Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut

Paikallinen näkyvyys

Meillä on vahva asema Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla – olemme alueemme yritysten ja ihmisten yhdistäjä. Olemme joka päivä siellä, missä voit kohdata asiakkaasi – aamukahvipöydässä sanomalehden sivuilla, työmatkalla ulko- tai bussiscreenien loisteena ja lounastauolla digitaalisissa mediakanavissa. Haluamme jatkossakin rakentaa maakuntien ja yritysten menestystä.

Monipuoliset markkinointikanavat ja keinot

Me tiedämme, mitä maakunnissamme tapahtuu. Kahdeksan lehtemme ja digitaalisten palvelujemme avulla tavoitamme alueemme ihmiset. Hyödynnettävissäsi on uutismedian monipuoliset ratkaisut näkyvästä mainonnasta sitouttaviin teemaliitteisiin ja advertoriaaleihin.

Markkinointipakettia täydentävät monipuoliset digitaalisen mainonnan kanavat: ulkoscreenit, digilehtien mainokset ja verkkosivujen bannerit. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueiden paikallisen näkyvyyden osalta kattavimman mahdollisen monikanavaisen kokonaistarjoaman löydät meiltä.

Kampanjasuunnittelua sadan vuoden kokemuksella

Autamme sinua rakentamaan kampanjallesi tavoitteet, kohderyhmät ja sisältösuunnitelman, joiden pohjalta teemme oikeat kanavavalinnat. Autamme kampanjasi ideoinnissa ihan alusta saakka – onhan meillä yli sadan vuoden kokemus alueemme ihmisten tavoittamisesta.

Medioidemme kautta tavoitat koko kahden maakunnan ihmiset tai tarvittaessa kohdennamme mainontaa esim. Seinäjoen tai Vaasan markkina-alueelle. Tutustu medioihimme ja mainostajan ratkaisuihin.

Ota yhteyttä

Haku