Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonnalla kerrot yrityksestäsi laajemmin

Siinä missä perinteisessä ilmoitusmainonnassa luotetaan ytimekkäisiin mainoslauseisiin ja suoraviivaisiin kehotuksiin, tuodaan natiivimainonnassa asioita esiin syvällisesti ja asiantuntijuutta korostaen. Luotettavan mediaympäristön yhteyteen huolellisesti suunniteltu ja toteutettu natiivimainonta on tehokas ja vaikuttava mainonnan muoto.

Natiivimainonta on toimituksellinen mainos verkkosivuilla. Verkkosivujen etusivulla on uutisartikkelia muistuttava nosto, josta napsauttamalla lukija pääsee tutustumaan yrityksestäsi kertovaan sisältöön. Sivu voi sisältää tekstin lisäksi esimerkiksi videoita, kyselyitä ja lomakkeita.

Natiivimainonnan avulla voit nostaa esiin tietyn näkökulman, teeman, tuotteen tai palvelun, josta kerrot tarkemmin. Onnistuneen natiivimainonnan avain on kiinnostava ja lisäarvoa antava sisältö. Natiivimainoskampanjan avulla voit esitellä yrityksesi ratkaisujun hyödyllisyyttä käytännönläheisesti, kertoa onnistuneista käyttökokemuksista tai vahvistaa työnantajamielikuvaa työntekijäkertomusten kautta.

Natiivimainonnan aloittaminen on vaivatonta: sinulta tarvitsemme aiheen tai voimme ideoida yhdessä toimivia näkökulmia yrityksellesi. Otamme kuvat, kuvaamme videot, kirjoitamme tekstin, ja hoidamme kampanjan alusta loppuun.

Natiivimainonnan edut

  1. Tavoita uusia kohderyhmiä. Natiivimainonnan avulla voit tavoittaa täysin uusia yleisöjä – myös sellaisia kohderyhmiä, jotka eivät tunne brändiäsi entuudestaan. Näkyvyys suosituilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa auttaa esittelemään tuotteesi tai palvelusi kokonaan uudelle potentiaalisten asiakkaiden ryhmälle.
  1. Rakenna brändisi tunnettuutta. Natiivimainonta auttaa yritystäsi rakentamaan brändin tunnettuutta myös niiden potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, joille yrityksesi on jo tuttu. Mainoksesi näkeminen luotettavalla verkkosivustolla tai sovelluksessa vahvistaa brändiäsi kuluttajien mielissä ja muistuttaa tuotteestasi ja palvelustasi, kun hankinta on ajankohtaista.
  1. Sitouta. Natiivimainokset sitouttavat usein lukijan hyvin, sillä ne sulautuvat uutisympäristöön ja antavat sisällöllä selkeää lisäarvoa. Natiivimainonnan tulokset ovat usein erinomaisia: mainokset lisäävät verkkosivuliikennettä ja nostavat tunnettuutta.
  1. Tehosta hakukonenäkyvyyttä. Voit parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia (SEO) julkaisemalla laadukasta ja monipuolista sisältöä osana natiivimainoskampanjaa. Kun sisältösi löytyy tehokkaasti myös hakukoneiden kautta, myös verkkosivukävijöiden määrä kasvaa luonnollisesti.


Haku