Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Bannerimainonta

bannerimainonta

Bannerimainonta ohjaa tehokkaasti yrityksesi verkkosivuille 

Bannerimainonta verkkosivuilla on nykyaikaisen digitaalisen markkinoinnin ytimessä. Syy sen suosioon on selvä: bannerimainonta on joustavuudessaan ja monipuolisuudessaan ylivoimainen markkinoinnin muoto. Se sopii kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta, oli mainonnan tavoitteena sitten suora osto verkkokaupasta tai yrityksen yleisen tunnettuuden luominen.  

Yksi suurimmista bannerimainonnan eduista on sen mitattavuus. Mainoksen toimivuutta voi tarkastella klikkausprosenttia (CTR, click-through rate), eli kuinka paljon mainosta on klikattu. Toinen tapa on tarkastella konversioastetta, eli sitä kuinka moni on tehnyt halutun toimenpiteen, kuten verkkokauppaostoksen mainoksen nähtyään. 

Millaista bannerimainontaa voin tehdä?

Bannerimainoksia on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, ja mainokset ovat yleensä klikattavissa, mikä tarkoittaa, että käyttäjät pääsevät siirtymään suoraan verkkosivuille tai verkkokauppaan. Bannerimainonta toimii sekä brändimainontana että taktisena tapahtumaan, tuotteeseen tai tiettyyn palveluun liittyvänä mainontana.  Kampanja-ajaksi voit valita lyhyemmän, tiiviin kampanja-ajan tai pidemmän aikavälin kampanjan.  

Bannerimainoksissa voidaan hyödyntää esimerkiksi kuva-, teksti- ja videosisältöjä. Lisää eloa ja interaktiivisuutta niihin saadaan animoinnilla tai karusellinäkymän avulla. 

Millainen on hyvä bannerimainos? 

  • Muista yksinkertainen ja ytimekäs sisältö. Vain yksi ydinviesti mainokseen. 
  • Hyödynnä visuaalisia keinoja, kuten värejä, kuvia. Ole rohkea, mutta selkeä. 
  • Ohjaa tehokkaasti eteenpäin. Sisällytä mainokseesi tehokas call-to-action (CTA). Kehota toimimaan, kuten esimerkiksi siirtymään verkkosivuille lukemaan lisää. 
  • Testaa ja vertaa. Kaikille kohderyhmille ei toimi samanlainen mainos. Kokeile erilaisia kuvien, tekstien ja kehotteiden yhdistelmiä. 

Tarjoamme Ilkassa monipuoliset mahdollisuudet bannerimainontaan sekä maakunta- ja paikallislehtiemme verkkosivuilla että Googlen verkostossa. Bannerimainonta yhdistettynä toiseen markkinointikanavaan tuo viestillesi toistoa, ja on tehokkaimmillaan yhdistettynä esimerkiksi printtimainontaan. Kauttamme onkin mahdollista rakentaa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti tavoittava kokonaiskampanja. 

  • Perusbannerimainontaan kuuluvat tavanomaiset suorakaiteenmuotoiset mainospaikat verkkosivuilla.  
  • Erikoisbannerimainonta on nimensä mukaisesti bannerimainontaa, jossa hyödynnetään hiukan tavanomaisesta poikkeavampia mainospaikkoja ja -muotoja. Tällaisia mainoksia voivat olla esimerkiksi verkkosivusisällön päälle pompsahtavat pop-up-mainokset.  
  • Ilkka-Pohjalaisen monikanavainen etusivu koostuu painetun lehden lisäetusivusta sekä digietusivusta. Digietusivu on tavoittava bannerimainospaikka, joka näkyy Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla vieraileville. Se mukailee ulkoasultaan painetun lehden etusivua ja se näkyy muun verkkosivusisällön päällä ensimmäisenä, kun sivustolle saavutaan.  

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku