Hyppää sisältöön

Mainostajille

Tarjoamme laajasti erilaisia markkinoinnin ja mainonnan keinoja ja ratkaisuja, jotka sopivat jaeltaviksi useimmissa mediakanavissa printissä, somessa ja verkossa.

Ainutlaatuisuutta tekemiseemme tuo se, että voimme tarjota näkyvyyttä myös omissa mediakanavissamme, joiden kautta paikallinen näkyvyys Pohjanmaalla on taattu.

Mainostajan verkkokauppa on avattu

Mainostaja, tee elämästäsi helpompaa ja osta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Uudesta verkkokaupasta ostat lähes kaiken mediamainonnan kaupunkiscreeneistä lehti-ilmoitukseen ja lehtien verkkosivuilla julkaistavaan bannerimainontaan.

Nyt pääset ostamaan mainontaa verkkokaupan kautta huimilla avajaistarjouksilla, alennukset jopa -50%.

Huom! Tuotteiden alennetut hinnat saat verkkokaupassa näkyviin klikkaamalla tuotesivulle, jossa alennettu hinta näytetään kohdassa ’Mediahinta’.

Ilkka mainostajan verkkokauppa

Teemat ja suurjakelut 2023

Teemaliitteillä ja suurjakeluilla vahvistat ja varmistat näkyvyytesi paikallisesti. Julkaisemme eri aiheisiin keskittyviä kaupallisia teemaliitteitä ympäri vuoden ja suurjakelut olemme ajoittaneet niin, että ne osuvat parhaimpiin myyntisesonkeihin.

Markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut

Kun et ole enää täysin varma mihin markkinoinnissa, myynnissä tai teknologiassa panostaa, ei hätää. Yhdessä tutkimme, suunnittelemme ja luomme ihmisiä tavoittavia ratkaisuja.

Aineisto-ohjeet suunnittelijalle

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Haku