Hyppää sisältöön

Paikallinen näkyvyys

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Lehtimainonta tavoittaa asiakkaasi varmasti ja tehokkaasti 

Haluatko lisää näkyvyyttä yrityksellesi, enemmän huomiota palveluillesi tai kaipaako tapahtumasi lisää kävijöitä? Lehtimainonnan yksi suurimmista tavoitteista on tulla huomatuksi. Ilkan lehtibrändien avulla koko Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa ovat ulottuvillasi! 

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikkansa osana digitalisoituvaa mainonnan palettia. Sanomalehtimainonta koetaan tutkimuksien mukaan luotettavaksi ja siksi se on hyvä pitää mukana yrityksen markkinoinnin kokonaisuudessa. Erityisesti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla painettu sana tavoittaa yleisön todella hyvin. 

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikkansa osana digitalisoituvaa mainonnan palettia.

Lehtiperheeseemme kuuluvat 

Sanomalehtimainontaa monessa eri muodoissa 

Lehdissämme voit toteuttaa paitsi perinteistä lehtimainontaa myös julkaista erillisiä liitteitä, jotka jaetaan lehtemme välissä lukijoille. Tarjoamme myös sisältömarkkinnoinnin ratkaisuja kuten mainostajan artikkeleita eli advertoriaaleja tai sponsoroituja juttuja kaupallisissa teemaliitteissä. Laajalle alueelle jaettavat teemaliitteet voivat käsitellä esimerkiksi kotia ja vapaa-aikaa, autoja ja liikennettä tai sesonkeja. Kaupalliset teemaliitteemme ja sponsoroidut juttumme laajentavat lehtimainonnan käsitystä ja ovat erinomainen tapa tehdä laadukasta sisältömarkkinointia. 

Sanomalehtimainonnalla liikutat massoja ja jäät mieleen  

Tutkimuksien mukaan lehtimainonnan huomioarvo on huomattavan korkea verrattuna moniin muihin kanaviin. Usein ajatellaan, että vain brändimainonta toimii sanomalehdessä, mutta lehtimainonnalla saadaan liikuteltua suuriakin massoja, kun markkinointiviesti muotoillaan purevaksi.Lehtiemme avulla tavoitat koko pohjanmaan aktiiviset ja ostovoimaiset asukkaat varmasti ja luotettavasti. 

Lehtimainonta taipuu moneen muotoon ja monenlaiseen tarpeeseen. Autamme yritystäsi tekemään printtimainontaa, joka varmasti huomataan ja joka toimii. Mediamyyjämme auttavat sinua mielellään löytämään parhaan tavan näkyä alueemme sanomalehdissä ja koostamaan mainontapaketin, jolla yrityksesi varmasti huomataan. 


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Mainonta verkossa

bannerimainonta

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Sanomalehtimainonta

Sanomalehtimainonta

monikanavaiset tuotteet

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaalit

Advertoriaali

Haku