Hyppää sisältöön

Vahvista ja varmista näkyvyytesi paikallisesti

Kohdenna mainontaa tehokkaasti aiheesta kiinnostuneille lukijoille kaupalliseen sisältöön keskittyvän Pointin avulla. Pointti on Ilkan julkaisema kaupalliseen sisältöön keskittyvä verkkomedia. Pointissa ilmestyvistä jutuista suuri osa on tehty yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa sponsoroituina juttuina. Pointin jutut julkaistaan Ilkka-Pohjalaisen välissä jaettavissa teemaliitteissä sekä pointti.fi-sivustolla. Voit varata yrityksellesi näkyvyyttä Pointin mainospaikalla tai sponsoroidulla jutulla.

33 074

~3 min.

85 000

Pointti kertoo ajankohtaisista asioista, ihmisistä ja ilmiöistä sekä antaa vinkkejä ja hyötytietoa lukijoille. Pointissa mainostamalla tavoitat helposti ja kattavasti useista vapaa-ajan aihealueista kiinnostuneet ihmiset. Pointti tarjoaa yrityksille monenlaisia mainostus- ja markkinointimahdollisuuksia.

Sponsoroidut jutut ovat ammattikirjoittajien tuottamia artikkeleita, joissa yritykset pääsevät kertomaan haluamistaan asioista vakuuttavasti ja asiantuntijan roolissa.

Painetussa teemaliitteessä julkaistua sponsoroitua juttua voit täydentää Pointin verkkosivuilla esimerkiksi videolla, podcastilla, kyselyllä, kilpailulla, yhteydenottolomakkeella tai linkityksellä suoraan omille sivuillesi.

Sponsoroidut jutut saavat lisänäkyvyyttä Pointin somekanavilla (FacebookInstagram). 

Tutustu Pointista löytyviin sponsoroituihin juttuihin täällä.

Bannerimainonta on joustavuudessaan ja monipuolisuudessaan tehokas markkinoinnin muoto. 

Bannerimai­nonta ohjaa tehokkaasti yrityksesi verkkosi­vuille. Sen etu on sen mitattavuus. Mainoksen toimivuutta voi tarkastella klikkausprosentista (CTR, click-through rate, eli kuinka paljon mainosta on klikattu) tai konversioasteesta (kuinka moni on tehnyt halutun toimenpiteen).

Bannerimainoksissa voidaan hyödyntää kuva-, teksti- ja videosisältöjä. Lisää eloa ja interaktiivisuutta niihin saadaan animoinnilla tai karusellinäkymän avulla. 

Natiivimainonta on toimituksellinen mainos verkkosivuilla. Verkkosivujen etusivulla on uutisartikkelia muistuttava nosto, josta napsauttamalla lukija pääsee tutustumaan yrityksestäsi kertovaan sisältöön. Sivu voi sisältää tekstin lisäksi esimerkiksi videoita, kyselyitä ja lomakkeita.

Natiivimainonnan avulla voit nostaa esiin tietyn näkökulman, teeman, tuotteen tai palvelun, josta kerrot tarkemmin. Onnistuneen natiivimainonnan avain on kiinnostava ja lisäarvoa antava sisältö. 

Pointti teemaliitteissä tavoitat perinteisellä printtimainoksella laajasti potentiaaliset asiakkaasi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Tulossa olevan Pointti teemaliitteen mainoskoot löydät mediakortista (kohdassa ”ilmestyy seuraavaksi”) tai voit toki aina ottaa yhteyttä meihin niin katsotaan yhdessä sopiva koko mainoksellesi!

Tällä lomakkeella voit varata näkyvyyttä haluamaasi Pointtiin.
Olemme yhteydessä sinuun lomakkeen lähettämisen jälkeen mahdollisimman pian.

Haku