Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta on tehokas markkinointikanava tavoittamaan kodin ulkopuolella liikkuvat kaupunkilaiset ja autoilijat. Digitaalisen ulkomainonnan avulla vahvistat tietoisuutta ja lisäät yrityksesi tunnettuutta, sekä toteutat mieleenpainuvia ja näyttäviä kampanjoita. 

Digitaalinen ulkomainonta on tehokas tapa tavoittaa paikallisesti

Digitaalisten ulkonäyttöjen eli screenien ja infotaulujen verkostomme kattaa Seinäjoen väkirikkaimmat alueet, Vaasan vilkkaat liikennevirrat sekä Kuortaneen urheiluopiston sisääntuloväylän. Vilkkaimmille liikenneväylille sijoiteltujen ulkonäyttöjen sekä kauppakeskuksista ja paikallisliikenteen busseista löytyvien näyttöjen avulla mainostat juuri siellä, missä ihmiset liikkuvat.  

Digitaalinen ulkomainonta on: 

  • Tavoittavaa 
  • Joustavaa 
  • Kustannustehokasta 
  • Monikanavaista mainontaa tukevaa

Vinkkejä digitaaliseen ulkomainoskampanjaan

  1. QR-koodit käyttöön. Sisällytetään ulkomainokseen QR-koodin, jonka kautta katsoja pääsee lukemaan lisätietoa yrityksestäsi, tuotteista ja palveluista.  
  2. Tukea sosiaalisesta mediasta. Käytetään sosiaalisen median kanavia tukemaan ja aktivoimaan kampanjan sanomaa ulkomainonnan ympäristöön kohdentamalla. 
  3. Digitaalisesta ulkomainonnasta vuorovaikutteista. Tarjotaan näytöillä sisältöä, osallistaa ihmisiä kampanjaan, vaikka kilpailun muodossa.

Ilkka tarjoaa digitaalista ulkomainontaa Seinäjoella, Vaasassa ja Kuortaneella. Tutustu mainospaikkoihimme ja näkyvyyden kohderyhmäpaketteihimme täällä.

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku