteuttamisen niin B2B- kuin B2C-liiketoiminnassa. Tarpeen vaatiessa autamme yritystäsi myös strategisen suunnan hahmottamisessa ja linjaamisessa, jotta lopputulos palvelisi yrityksesi digitaalisen liiketoiminnan menestystä mahdollisimman hyvin. 

Mikäli verkkosivujen toteuttaminen on ajankohtaista yrityksellesi, ota yhteyttä. Rakennetaan yrityksellesi liiketoimintaasi tukeva verkkosivusto. 


Sinua voisi kiinnostaa myös

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

tikkataulu

Hakusanamainonta

hashtag

Some-markkinointi

vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio

talo

Verkkosivut

ostoskärryt

Verkkokaupat

kirjekuori

Sähköpostimarkkinointi

Haku