Hyppää sisältöön
Teemasivujen kuvia kollaasina

Vahvista ja varmista näkyvyytesi paikallisesti

Kohdenna mainontaa tehokkaasti aiheesta kiinnostuneille lukijoille kaupalliseen sisältöön keskittyvän Pointin avulla. Pointti on Ilkan julkaisema kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Pointissa ilmestyvistä jutuista suuri osa on tehty yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa sponsoroituina juttuina. Pointin jutut julkaistaan Ilkka-Pohjalaisen välissä jaettavissa teemaliitteissä sekä pointti.fi-sivustolla. Voit varata yrityksellesi näkyvyyttä Pointin mainospaikalla tai sponsoroidulla jutulla.

33 074

Joulukuussa 2022 Pointin sivuja katseltiin 33 074 kertaa.
(Google Analytics)

~3 min.

Pointin juttuja luetaan keskimäärin 2 min. 58 s.
(Vuosi 2022, Google Analytics)

100 000

Ilkka-Pohjalaisen suurjakelu tavoittaa 100 000 taloutta.

Näin tavoitat asiakkaasi Pointin avulla

Pointti kertoo ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä sekä antaa vinkkejä ja hyötytietoa lukijoille. Pointissa mainostamalla tavoitat helposti ja kattavasti useista vapaa-ajan aihealueista kiinnostuneet ihmiset. Pointti tarjoaa yrityksille monenlaisia mainostus- ja markkinointimahdollisuuksia.

Sponsoroidun jutun avulla yrityksesi saa huolella muotoiltua näkyvyyttä. Sponsoroidut jutut ovat ammattikirjoittajien tuottamia artikkeleita, joissa yritykset pääsevät kertomaan haluamistaan asioista vakuuttavasti ja asiantuntijan roolissa. Painetussa teemaliitteessä julkaistua sponsoroitua juttua voit Pointin verkkosivuilla täydentää esimerkiksi videolla, podcastilla, kyselyllä, kilpailulla, yhteydenottolomakkeella tai linkityksellä suoraan omille sivuillesi.

Printti- ja Pointti.fi-sivustonäkyvyyden lisäksi sponsoroidut jutut saavat lisänäkyvyyttä Pointin somekanavilla (FacebookInstagram). Tutustu Pointista löytyviin sponsoroituihin juttuihin täällä. Lue lisää myös kaupallisista teemaliitteistämme.

Sponsoroitujen juttujen lisäksi Pointissa on tarjolla mahdollisuuksia banneri- ja natiivimainonnalle muiden lehtiemme verkkosivujen tapaan. Jos tavoittelet esimerkiksi autoilusta kiinnostuneita ihmisiä, on Pointin avulla mainoksesi helppo kohdistaa Autot ja liikenne -aiheisia juttuja lukeville. Kysyy lisää Pointin mainostusmahdollisuuksista myynnistämme!

Teemaliitteet ja

suurjakelut 2023

pe 12.5. Suurjakelu + Pointti: Koti ja puutarha

pe 30.6. Suurjakelu + Pointti: Tango

pe 13.10. Suurjakelu + Pointti: Yrittäjä ja maatilayrittäjä

pe 24.11. Black Friday Suurjakelu + Pointti: Talvi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Räätälöidään yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.
Tähti (*) tarkoittaa pakollista kenttää.

Haku