Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Digitaalinen markkinointi

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio on teknologia, jolla viet markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun prosessit uudelle tasolle, saat niistä parhaan mahdollisen hyödyn irti ja vapautat työntekijöidesi aikaa muuhun tekemiseen.

Markkinoinnin automaatio tehostaa markkinointia ja myyntiä

Markkinoinnin automaation avulla jalostat vaikkapa verkkokaupan kävijöistä ostavia asiakkaita ja nostat nykyisten asiakkuuksiesi arvoa lisä- ja ristiinmyyntikampanjoilla. Oikein toteutettuna markkinoinnin automaatio lisää myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Oikein toteutettuna markkinoinnin automaatio lisää myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Tehosta ajankäyttöä oikeilla työkaluilla

Markkinoinnin automaatio on tärkeä osa inbound-markkinointia, jossa potentiaaliset asiakkaat pyritään houkuttelemaan vuorovaikutukseen erilaisia digitaalisen markkinoinnin työkaluja hyödyntämällä. Asiakkaita autetaan ostopäätöksen tekemisessä ja ohjataan toimivilla sisällöillä eteenpäin ostopolulla.

Myynnin ja markkinoinnin automaation suunnittelun ja ulkoistamisen lisäksi autamme HubSpot-, ActiveCampaign- ja LianaAutomation -järjestelmien käyttöönotoissa sekä erilaisissa CRM-käyttöönottoprojekteissa. Asiantuntijamme tekevät myös konsultointeja CRM:n ja markkinoinnin automaatioiden parissa niin myynnissä kuin markkinoinnissakin.

Meillä projekteja lähestytään aina asiakkaan liiketoiminnan kautta, jotta voidaan ratkaista oikeita ongelmia. Parhaan kokemuksen tarjotaksemme räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti.

Meillä projekteja lähestytään aina asiakkaan liiketoiminnan kautta, jotta voidaan ratkaista oikeita ongelmia.

LianaAutomation – Markkinoinnin automaation kotimainen työkalu

  • Kotimaisella markkinoinnin automaatiojärjestelmä LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta.
  • Saat selville asiakkaidesi todelliset tarpeet ja reagoit heidän kiinnostukseensa välittömästi tarkoin kohdistetuilla viesteillä useissa eri kanavissa.
  • LianaAutomation on integroitavissa useisiin eri CRM-järjestelmiin ja verkkosivustoihin

HubSpot – Moneen tarpeeseen taipuva myynnin ja markkinoinnin automaation työkalu

  • HubSpot on monipuolinen ja moderni CRM-järjestelmä, jonka avulla pysyt kärryillä asiakkaiden kokonaistilanteesta.
  • Koostat kaikki liiketoimintasi kannalta tärkeät toiminnallisuudet ja datan yhteen järjestelmään. Näet samasta paikasta kaiken talteen kerätyt tiedot, markkinoinnin kohdistamistoimet ja niiden toimivuuden, tapaamiset, kommunikaation, tarjoukset, myynnit ja asiakaspalvelutilanteet.
  • Markkinoinnin automaation avulla pisteytät liidisi räätälöidysti ja lämmität ne kohti myyntivalmiutta oikeaan aikaan ja oikeilla sisällöillä.
  • Saat kauttamme avuksesi HubSpot Platinum Partner -tason sertifioituja asiantuntijoita
  • Omat HubSpotin yhteyshenkilömme seuraavat työn laatua ja antavat tukea asiakasprojekteihin. Asiantuntijuutta päivitetään jatkuvasti ja saammekin ensimmäisten joukossa tietoomme HubSpotin uudet palvelut ja ominaisuudet.

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Some-markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Verkkosivut

Verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Haku