Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Digilehtimainonta

Digilehtimainonnan avulla yrityksesi viesti tavoittaa lehtensä digimuodossa lukevat ihmiset, ja se sopii erinomaisesti tukemaan painetun lehden mainontaa. 

Tavoita lehden lukijat näköislehdessä

Digilehtiemme potentiaalinen lukijakunta on hyvin laaja: digilehtien lukuoikeus sisältyy kaikkien tilattavien lehtiemme yhdistelmätilauksiin (printti + digi) sekä digitilauksiin.

Syyt mainostaa digilehdessä 

  1. Tavoitat lehteä tilanneet ja sitä digitaalisesti lukevat lukijat 
  1. Tavoitat tehokkaasti myös ne, jotka haluavat lukea lehteä verkossa esimerkiksi älypuhelimelta tai tabletilta. 
  1. Digilehtimainoksella on yhtä suuri huomioarvo, kuin printin kokosivun ilmoituksella, sillä näyttävä mainos tulee vastaan lehden sivuja käänneltäessä. 
  1. Ohjataan lukijat tehokkaasti yrityksesi verkkosivuille tai verkkokauppaan. 

Digilehtimainonnan vaihtoehdot

Välisivumainos on koko sivun kokoinen mainos, joka näkyy digilehden mobiilisovelluksessa ja työpöytäversiossa*. Käyttäjä saapuu mainokseen ja poistuu mainoksesta samaan tapaan pyyhkäisemällä, kuin hän vaihtaisi digilehdessä sivua. Mainos voi sisältää myös rich media  -muotoja, kuten kuvakaruselleja, 3D-kuutioita, videomainontaa tai jopa pelillisyyttä, kuten arvan raaputusta. Välisivumainos on näppärä, huomiota herättävä ja edullinen tapa tavoittaa digilehtien lukijat. 

* Välisivumainos näkyy, kun I-P:n näköislehteä luetaan tabletilla tai puhelimella mobiilisovelluksen kautta tai tietokoneella.
Välisivumainos ei näy, kun I-P:n näköislehteä luetaan tabletilla tai puhelimella verkkoselaimen kautta.

Klikki-mainos on printtimainontaa tukeva digilehtimainonnan muoto. Printtilehdessä julkaistuun mainokseesi liitetään digilehdessä ”klikki”, jolloin lukija siirtyy suoraan haluttuun osoitteeseen ja on heti ostopäätöksen äärellä. Klikin avulla mainoksesi saa enemmän tehoa, sillä klikkausprosentti on jopa viisi kertaa isompi kuin normaalin bannerin.

Artikkelimainos näkyy digilehden mobiilisovellusversiossa avatun artikkelin alaosassa.

Etusivumainos tavoittaa Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksen kaikki käyttäjät, vaikka lukija ei etenisikkään digilehteen saakka.

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku