Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Digitaalinen markkinointi

Verkkokauppa

Yhä useampia tuotteita ja palveluita pystytään myymään verkossa, ja entistä useampi asiakas haluaa – ja on tottunut – asioimaan verkossa. Verkkokauppa voi olla koko liiketoiminnan kivijalka tai toimia yhtenä myynti- ja palvelukanavana. Toimipa yrityksesi B2B tai B2C -liiketoiminnassa, verkkokauppa voi nostaa liiketoiminnan seuraavalle tasolle. 

Verkkokaupalla myynti kasvuun

Menestyvän verkkokaupan käynnistäminen ja kehittäminen vaativat huolellista suunnittelua ja tuotantoa. Lähtökohta on aina käyttäjissä: ketä verkkokaupalla tavoitellaan ja miten ostopolun eri vaiheet rakennetaan palvelemaan mahdollisimman sujuvasti.

Kaupankäyntiä ja jatkuvaa kehitystä

Verkkokaupan täytyy olla sekä kaupan ylläpitäjille että loppuasiakkaille mahdollisimman helppo käyttää. Verkkokaupan täytyy toimia teknisesti luotettavasti ja siinä on oltava monipuoliset maksutavat. Asiakkaat arvostavat kattavia tuote- ja palvelutietoja kuvineen sekä ostoa tukevia sisältöjä, kuten arvosteluja, oppaita ja artikkeleita.  

Verkkokauppasi paras mittari on sen tuottamat tulokset, joten käyttäjädataan perustuva jatkuva kehittäminen on liiketoimintasi kannalta ensiarvoisen tärkeää. Valitse sellainen kumppani, jonka kanssa verkkokaupan jatkuva kehittäminen onnistuu. Me Ilkalla rakennamme verkkokauppatoteutuksia B2B ja B2C -liiketoimintaan mm. LianaCommerce- ja WooCommerce -alustoilla. Rakennamme yhdessä kanssasi verkkokaupalle liiketoimintalähtöiset tavoitteet. Varmistamme, että asiakkaitasi palveleva verkkokauppa tuottaa 24/7.

Verkkokaupan perustaminen

  • Päivitetään liiketoimintastrategiasi tukemaan verkkoliiketoimintaa.
  • Laitetaan tuotteistus kuntoon. Rakennetaan tuote- ja palvelukuvaukset palvelemaan verkkoasiakasta mahdollisimman monipuolisesti. Pohditaan asiakkaiden sitouttamista: mitkä lisätuotteet tai -palvelut olisi helppo kytkeä toisiinsa? 
  • Valitaan verkkokauppa-alusta, joka tukee verkkokaupan skaalautuvuutta.
  • Tehdään ostaminen, maksaminen ja tuotteen vastaanottaminen helpoksi.
  • Rikastutetaan verkkokauppasi sisältöä tekemällä tuote- tai palvelutestauksia, videosisältöjä sekä mahdollistamalla arvostelut. Sisällöltään rikkaampi sivusto löytyy myös Googlesta tehokkaammin. 
  • Rakennetaan verkkokaupallesi monipuolinen markkinointi.

Jos olet perustamassa verkkokauppaa tai tarvitset apua verkkokauppasi kehittämisessä, olemme mielellämme avuksi. Ota yhteyttä! 

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme

Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimointi

Some-markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio

Verkkosivut

Verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Haku