Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonnalla kerrot yrityksestäsi laajemmin

Siinä missä perinteisessä ilmoitusmainonnassa luotetaan ytimekkäisiin mainoslauseisiin ja suoraviivaisiin kehotuksiin, on natiivimainoksissa mahdollisuus käyttää hienovaraisempaa ilmaisua. Luotettavan mediaympäristön yhteyteen huolellisesti suunniteltu ja toteutettu natiivimainonta on tehokas ja vaikuttava mainonnan muoto.

Natiivimainonta on toimitukselliseen tapaan tehty informatiivinen mainos verkkosivuilla. Verkkosivujen etusivulla uutisvirran joukossa on uutisartikkelia muistuttava nosto, josta napsauttamalla lukija pääsee tutustumaan yrityksestäsi kertovaan sisältöön. Sivu voi sisältää tekstin lisäksi esimerkiksi videoita, linkkejä, testejä, kyselyitä ja lomakkeita.

Natiivimainonnan avulla voit nostaa esiin jonkun tietyn näkökulman tai teeman, tuotteen tai palvelun, josta kerrot tarkemmin. Onnistuneen natiivimainonnan avain onkin kiinnostava ja hyödyllinen sisältö, joka sekä sopii verkkosivustolle että välittää viestiä yrityksestäsi. Natiivimainoskampanjan avulla voit esitellä muun muassa yrityksesi toteuttamia toimivia ratkaisuja käytännönläheisesti, kertoa onnistuneista käyttökokemuksista vaikkapa yhdessä asiakkaidesi kanssa tai vahvistaa työnantajamielikuvaa työntekijäkertomusten kautta.

Natiivimainonnan aloittaminen on vaivatonta: sinulta tarvitsemme vain aiheen tai voimme ideoida yhdessä toimivia näkökulmia yrityksellesi, me teemme loput. Otamme kuvat, kuvaamme videot, kirjoitamme tekstin, ja hoidamme kampanjan alusta loppuun.

Mitä hyötyä natiivimainonnasta on? – Neljä tärkeintä etua

  1. Tavoita uusia kohderyhmiä. Natiivimainonnan avulla voit tavoittaa täysin uusia yleisöjä – myös sellaisia kohderyhmiä, jotka eivät tunne brändiäsi entuudestaan. Näkyvyys suosituilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa auttaa esittelemään tuotteesi tai palvelusi kokonaan uudelle potentiaalisten asiakkaiden ryhmälle.
  1. Rakenna brändisi tunnettuutta. Natiivimainonta auttaa yritystäsi rakentamaan brändin tunnettuutta myös niiden potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, joille yrityksesi on jo tuttu. Mainoksesi näkeminen luotettavalla verkkosivustolla tai sovelluksessa vahvistaa brändiäsi kuluttajien mielissä ja muistuttaa tuotteestasi ja palvelustasi, kun hankinta on ajankohtaista.
  1. Sitouta yritykseen sekä tuotteen ja palveluun. Natiivimainokset sitouttavat usein lukijan hyvin, sillä ne sulautuvat muuhun verkkosivuympäristöön ja liittyvät paremmin käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin. Natiivimainonnan tulokset ovatkin usein erinomaisia: mainokset lisäävät verkkosivuliikennettä ja nostavat tunnettuutta.
  1. Tehosta hakukonenäkyvyyttä. Voit parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia (SEO) julkaisemalla laadukasta ja monipuolista sisältöä osana natiivimainoskampanjaa. Kun sisältösi löytyy tehokkaasti myös hakukoneiden kautta, myös verkkosivukävijöiden määrä kasvaa luonnollisesti.Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku