Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa sopii kaikenkokoisille yrityksille 

Verkkomainonnan toteuttamiseen on monia tapoja. Näyttävätkin toteutukset ovat mahdollisia esimerkiksi videoiden tai animaatioiden avulla. Yksi verkkomainonnan vahvuuksista on ehdottomasti kohdennettavuus tarkasti rajatulle kohderyhmälle. Verkkopalvelut ja digitaaliset kanavat avaavat runsaasti mainostusmahdollisuuksia kaikenkokoisille yrityksille ja erilaisille kampanjoille.  

Verkkomainonnan asiantuntijat ovat palveluksessasi 

Teemme päivittäin asiakkaillemme mainontaa digitaalisissa kanavissa. Markkinoinnin ammattilaisemme tuntevat hakukone-, some- ja vaikuttajamarkkinoinnin ja osaavat rakentaa yrityksellesi sopivan näkyvyyden tavoitteidesi pohjalta. Tutustu digitaalisen markkinoinnin palveluihimme täällä.

Lehtiemme verkkomainonnan ytimessä on banneri- eli display-mainonta, mutta lisäksi verkkoympäristö antaa mahdollisuuksia muun muassa videomainonnalle, natiivimainonnalle ja digilehden yhteydessä mainostamiselle. Maakunta-, kaupunki- ja paikallislehtiemme sekä Pointti-verkkomedian digisisältöjen yhteydessä mainostaminen on hyvä tapa tukea printtimainontaa ja toisaalta tavoittaa hieman nuorempaa lukijakuntaa. 

Tarjoamme lisäksi verkkomainonnan mahdollisuuksia digitaalisissa alustoissamme, jotka keräävät kuluttajia yhteen. Tällainen on esimerkiksi alueemme lounastarjontaa kokoava Lounaspaikka.  

Autamme sinua verkkomainonnan ratkaisuissa

Miten saan parhaan hyödyn irti verkkomainonnasta? 

  1. Määrittele tavoitteesi. Mieti, mitä haluat verkkomainonnalla saavuttaa. Haluatko kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja rakentaa brändiäsi vai kenties ohjata kuluttajan suoraan verkkokauppaan ostoksille? 
  1. Tunne kohdeyleisösi. Mieti, kuka on kohderyhmääsi ja kenelle mainokset suunnitellaan. Kun tiedät kohdeyleisösi, mainonta on tehokkaampaa, muistettavampaa ja merkityksellisempää. Vaihtoehtoja mainonnan kohdentamiseen on runsaasti esimerkiksi ikä, sijainti tai kiinnostuksen kohteet.. 
  1. Valitse sopiva mainonnan kanava. Verkkomainontaa voi tehdä lukuisissa kanavissa. Esimerkiksi käytännönläheiseen, taktiseen mainoskampanjaan voi sopia hakusanamainonta Googlessa ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa. Mielikuvamainontaa sopivia vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi natiivimainonta paikallisesti tavoittavassa printissä ja vaikuttajamarkkinointi. 
  1. Luo vaikuttava mainosteksti ja -kuvitus. Mainoksen on hyvä olla selkeä, ytimekäs ja vakuuttava. Käytä vahvoja toimintakehotteita (CTA, call-to-action), jotka ohjaavat verkkosivuillesi tutustumaan aiheeseen lisää.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku