Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Advertoriaali

Advertoriaalit

Advertoriaali printtilehdessä nappaa lukijan huomion 

Advertoriaali on toimitukselliseen tapaan tehty informatiivinen mainosartikkeli. Jos etsit lukijoiden kiinnostusta herättävää ja uskottavaa tapaa oman kohderyhmäsi lähestymiseen, advertoriaali on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Huolellisesti suunniteltuna ja toteutettuna se kiinnittää huomion, informoi, ratkaisee ongelmia ja antaa lukijalle uusia ideoita. 

Mainostajan artikkeli eli advertoriaali on mainio tapa kertoa omista tuotteistasi tai palveluistasi syvällisemmin asiakkaalle. Sen avulla voi myös rakentaa brändiä, lisätä tunnettuutta tai luoda hyvää työnantajamielikuvaa. Mainostajan artikkelia voidaan hyödyntää useassa eri kanavassa. Yhdellä haastattelukerralla voidaan rakentaa tekstit niin verkkosivuilla julkaistavaan natiiviimainokseen kuin printtilehdessä julkaistavaan advertoriaaliin. Tekstejä ja kuvia voit aina myös hyödyntää omissa kanavissasi.

Advertoriaali hyödyttää, yllättää tai ilahduttaa 

Advertoriaalin suunnittelussa tärkeintä on huomioida se, että lukija kokee saaneensa sen luettuaan hyötyä, vinkkejä tai ideoita. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu advertoriaali voi olla huomioarvoltaan jopa perinteistä mainosta tehokkaampi ja vaikuttavampi mainonnan muoto. Ammattikirjoittajamme osaavat tuoda teksteihin tuotettanne tai palveluanne koskevaa hyötynäkökulmaa, jota asiakkaanne osaavat arvostaa. 

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu advertoriaali voi olla huomioarvoltaan jopa perinteistä mainosta tehokkaampi ja vaikuttavampi mainonnan muoto.

Voit aina päättää advertoriaalin ulkoasusta itse, mutta usein se jäljittelee taiton ja typografian puolesta lehden omaa toimituksellista sisältöä. Sen on oltava kuitenkin tarpeeksi erilainen, sillä lukijan on kyettävä erottamaan journalistinen ja mainossisältö visuaalisesti toisistaan. Tekstin lisäksi advertoriaali sisältää yleensä esimerkiksi kuvia ja ilmoittajan logon sekä yhteystiedot. Kuvien suunnitteluun kannattaakin panostaa, niillä tuet tekstisi sanomaa ja herätät lukijan kiinnostuksen.

Hyvä advertoriaali 

  • on helposti lähestyttävä 
  • välttää myyntipuheita 
  • tarjoaa lukijalleen hyödyllistä informaatiota 
  • yllättää ja ilahduttaa 
  • tarjoaa ratkaisuja ja hyödyllisiä vinkkejä 
  • tuottaa lisäarvoa 
  • kertoo avoimesti, kuka on sisällön takana. 

Toteutamme advertoriaalit yrityksesi ehdoilla ja viimeistelemme kiinnostavan sisällön houkuttelevalla ulkoasulla. Laajasta lehtiperheestämme löytyy takuulla sopiva media myös julkaisuun. 


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku