Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Digitaalinen ulkomainonta

digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta on tehokas tapa tavoittaa paikallisesti

Digitaalinen ulkomainonta on yksi tehokkaimmista markkinointikanavista kaupunkimainonnassa, kun halutaan tavoittaa kodin ulkopuolella liikkuvat kaupunkilaiset ja autoilijat. Digitaalisen ulkomainonnan avulla vahvistat tietoisuutta ja lisäät yrityksesi tunnettuutta, sekä toteutat mieleenpainuvia ja näyttäviä kampanjoita. 

Digitaalisten ulkonäyttöjen eli screenien ja infotaulujen verkostomme kattaa Seinäjoen väkirikkaimmat alueet, Vaasan vilkkaat liikennevirrat sekä Kuortaneen urheiluopiston sisääntuloväylän. Vilkkaimmille liikenneväylille sijoiteltujen ulkonäyttöjen sekä kauppakeskuksista ja paikallisliikenteen busseista löytyvien näyttöjen avulla mainostat juuri siellä, missä ihmiset liikkuvat.  

Digitaalinen ulkomainonta on: 

  • Tavoittavaa 
  • Joustavaa 
  • Kustannustehokasta 
  • Monikanavaista mainontaa tukevaa

Vinkkejä digitaaliseen ulkomainoskampanjaan

  1. Sisällytä ulkomainoskampanjaan QR-koodeja: Voit sisällyttää ulkomainokseen QR-koodin, jonka kautta katsoja pääsee lukemaan älypuhelimella lisätietoa yrityksestäsi ja sen tuotteista ja palveluista.  
  2. Hyödynnä sosiaalista mediaa: Voit saada ulkomainoksestasi lisää irti sosiaalisen median avulla. Käytä sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia ja Instagramia esimerkiksi aktivoitumaan mainoksen äärellä ja jakamaan tietoa myös omissa verkostoissa. 
  3. Tee digitaalisesta ulkomainonnasta vuorovaikutteista: Vuorovaikutteiset ulkomainokset kiinnittävät huomiota ja herättävät kiinnostusta. Voit esimerkiksi käyttää ulkomainoskampanjaa kilpailun tai kampanjan järjestämiseen tai tarjota näytöillä sisältöä, jonka kanssa ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa esimerkiksi älypuhelimiensa avulla. 

Ilkka tarjoaa digitaalista ulkomainontaa Seinäjoella, Vaasassa ja Kuortaneella. Tutustu mainospaikkoihimme ja näkyvyyden kohderyhmäpaketteihimme täällä.


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku