Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta tavoittaa lehden lukijat näköislehdessä

Painettujen lehtiemme digitaalisia näköisversioita kutsutaan digilehdiksi. Digilehtimainonta on siis näköislehden yhteydessä toteutettavaa mainontaa. Digilehtimainonnan avulla yrityksesi viesti tavoittaa lehtensä digimuodossa lukevat ihmiset, ja se sopii erinomaisesti tukemaan painetussa lehdessä toteutettavaa mainontaa. 

Digilehtiemme potentiaalinen lukijakunta on hyvin laaja: digilehtien lukuoikeus sisältyy kaikkien tilattavien lehtiemme yhdistelmätilauksiin (printti + digi) sekä digitilauksiin. Digilehtiämme voi lukea ns. työpöytäversiona internetselaimen kautta. Ilkka-Pohjalaisen digilehteä voi lukea myös mobiilisovelluksella.

Viisi hyvää syytä mainostaa digilehdessä: 

  1. Tavoitat lehteä tilanneet ja sitä digitaalisesti lukevat lukijat 
  1. Tavoitat tehokkaasti myös ne, jotka haluavat lukea lehteä verkossa esimerkiksi älypuhelimelta tai tabletilta. 
  1. Yksi digilehtimainonnan suurimmista eduista on se, että digilehden lukeminen ei ole paikkaan eikä aikaan sidottua.  
  1. Digilehtimainoksella on yhtä suuri huomioarvo, kuin printin kokosivun ilmoituksella, sillä näyttävä mainos tulee vastaan lehden sivuja käänneltäessä. 
  1. Digilehtimainokset ovat klikattavia, joten saat ohjattua lukijat tehokkaasti yrityksesi verkkosivuille tai verkkokauppaan. 

Digilehtimainonnan vaihtoehdot

Digilehtimainonta mahdollistaa erilaisia mainosmuotoja:  

Välisivumainos on koko sivun kokoinen mainos, joka näkyy digilehden mobiilisovelluksessa ja työpöytäversiossa. Käyttäjä saapuu mainokseen ja poistuu mainoksesta samaan tapaan pyyhkäisemällä kuin hän vaihtaisi digilehdessä sivua. Mainos voi sisältää myös rich media  -muotoja, kuten kuvakaruselleja, 3D-kuutioita (kuvasarja, jossa jokaisella kuvalla on oma osoitteensa), videomainontaa tai jopa pelillisyyttä (esim. arvan raaputtaminen). Välisivumainos on näppärä, huomiota herättävä ja edullinen tapa tavoittaa digilehtien lukijat. 

Klikki-mainos on printtimainontaa tukeva digilehtimainonnan muoto. Printtilehdessä julkaistuun mainokseesi on mahdollista liittää digilehdessä ns. Klikki, jolloin mainosta klikkaamalla lukija siirtyy suoraan yrityksesi kotisivuille, kampanja- tai tarjoussivulle. Klikin avulla mainoksesi saa enemmän tehoa, sillä klikattavan mainoksen CTR (Click-Through-Rate) eli klikkausprosentti on jopa viisi kertaa isompi kuin normaalin bannerin. Klikki-mainonnan avulla voit ohjata asiakkaasi ennakkoon määrittelemällesi sivulle, jossa voit tarjota lisätietoa tai vaikka erikoistarjouksia. Klikillä saat asiakkaasi helposti askeleen lähemmäs ostopäätöstä. 

Mainonta mobiilisovelluksessa

Artikkelimainos näkyy digilehden mobiilisovellusversiossa avatun artikkelin alaosassa. Digilehteä lukeva henkilö klikkaa jonkin lehden artikkeleista auki omaan artikkelinäkymään, ja tässä näkymässä lehtijutun jälkeen on paikka artikkelimainokselle.

Etusivumainos tavoittaa Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksen kaikki käyttäjät vaikka lukija ei etenisikkään digilehteen saakka. Etusivumainos näkyy sovelluksen aloitussivulla (iOS-laitteissa sovelluksen toisella välilehdellä). 


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku