Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Näköislehtimainonta

Näköislehtimainonnan avulla yrityksesi viesti tavoittaa lehtensä digimuodossa lukevat ihmiset, ja se sopii erinomaisesti tukemaan painetun lehden mainontaa. 

Tavoita lehden lukijat näköislehdessä

Näköislehtiemme potentiaalinen lukijakunta on hyvin laaja: näköislehtien lukuoikeus sisältyy kaikkien tilattavien lehtiemme yhdistelmätilauksiin (printti + digi) sekä digitilauksiin.

Syitä mainostaa näköislehdessä

Tavoita lukijat verkossa

Tavoitat lehteä tilanneet ja sitä digitaalisesti lukevat lukijat 

Mobiililaitteiden käyttäjät

Tavoitat tehokkaasti myös ne, jotka haluavat lukea lehteä verkossa esimerkiksi älypuhelimelta tai tabletilta. 

Suuri huomioarvo

Näköislehtimainoksella on yhtä suuri huomioarvo, kuin printin kokosivun ilmoituksella, sillä näyttävä mainos tulee vastaan lehden sivuja käänneltäessä. 

Ohjaa lukijat verkkosivuillesi

Ohjataan lukijat tehokkaasti yrityksesi verkkosivuille tai verkkokauppaan. 

Näköislehtimainonnan vaihtoehdot

Välisivumainos on koko sivun kokoinen mainos, joka näkyy näköislehden mobiilisovelluksessa ja työpöytäversiossa*. Käyttäjä saapuu mainokseen ja poistuu mainoksesta samaan tapaan pyyhkäisemällä, kuin hän vaihtaisi näköislehdessä sivua. Mainos voi sisältää myös rich media  -muotoja, kuten kuvakaruselleja, 3D-kuutioita, videomainontaa tai jopa pelillisyyttä, kuten arvan raaputusta. Välisivumainos on näppärä, huomiota herättävä ja edullinen tapa tavoittaa näköislehtien lukijat. 

* Välisivumainos näkyy, kun I-P:n näköislehteä luetaan tabletilla tai puhelimella mobiilisovelluksen kautta tai tietokoneella.
Välisivumainos ei näy, kun I-P:n näköislehteä luetaan tabletilla tai puhelimella verkkoselaimen kautta.

Klikki-mainos on printtimainontaa tukeva näköislehtimainonnan muoto. Printtilehdessä julkaistuun mainokseesi liitetään näköislehdessä ”klikki”, jolloin lukija siirtyy suoraan haluttuun osoitteeseen ja on heti ostopäätöksen äärellä. Klikin avulla mainoksesi saa enemmän tehoa, sillä klikkausprosentti on jopa viisi kertaa isompi kuin normaalin bannerin.

Artikkelimainos näkyy digilehden mobiilisovellusversiossa avatun artikkelin alaosassa.

Etusivumainos tavoittaa Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksen kaikki käyttäjät, vaikka lukija ei etenisikkään näköislehteen saakka.

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku