Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Mainonta printissä

Sanomalehtimainonnalla medioissamme tavoittaa laajasti potentiaaliset asiakkaasi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Meiltä löydät yrityksesi tarpeisiin sopivat lehtimainonnan mediatilat ja asiantuntijapalvelut, joiden avulla viestisi tavoittaa alueemme aktiiviset ja ostovoimaiset kuluttajat nopeasti, kattavasti ja tehokkaasti.

Lehtimainos on ohittamaton tapa tavoittaa alueemme kuluttajat

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikka digitalisoituvan mainonnan paletissa. Alueellinen uutismedia herättää luottamusta ja viestisi kertominen on uskottavaa. Olet vahvasti läsnä siellä, missä paikallisia asioita käsitellään. Ilkka-Pohjalainen tavoittaa laajasti Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan. Paikalliseen tavoittavuuteen käytettävissäsi on kaupunki- ja paikallislehdet.

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikka digitalisoituvan mainonnan paletissa.

Lehtiperheeseemme kuuluvat 

Sanomalehtimainontaa monessa eri muodossa 

Lehdissämme voit toteuttaa perinteistä mainontaa tai sisällöllisiä julkaisuja liitteinä lehtemme välissä. Tarjoamme uutismedioissamme sisältömarkkinnoinnin ratkaisuja, kuten mainostajan artikkeleita tai sponsoroituja juttuja kaupallisissa teemaliitteissä. Laajalle alueelle jaettavat teemaliitteet käsittelevät tiettyä aihetta, kuten kotia ja vapaa-aikaa, autoja, liikennettä tai sesonkeja. Kaupalliset teemaliitteemme ja sponsoroidut juttumme laajentavat lehtimainonnan käsitystä ja ovat erinomainen tapa tehdä vaikuttavaa sisältömarkkinointia. 

Sanomalehtimainonnalla liikutat massoja ja jäät mieleen  

Lehtimainonnan huomioarvo on huomattavan korkea verrattuna moniin muihin kanaviin. Lehtimainonnalla saadaan liikuteltua suuriakin massoja, kun viestit muotoillaan pureviksi. Meidän kanssamme teen printtimainontaa, joka huomataan ja joka vaikuttaa. Mediamyyjämme löytävät sinulle parhaan tavan näkyä alueemme sanomalehdissä.


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku