Hyppää sisältöön

18.04.2024

Asiantuntijasisällöt

Näin varmistat näkyvyytesi mieleenpainuvasti Seinäjoen katukuvassa

Seinäjoki Festivals Oy:n tavoitteena oli saavuttaa Seinäjoen rautatieasemalta saapuvia alan ammattilaisia samaan aikaan, kun paikkakunnalla järjestettiin musiikin ammattilaistapahtuma MARS-festivaali. Seinäjoki Festivals Oy otti asemaa vastapäätä sijaitsevan Ilkan screenin haltuunsa kolmeksi päiväksi festivaalin aikana.

Seinäjoki Festivals hyödynsi kampanjassaan Ilkan upouutta tuotetta: Ota haltuun Seinäjoki. Sen avulla asiakas voi ostaa jopa 80 prosenttia yhden näytön päivittäisestä mainosajasta. Tämä mahdollistaa huippunäkyvyyden käytännössä lähes vuorokauden ympäri. Vastaava tuote on saatavilla myös Ilkan screenille Kuortaneella.

”Ota haltuun Seinäjoki tai Kuortane -tuote on erinomainen valinta esimerkiksi lanseerauksille, brändiä vahvistamaan tai kohderyhmän tavoittamiseen tapahtuman aikana. Screenmainonnan avulla voidaan toteuttaa huikeita ja mieleenpainuvia kampanjoita. Yritys saa laajaa näkyvyyttä Ilkan screenverkoston ja myös muiden mainonnan ratkaisujen avulla. Screenmainonta sopii erinomaisesti osaksi monikanavaista mainoskampanjaa”, kertoo Ilkan ulkomainonnan asiantuntija Maaret Koskinen.

”Screenmainonnalla kasvatat tehokkaasti brändisi, palvelujesi ja tuotteittesi tunnettuutta sekä aktivoit ostajia. 

Päivän aikana pelkästään Ilkan screenverkoston kautta tavoittaa 124 000 asiakaskontaktia Seinäjoella ja 5400 kontaktia Kuortaneella. Ilkan kautta voi varata screenmainontaa myös Vaasaan, jossa voi tavoittaa 120 000 asiakaskontaktia päivittäin.

”Screenit sijaitsevat vilkkaiden liikenneväylien varrella ja niiden ohi kulkee päivän aikana paljon niin työmatkaajia, shoppailijoita kuin vapaa-ajan viettäjiäkin. Screenmainonnalla kasvatat tehokkaasti brändisi, palvelujesi ja tuotteittesi tunnettuutta sekä aktivoit ostajia.”

Miten sitten tehdä tehokasta ja mieleenpainuvaa screen-mainontaa?
Tässä asiantuntijamme Maaretin vinkit:

Viesti näyttävästi siellä, missä ihmiset luonnollisesti liikkuvat, ja tavoitat laajasti erilaiset kohderyhmät.

Suosi liikkuvaa kuvaa ja värikkäitä sekä vahvoja mainoksia. Ne kiinnittävät huomion tehokkaasti!

Ulkomainoksessa seitsemän sanaa on hyvä yleissääntö.

Muista ohjata asiakas tavoitettasi kohti, esimerkiksi verkkosivuillesi.

Voit ostaa screenmainontaa helposti myös Ilkan mainostajan verkkokaupasta.

Mietitkö, onko screenmainonta oikea ratkaisu yrityksellesi? Haluatko panostaa screenmainontaan, mutta et ole varma, riittävätkö omat resurssit mainoksen toteuttamiseen? Ilkan ammattilaiset ovat apunasi kaikissa screenmainontaan liittyvissä kysymyksissä ja toteutuksissa. Ota yhteyttä asiantuntijaamme tai varaa aika kalenterista.  

Haku