Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Monikanavaiset tuotteet

Monikanavaisessa mainonnassa hyödynnetään samaa viestiä monessa eri muodossa. Mainostamalla printissä ja verkossa samanaikaisesti, saat kattavan näkyvyyden, toistoa ja lisää silmäpareja yrityksesi tärkeille viesteille.

Ilkka-Pohjalaisen monikanavaisella mainonnalla tehoa markkinointiin

Osa Ilkka-Pohjalaisen printti- ja bannerimainoksista myydään yhdistettynä. Niitä ovat monikanavainen etusivu, monikanavainen kokosivu ja monikanavainen puolikas. Monikanavaisilla tuotteilla saat samalla kertaa kattavan näkyvyyden niin printissä kuin digissä. Monikanavaisuus auttaa sinua mainostajana laajentamaan mainonnan kohderyhmää printin lukijoista verkkopalveluiden käyttäjiin.

Monikanavaisessa mainonnassa

  • laajennat kohderyhmääsi ja tavoitat uusia potentiaalisia asiakkaita
  • saat 20–40 % lisää kontakteja ja silmäpareja viestillesi
  • kasvatat mainostoistojen määrää
  • saat digituotteen edullisesti printti-ilmoituksen lisäksi.

Monikanavaiset tuotteet käytännössä

Monikanavainen etusivu

Monikanavainen etusivu sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetun lehden lisäetusivun ja digietusivun. Lisäetusivu ja digietusivu julkaistaan monikanavaisessa paketissa samana päivänä.

Tuotekuvia monikanavaisista tuotteista

Lisäetusivu on kokosivun mainos Ilkka-Pohjalaisen varsinaisen toimituksellisen etusivun päällä. Lisäetusivun avulla yrityksesi voikin olla näyttävästi esillä ensimmäisellä sivulla – koko tabloid-koon laajuudelta. Näin varmistat, että kun asiakkaasi poimii aamun lehden, hän kohtaa ensimmäisenä yrityksesi viestin. Lisäetusivu myydään osana monikanavaista etusivua, johon kuuluu lisäetusivun lisäksi digietusivu. Näin varmistamme mainoksellesi myös monikanavaisen näkyvyyden.

Digietusivu on tavoittava bannerimainospaikka, joka näkyy Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla vieraileville. Se mukailee ulkoasultaan painetun lehden etusivua ja näkyy ensimmäisenä muun verkkosivusisällön päällä, kun sivustolle saavutaan. Digietusivu näkyy yhden verkkosivuilla yhdelle käyttäjälle yhden kerran.

Monikanavainen kokosivu

Monikanavainen kokosivu sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetun lehden kokosivun mainospaikan sekä verkkosivuilla näkyvän Digikokosivu-mainosbannerin. Digikokosivun kautta tuleva diginäkyvyys voidaan valita kokonaan sille päivälle, kun kokosivu ilmestyy printissä, tai vaihtoehtoisesti seuraavien kolmen päivän aikana.

Monikanavainen aukeama/panoraama

Monikanavainen aukeama/panoraama sisältää painetun lehden aukeaman mainospaikan joko koossa 2 kpl 5 x 365 mm tai panoraamana 10 x 365 mm sekä verkkosivuilla näkyvän Digikokosivu-mainosbannerin. Digikokosivun kautta tuleva diginäkyvyys voidaan valita kokonaan sille päivälle, kun kokosivu ilmestyy printissä, tai vaihtoehtoisesti seuraavien kolmen päivän aikana.

Monikanavainen puolikas

Monikanavainen puolikas sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetusta lehdestä mainospaikan, joka voi olla kooltaan 254 x 180 mm, 150 x 365 mm tai 99 x 365 mm. Verkkosivujen mainospaikoista monikanavaiseen puolikkaaseen sisältyy digipuolikas 300 x 431 px, jonka näkyvyys voidaan varata sille päivälle, kun printtimainos ilmestyy, tai vaihtoehtoisesti jakaa näkyvyys seuraavien kolmen päivän ajalle.

Digipuolikas on Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen banneripaikka. Monikanavaisen puolikkaan yhteydessä Digipuolikkaan näyttömäärä on 20 000.

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku