Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Mainonta verkossa

Verkkomainonnalla tavoitetaan tarkasti rajattu kohderyhmä ja se toimii vahvana tukena muulle paikalliselle näkyvyydelle. Verkkomainonta toimii erityisen hyvin aktivoimaan toimintaan. Verkkopalvelut ja digitaaliset kanavat avaavat runsaasti mainostusmahdollisuuksia kaikenkokoisille yrityksille ja erilaisille kampanjoille tavoittamaan alueen ihmiset kohdennettuna.  

Verkkomainonnan asiantuntijat ovat palveluksessasi 

Markkinoinnin ammattilaisemme tuntevat hakukone-, some- ja vaikuttajamarkkinoinnin ja osaavat rakentaa yrityksellesi tavoitteisiin tähtäävän näkyvyyden. Tutustu digitaalisen markkinoinnin palveluihimme täällä.

Lehtiemme verkkomainonnan ytimessä on banneri- eli display-mainonta, mutta verkkoympäristö antaa mahdollisuuksia myös videomainonnalle, natiivimainonnalle. Maakunta-, kaupunki- ja paikallislehtiemme sekä Pointti-verkkomedian digisisältöjen yhteydessä mainostaminen on hyvä tapa tukea printtimainontaa ja toisaalta tavoittaa hieman nuorempaa lukijakuntaa. 

Tarjoamme verkkomainonnan mahdollisuuksia digitaalisissa alustoissamme, jotka keräävät kuluttajia yhteen. Tällainen on esimerkiksi alueemme lounastarjontaa kokoava Lounaspaikka.  

  1. Määritellään verkkomainonnan tavoitteet. Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja rakentaa brändiäsi vai kenties ohjata kuluttajan suoraan verkkokauppaan ostoksille? 
  1. Mietitään kohdeyleisö. Kun kohdeyleisö on tiedossa, mainonta on tehokkaampaa ja merkityksellisempää. Vaihtoehtoja mainonnan kohdentamiseen on runsaasti, kuten ikä, sijainti tai kiinnostuksen kohteet.
  1. Valitaan sopiva mainonnan kanava. Verkkomainontaa voi tehdä lukuisissa kanavissa. Käytännönläheiseen, taktiseen mainoskampanjaan voi sopia hakusanamainonta Googlessa ja näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Mielikuvamainontaa sopivia vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi natiivimainonta paikallisesti tavoittavassa printissä ja vaikuttajamarkkinointi. 
  1. Luodaan vaikuttava mainosteksti ja -kuvitus. Mainoksen on hyvä olla selkeä, ytimekäs ja vakuuttava. Käytä vahvoja toimintakehotteita, jotka ohjaavat verkkosivuillesi tutustumaan aiheeseen lisää.

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku