Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteena on ohjata asiakas siihen suuntaan, mikä hyödyttää yrityksesi liiketoimintaa eniten. Oli sitten tavoitteenasi edistää yrityksesi tunnettuutta tai ohjata kävijöitä verkkosivuillesi tai verkkokauppaasi, digitaalisen markkinoinnin keinot ovat tehokkaita. Digimarkkinoinnissa pystytään nopeasti näkemään toimivimmat mainosmuodot ja se mahdollistaa myös uusien ideoiden joustavan testauksen.

Testataan, kohdennetaan, mitataan ja automatisoidaan

Digimarkkinoinnissa hyödynnetään kohdennettavuus, mitattavuus ja automatisointi 

  • Kohdentamisessa selvitetään, missä digitaalisissa kanavissa asiakkaasi liikkuvat, mistä asioista he ovat kiinnostuneita ja miten he toimivat. Kohdennusta voidaan tehdä monenlaisin kriteerein. Perinteisesti kohdennus on tehty demografiatietojen eli kohderyhmän iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan, mutta monesti tärkeämpää on kohdentaa markkinointia kiinnostusten perusteella. 
  • Digimarkkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata monenlaisin mittarein. Mittaamiseen käytetään verkkosivuston analytiikkaa ja digimarkkinointiin käytettävien teknologiaratkaisujen keräämää dataa. Digimarkkinoinnissa tiedät, millaiset viestit ja mainokset toimivat parhaiten ja mitä markkinointi tuottaa.
  • Yksi digimarkkinoinnin eduista on myös se, että kampanjat tai mainosviestit luodaan kerran ja teknologia huolehtii usein julkaisusta itse määrittelemisesi asetusten esimerkiksi ajankohdan mukaan. Automatisoidut prosessit voidaan siis valjastaa tekemään markkinointia puolestasi.  

Digitaalisen markkinoinnin osaajat käytössäsi

Meillä Ilkassa on iso joukko digitaalisen markkinoinnin huippuosaajia. Pystymme toteuttamaan markkinoinnin yksittäisiä osa-alueita tai ottamaan haltuun markkinoinnin vetovastuun. Hallitsemme markkinoinnin analytiikan ja teknologian. Me kokoamme markkinoinnin palaset yhteen kohti yhdessä määriteltyjä tavoitteita. 

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä

Haku