Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Monikanavaiset tuotteet

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaisella mainonnalla lisää tehoa markkinointiin

Monikanavaisessa mainonnassa voit hyödyntää samaa materiaalia useammassa kanavassa. Mainostamalla sekä printissä että verkossa samanaikaisesti, saat kattavan näkyvyyden ja lisää silmäpareja yrityksesi tärkeille viesteille.

Osa Ilkka-Pohjalaisen printti- ja bannerimainoksista myydään yhteen niputettuna. Näitä mainospaikkapaketteja kutsutaan monikanavaisiksi tuotteiksi ja niitä ovat monikanavainen etusivu, monikanavainen kokosivu ja monikanavainen puolikas. Monikanavaisilla tuotteilla saat samalla kertaa kattavan näkyvyyden niin printissä kuin digissä. Monikanavaisuus auttaa sinua mainostajana laajentamaan mainonnan kohderyhmää printin lukijoista verkkopalveluiden käyttäjiin.

Monikanavaisella mainonnalla

  • laajennat kohderyhmääsi ja tavoitat uusia potentiaalisia asiakkaita
  • saat 20–40 % lisää kontakteja ja silmäpareja viestillesi
  • kasvatat mainostoistojen määrää, joka tutkitusti lisää mainonnan tehoa
  • saat digituotteen edullisesti printti-ilmoituksen lisäksi.

Monikanavaiset tuotteet käytännössä

Ilkka-Pohjalaisen monikanavaisiin tuotteisiin kuuluvat monikanavainen etusivu, monikanavainen kokosivu ja monikanavainen puolikas.

Monikanavainen etusivu

Monikanavainen etusivu sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetun lehden lisäetusivun ja digietusivun. Lisäetusivu ja digietusivu julkaistaan monikanavaisessa paketissa samana päivänä. Lisäetusivua ja digietusivua ei myydä erikseen.

Tuotekuvia monikanavaisista tuotteista

Lisäetusivu on kokosivun mainos Ilkka-Pohjalaisen varsinaisen toimituksellisen etusivun päällä. Lisäetusivun avulla yrityksesi voikin olla näyttävästi esillä ensimmäisellä sivulla – koko tabloid-koon laajuudelta. Näin varmistat, että kun asiakkaasi poimii aamun lehden, hän kohtaa ensimmäisenä yrityksesi viestin. Lisäetusivu myydään osana monikanavaista etusivua, johon kuuluu lisäetusivun lisäksi digietusivu. Näin varmistamme mainoksellesi myös monikanavaisen näkyvyyden.

Digietusivu on tavoittava bannerimainospaikka, joka näkyy Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla vieraileville. Se mukailee ulkoasultaan painetun lehden etusivua ja näkyy ensimmäisenä muun verkkosivusisällön päällä, kun sivustolle saavutaan. Digietusivu näkyy yhden verkkosivuilla yhdelle käyttäjälle yhden kerran.

Monikanavainen kokosivu

Monikanavainen kokosivu sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetun lehden kokosivun mainospaikan sekä verkkosivuilla näkyvän Digikokosivu-mainosbannerin. Digikokosivun kautta tuleva diginäkyvyys voidaan valita kokonaan sille päivälle, kun kokosivu ilmestyy printissä, tai vaihtoehtoisesti seuraavien kolmen päivän aikana. Kokosivua ja Digikokosivua ei voi ostaa erikseen.

Kokosivu on juuri sitä mitä nimi lupaa, eli kokonaisen sivun kokoinen mainos Ilkka-Pohjalaisen printtilehdessä.

Digikokosivu on pystymallinen eli korkeutensa vuoksi toimiva myös mobiilikäyttäjille mainostettaessa.

Monikanavainen puolikas

Monikanavainen puolikas sisältää Ilkka-Pohjalaisen painetusta lehdestä mainospaikan, joka voi olla kooltaan 5 x 180 (254 x 180 mm), 3 x 365 (150 x 365 mm) tai 2 x 365 (99 x 365 mm). Verkkosivujen mainospaikoista monikanavaiseen puolikkaaseen sisältyy Boksi-banneri, jonka näkyvyys voidaan varata sille päivälle, kun printtimainos ilmestyy, tai vaihtoehtoisesti jakaa näkyvyys seuraavien kolmen päivän ajalle. Monikanavaisen puolikkaan printtimainospaikat ja Boksi myydään myös erikseen.

Tuotekuvat monikanavaisesta puolikkaasta tuotteesta

Boksi on Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen laatikkomallinen banneripaikka. Monikanavaisen puolikkaan yhteydessä Boksi-bannerin näyttömäärä on 20 000.


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku