Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Advertoriaalit

Advertoriaali on toimitukselliseen tapaan tehty informatiivinen mainosartikkeli, joka tuo asiantuntijuuttasi tarinallisesti esiin. Herätä kohderyhmäsi kiinnostus ja luottamus. Advertoriaalin parissa vietetään pitempi aika, mitä perinteisen mainoksen. Huolellisesti suunniteltuna ja toteutettuna se kiinnittää huomion, informoi, ratkaisee ongelmia ja antaa lukijalle uusia ideoita. 

Advertoriaali printtilehdessä nappaa lukijan huomion 

Sen avulla voidaan rakentaa brändiä, lisätä tunnettuutta, ohjata toimintaan tai luoda hyvää työnantajamielikuvaa. Mainostajan artikkelia voidaan hyödyntää useassa eri kanavassa ja muodoissa. Yhdellä haastattelukerralla voidaan rakentaa tekstit niin verkkosivuilla julkaistavaan natiiviimainokseen kuin printtilehdessä julkaistavaan advertoriaaliin. Tekstejä ja kuvia pystyt hyödyntämään laajasti myös omissa kanavissasi.

Advertoriaali hyödyttää, yllättää tai ilahduttaa 

Advertoriaalin suunnittelussa tärkeintä on huomioida lukijan saama hyöty, vinkit tai ideat. Ammattikirjoittajamme osaavat tuoda teksteihin mielenkiintoisella kulmalla tuotteitasi tai palveluasi koskevaa hyötynäkökulmaa, jota asiakkaanne osaavat arvostaa.

Ammattikirjoittajamme osaavat tuoda teksteihin mielenkiintoisella kulmalla tuotteitasi tai palveluasi koskevaa hyötynäkökulmaa.

Advertoriaalin ulkoasu on oltava erilainen muusta sisällöstä, jotta se erottuu journalistisesta sisällöstä sekä lisää huomioarvoa. Kuvien suunnitteluun kannattaa panostaa. Niillä tuetaan tekstin sanomaa ja herätetään lukijan kiinnostus.

Hyvä advertoriaali 

  • on helposti lähestyttävä 
  • välttää myyntipuheita 
  • tarjoaa lukijalleen hyödyllistä informaatiota 
  • yllättää ja ilahduttaa 
  • tarjoaa ratkaisuja ja hyödyllisiä vinkkejä 
  • tuottaa lisäarvoa 
  • kertoo avoimesti, kuka on sisällön takana. 

Toteutamme advertoriaalit yrityksesi ehdoilla ja viimeistelemme kiinnostavan sisällön houkuttelevalla ulkoasulla. Laajasta lehtiperheestämme löytyy takuulla sopiva media myös julkaisuun. 

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku