Hyppää sisältöön

Yleistä tietoa

Ilkka on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja. Konsernin muodostavat emoyhtiö Ilkka Oyj, media- ja markkinointipalveluita tuottava I-Mediat Oy, painotoimintayhtiö I-print Oy ja ohjelmistoalan yritys Liana Technologies Oy. I-Medioiden tytäryhtiöitä ovat B2B-markkinointitoimisto Myynninmaailma Oy, vaikuttajamarkkinointitoimisto somessa.com Oy Ab ja sosiaalisen median toimisto MySome Oy. Liana Technologiesin tytäryhtiöitä ovat Ungapped AB ja Evermade Oy.  

Ilkka-brändi kokoaa sateenvarjonsa alle kaikki konsernimme yhtiöt ja koko kattavan markkinoinnin, tiedon ja teknologian tarjoaman. Ilkka korvasi kevään 2022 aikana myös markkinoinnin ja mainonnan palveluja tarjoavan I-Mediat-brändin. 

Lisäksi konserniin kuuluu kiinteistö Oy Seinäjoen Koulukatu 10 ja osakkuusyhtiöt Arena Partners Oy (41,17 %), Yrittävä Suupohja Oy (38,5 %) ja 29.10.2021 alkaen Hilla Group Oyj (ent. KPK Yhtiöt Oyj) (29,52 %).  

57 814

Liikevaihto, teur (2022)

-907

Liiketappio, teur (2022)

525

Henkilöstö keskimäärin (2022)


Konsernin rakenne

  • toimitusjohtaja Olli Pirhonen

  • I-Mediat Oy, liiketoimintajohtaja Jarno Puutio
  • somessa.com Oy Ab, operatiivinen johtaja Emma Ruotsala
  • MySome Oy, toimitusjohtaja Tytti Tamminen
  • Myynninmaailma Oy, varatoimitusjohtaja Anu Yliselä

  • I-print Oy, toimitusjohtaja Olli Pirhonen
  • I-print Oy, operatiivinen johtaja Jouni Tankka

  • Liana Technologies Oy, toimitusjohtaja Samuli Tursas
  • Evermade Oy, toimitusjohtaja Julius Haukkasalo
  • Ungapped AB, toimitusjohtaja Oscar Uribe

Ilkka Oyj sijoituskohteena

Vahva markkina-asema

Ilkka-konserni on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja, joka tuottaa mediapalveluita, markkinointipalveliuta, painopalveluita sekä markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Ilkalla on johtava asema Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan mediamarkkinassa. Digitaalisia markkinointi- ja viestintäpalveluja tarjoavat palvelubrändit toimivat valtakunnallisesti. Lisäksi konsernilla on kasvava kansainvälisten digitaalisten palvelujen tarjoama.

Investoimme tuottavaan kasvuun

Haemme liikevaihdon kasvua sekä medialiiketoiminnasta että sen ulkopuolelta. Oikaistu oman liiketoiminnan liikevoittotavoite on 10%.

Vastuullinen toimija

Konsernissa on määritelty vastuullisen yritystoiminnan periaatteet, joita yhtiö noudattaa kaikessa toiminnassa. Hallinnossa noudatetaan Corporate Governance -suosituksia, jotka määrittävät hyvän hallintotavan.

Ilkassa on arvoihin ja tulostavoitteisiin perustuva johtamistapa sekä tulosorientoitunut yrityskulttuuri.

Aktiivinen osingonmaksaja

Ilkka Oyj noudattaa aktiivista osinkopolitiikkaa ja pyrkii jakamaan konsernin vuosituloksesta vähintään puolet osinkoina. Osingon jaossa otetaan kuitenkin huomioon tuloskehityksen lisäksi yhtymän taloudellinen asema, kannattavan kasvun vaatima rahoitus sekä tulevaisuuden näkymät ja kehitystarpeet.

Missio

Informaatio yhdistää

Visio

Ilkka on tiedon ja teknologian taitaja sekä digitaalisen median, markkinoinnin ja teknologian ytimessä.

Arvot

Arvostamme
Uudistumme
Menestymme
Välitämme

Haku