Hyppää sisältöön

Ratkaisut

Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin ratkaisut auttavat yrityksen arjessa 

Digitaalinen markkinointi tai lyhyemmin lausuttuna digimarkkinointi on laaja käsite, joka pitää sisällään monenlaista markkinointia nimenomaan digitaalisissa ympäristöissä kuten internetissä tai sosiaalisen median kanavissa. Digitaaliseen markkinointiin voidaankin lukea kuuluvaksi esimerkiksi somemarkkinointia, sähköpostimarkkinointia tai hakukonemarkkinointia.  

Digitaalisen markkinoinnin tavoitteena on ohjata asiakas siihen suuntaan, mikä hyödyttää yrityksesi liiketoimintaa eniten. Oli sitten tavoitteenasi edistää yrityksesi tunnettuutta tai ohjata kävijöitä verkkosivuillesi tai verkkokauppaasi, digitaalisen markkinoinnin keinot ovat tehokkaita. 

Digitaalinen markkinointi on kohdennettavaa ja mitattavaa 

Digitaalisen markkinoinnin etuja verrattuna perinteisempään markkinointiin ovat muun muassa kohdennettavuus, mitattavuus ja automatisointi. 

  • Kohdentamisessa on oleellista ymmärtää, missä digitaalisissa kanavissa juuri sinun asiakkaasi liikkuvat ja kohdentaa markkinointiviesti sinne. Esimerkiksi nuoret liikkuvat aivan eri kanavissa kuin vaikkapa bisnespäättäjät. Kohdennusta voidaan tehdä monenlaisin kriteerein. Yleisimmin sitä tehdään demografiatietojen eli kohderyhmän iän, sukupuolen ja asuinalueen mukaan. 
  • Digimarkkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata suhteellisen helposti. Mittaamiseen käytetään esimerkiksi verkkosivuston analytiikkaa ja digimarkkinointiin käytettävien teknologiaratkaisujen keräämää dataa.  
  • Yksi digimarkkinoinnin eduista on myös se, että kampanjat tai mainosviestit luodaan kerran ja teknologia huolehtii usein julkaisusta itse määrittelemisesi asetusten esimerkiksi ajankohdan mukaan. Automatisoidut prosessit voidaan siis valjastaa tekemään markkinointia puolestasi.  

Ratkaisuja digitaaliseen markkinointiin

nastat
Hakukonemarkkinointi
Hakukoneoptimointi
Hakukoneoptimointi
tikkataulu
Hakusanamainonta
hashtag
Some-markkinointi
ostoskärryt
Verkkokaupat
vaikuttajamarkkinointi
Vaikuttajamarkkinointi
kirjekuori
Sähköposti-markkinointi
Verkkosivut
Verkkosivut
Markkinoinnin automaatio
Markkinoinnin automaatio
digitaalisen markkinoinnin osaajat

Digitaalisen markkinoinnin osaajat käytössäsi

Meillä Ilkassa on iso joukko digitaalisen markkinoinnin huippuosaajia. Pystymme toteuttamaan markkinointitoimistanne joko yksittäisiä osa-alueita tai ottamaan haltuun koko paketin tarvitsetpa sitten laadukkaita verkkosivuja, markkinoinnin automatisointia tai vaikka sosiaalisen median markkinointia. Tarjoamme myös viimeisimpiä teknologioita niin omaan käyttöönne kuin avaimet käteen -palvelunakin. Samoin hallitsemme markkinoinnin analytiikan. Me kokoamme markkinoinnin palaset yhteen tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. 

Ota yhteyttä

Haku