Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet puhuttelevat suoraan aiheesta kiinnostunutta 

Kaupalliset teemaliitteet ovat sisältömarkkinointia parhaimmillaan. Teemaliitteet keskittyvät aina jonkin mielenkiintoisen ja lukijoita puhuttelevan aihekokonaisuuden ympärille, kuten Koti ja vapaa-aika tai Autot ja liikenne. Lisäksi tuotamme yhteistyökumppaneidemme kanssa muun muassa Tango- ja Yrittäjät-liitteitä. 

Kaikkien teemaliitteiden tavoitteena on tarjota lukijoille mielenkiintoista luettavaa ja toisaalta mainostajille ympäristön, jossa mainostamalla tavoittaa laajasti lukijoita.

Kaupallinen teemaliite on ammattilaisten tuottamaa sisältöä

Kaupalliset teemaliitteet koostuvat toimituksellisesta sisällöstä ja kaupallisesta sisällöstä, joka on kirjoitettu yhteistyössä yrittäjien kanssa. Liitteissä on myös perinteisempiä mainoksia. Teemaliitteistä pyritään siis luomaan kokonaisuuksia, jotka käsittelee aihealuetta laajasti ja siten kiinnostaa lukijaa.

Kaupalliset artikkelit eli sponsoroidut artikkelit ovat ammattikirjoittajiemme tuottamia. Niissä yritys on esiintyy asiantuntijana ja voi tuoda esiin omaa palveluaan, tuotettaan tai osaamistaan. Artikkeleissa on hyvän sisältömarkkinoinnin tapaan hyötynäkökulma. Niissä tuodaan esille hyötytietoa, vinkkejä ja ideoita lukijalle. Yrityksellä on myös mahdollisuus kertoa vaikkapa yrityksen syntytarinasta, sen arvoista tai historiasta.  

Artikkelille laajaa näkyvyyttä

Kaupalliset teemaliitteet jaetaan lukijoille Ilkka-Pohjalaisen välissä ja ne ovat luettavissa myös digilehtenä Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksessa. Osa teemaliitteistä jaetaan suurjakeluna normaalia suuremmalle lukijakunnalle.

Kaikki sponsoroidut artikkelit julkaistaan myös Pointti.fi -verkkosivustolla ja ne saavat näkyvyyttä myös Pointin somekanavissa. Pointissa kaupallisen yhteistyön artikkelia voi täydentää myös videolla, podcastilla, kyselyllä, kilpailulla, yhteydenottolomakkeella ja linkityksillä.

Tutustu tuleviin Ilkka-Pohjalaisen kaupallisiin teemaliitteisiin ja suurjakeluihin täällä

Miksi mainostaisin kaupallisessa teemaliitteessä? 

  • Tehokas tapa kohdentaa mainontaa tietystä aihealueesta kiinnostuneille lukijoille. Esimerkiksi Autot ja liikenne -teemaliitteen avulla tavoitat hyvin nimenomaan autoilusta kiinnostuneet lukijat. 
  • Yrityksesi viestii tehokkaasti oman alansa asiantuntijana 
  • Mahdollisuudet näkyvyyteen ovat monipuoliset: perinteinen ilmoitus tai sponsoroitu artikkeli tai näiden yhdistelmä eli advertoriaali. 
  • Sponsoroidun artikkelin avulla voit kertoa laajemmin yrityksestäsi ja teille merkityksellisistä viesteistä.

Termipankki 

  • Kaupallinen teemaliite keskittyy aina jonkin mielenkiintoisen ja lukijoita puhuttelevan aihekokonaisuuden ympärille. Painattu teemaliite jaetaan Ilkka-Pohjalaisen mukana koteihin ja se on luettavana myös digilehtenä Ilkka-Pohjalaisen mobiilisovelluksessa.
  • Sponsoroitu juttu on samaan tapaan maksettua mainontaa kuin esimerkiksi advertoriaali, mutta sponsoroitu juttu ei ole yrityksen itsensä tuottamaa sisältöä, vaan siinä ammattikirjoittajamme haastattelevat yritystä kyseessä olevan aiheen asiantuntijana. Sponsoroidun jutun yhteysessä on maininta kaupallisesta yhteistyöstä. Sponsoroituja juttuja julkaistaan kaupallisissa teemaliitteissä sekä kaupallisen sisällön Pointti-sivustolla.
  • Advertoriaali eli mainostajan artikkeli on toimitukselliseen tapaan tehty informatiivinen mainos. Yhdessä luotettavan mediaympäristön kanssa huolellisesti suunniteltu ja toteutettu advertoriaali on huomioarvoltaan jopa perinteistä mainosta tehokkaampi ja vaikuttavampi mainonnan muoto. 
  • Natiivimainos on kuin advertoriaali, mutta julkaistaan digitaalisessa muodossa esimerkiksi Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla. Se toteutetaan kaksiosaisena: Verkkosivuston etusivulla uutisvirran joukossa on uutisnostoa muistuttava nosto, jota klikkaamalla lukija pääsee erilliselle artikkelisivulle. Natiivimainoksen yhteydessä käytetään aina mainintaa ”MAINOS”. Sivu voi sisältää tekstin lisäksi esim. videoita, linkkejä, testejä, kyselyjä, lomakkeita tms.

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku