Hyppää sisältöön

Mainostajille

Mediakortit ja hinnastot

Meiltä voit hankkia näkyvyyttä mainosviestillesi useassa mediassa. Mediakortit ja hinnastot -sivulta löydät lisätietoja kaikkien printti- ja verkkomedioidemme mainonnan hinnoista ja mediatiedoista. Mainostamiseen liittyvää lisätietoa löydät myös Aineisto-ohjeet -sivulta.

Rekrymarkkinointi

Ilkan kanssa saat kaiken onnistuneeseen rekrymarkkinointiin. Tavoitamme laajasti Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan työikäiset ihmiset joko yksittäisillä medioilla tai monikanavaisesti. Kirkastamme myös viestit ja visuaalisuuden, jolloin kokonaisuudesta saadaan vaikuttava. Meidän kanssamme saat käyttöösi myös laajasti tavoittavan rekrytointi.com-verkoston. Eiköhän laiteta rekrymarkkinointi käyntiin ja löydetään sinulle ne oikeat tekijät.

Pointti

Pointti on I-Medioiden julkaisema kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Voit tutustua Pointin mainostusmahdollisuuksiin tarkemmin täällä.

Lounaspaikka

Lounaspaikka kokoaa alueen lounastarjonnan yhteen ja samaan paikkaan. Julkaisemme kerran viikossa lehdessä ilmoituksen, josta asiakkaat näkevät, mitkä lounasravintolat ovat mukana palvelussa.

Verkossa ravintoloitsijat päivittävät itse tarjontansa helposti ja nopeasti omilla tunnuksillaan. Lounaspaikan ilmoitukset ovat näkyvissä myös Tässä.fi-palvelussa.

Tutustu palveluun osoitteessa lounaspaikka.ilkkapohjalainen.fi.

Tässä.fi

Tässä.fi:n avulla asiakkaat löytävät luoksesi nopeasti, ja yrityksesi voi ilmoitella ajankohtaisista asioista, palveluista ja tarjouksista reaaliajassa. Puhelimen paikkatietoa käyttävä Tässä.fi tavoittaa yrityksesi lähellä liikkuvat ja sinne matkalla olevat käyttäjät.

Tutustu palveluun osoitteessa Tässä.fi.
Lataa mobiilisovellus osoitteesta Tässä.fi/lataa.

Yritys pääsee mukaan Tässä.fi:n eritasoisilla näkyvyyksillä:

Peruspaketti19 eur/kk
Aktiivipaketti29 eur/kk
Aktiivipluspaketti49 eur/kk
Premiumpaketti125 eur/kk

Haku