Hyppää sisältöön

Ratkaisut

Paikallinen näkyvyys

paikallinen näkyvyys

Monipuoliset markkinointikanavat ja keinot

Meillä on vahva asema Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla – olemme alueemme yritysten ja asukkaiden yhdistäjä. Meidät ja palvelumme tunnetaan. Olemme vahvasti mukana rakentamassa maakuntien ja yritysten menestystä. Tarjoamme paikalliseen näkyvyyteen monipuolisen kanavavalikoiman ja monipuoliset keinot mainostamiseen.

Me tiedämme, mitä maakunnissamme tapahtuu. Kahdeksan lehtemme ja digitaalisten palvelujemme avulla tavoitamme kustannustehokkaasti alueemme ihmiset. Olemme joka päivä siellä, missä voit kohdata asiakkaasi – aamukahvipöydässä sanomalehden sivuilla, työmatkalla ulko- tai bussiscreenien loisteena ja lounastauolla digitaalisissa mediakanavissa.

Perinteisen sanomalehtimainonnan lisäksi käytettävissäsi ovat nykyaikaisen printtimainonnan eri muodot kaupallisista teemaliitteistä aina advertoriaaleihin saakka. Markkinointipakettia täydentävät monipuoliset digitaalisen mainonnan kanavat ulkoscreeneistä digilehtien mainoksiin ja verkkosivujen bannereihin. Uskallamme sanoa, että Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueiden paikallisen näkyvyyden osalta kattavimman mahdollisen monikanavaisen kokonaistarjoaman löydät meiltä.

Ratkaisuja paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta
Digitaalinen ulkomainonta
Mainonta printissä
Mainonta printissä
Mainonta verkossa
Mainonta verkossa
bannerimainonta
Bannerimainonta
Sanomalehtimainonta
Sanomalehtimainonta
Advertoriaalit
Advertoriaalit
Digilehtimainonta
Digilehtimainonta
monikanavaiset tuotteet
Monikanavaiset tuotteet
Natiivimainonta
Natiivimainonta
Kaupalliset teemaliitteet
Kaupalliset teemaliitteet

Kampanjasuunnittelua sadan vuoden kokemuksella

Autamme sinua rakentamaan kampanjallesi tavoitteet, kohderyhmät ja sisältösuunnitelman, joiden pohjalta teemme oikeat kanavavalinnat laajasta paletistamme. Autamme tarvittaessa sinua myös kampanjasi ideoinnissa ihan alusta saakka – onhan meillä yli sadan vuoden kokemus siitä, miten alueemme ihmiset tavoitetaan.

Medioidemme kautta tavoitat koko kahden maakunnan ihmiset tai tarvittaessa kohdennamme mainontaa esim. Seinäjoen tai Vaasan markkina-alueelle. Tutustu medioihimme ja mainostajan ratkaisuihin.

Ota yhteyttä

Haku