Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Paikallinen näkyvyys

Mainonta printissä

Sanomalehtimainonnalla medioissamme tavoittaa laajasti potentiaaliset asiakkaasi Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Meiltä löydät yrityksesi tarpeisiin sopivat lehtimainonnan mediatilat ja asiantuntijapalvelut, joiden avulla viestisi tavoittaa alueemme aktiiviset ja ostovoimaiset kuluttajat nopeasti, kattavasti ja tehokkaasti.

Lehtimainonnalla tavoitat alueemme kuluttajat

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikka digitalisoituvan mainonnan paletissa. Alueellinen uutismedia herättää luottamusta ja viestisi kertominen on uskottavaa. Olet vahvasti läsnä siellä, missä paikallisia asioita käsitellään. Ilkka-Pohjalainen tavoittaa laajasti Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan. Paikalliseen tavoittavuuteen käytettävissäsi on kaupunki- ja paikallislehdet.

Lehtimainonnalla on edelleen vahva paikka digitalisoituvan mainonnan paletissa.

Ilkka-Pohjalainen
Ilkka-Pohjalainen
Epari
Epari
Vaasa
Komiat
Komiat
Jurvan Sanomat
Jurvan Sanomat
Järviseutu
Järvisetutu
Suupohjan Sanomat
Suupohjan Sanomat
Viiskunta
Viiskunta

Sanomalehtimainontaa monessa eri muodossa 

Lehdissämme voit toteuttaa perinteistä mainontaa tai sisällöllisiä julkaisuja liitteinä lehtemme välissä. Tarjoamme uutismedioissamme sisältömarkkinnoinnin ratkaisuja, kuten mainostajan artikkeleita tai sponsoroituja juttuja kaupallisissa teemaliitteissä. Laajalle alueelle jaettavat teemaliitteet käsittelevät tiettyä aihetta, kuten kotia ja vapaa-aikaa, autoja, liikennettä tai sesonkeja. Kaupalliset teemaliitteemme ja sponsoroidut juttumme laajentavat lehtimainonnan käsitystä ja ovat erinomainen tapa tehdä vaikuttavaa sisältömarkkinointia. 

Mainosta monikanavaisesti

Printtimainonta yhdistettynä toiseen markkinointikanavaan tuo viestillesi toistoa ja on tehokkaimmillaan yhdistettynä esimerkiksi bannerimainontaan. Ilkka-Pohjalaisen monikanavainen etusivu koostuu painetun lehden lisäetusivusta sekä digietusivusta. Digietusivu on tavoittava bannerimainospaikka, joka näkyy Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla vieraileville. Se mukailee ulkoasultaan painetun lehden etusivua ja se näkyy muun verkkosivusisällön päällä ensimmäisenä, kun sivustolle saavutaan. Tutustu tarkemmin monikanavaisiin tuotteisiimme täällä. 

Katso ratkaisumme paikallisen näkyvyyden varmistamiseen

Digitaalinen ulkomainonta

Mainonta printissä

Mainonta verkossa

Bannerimainonta

Digilehtimainonta

Natiivimainonta

Monikanavaiset tuotteet

Kaupalliset teemaliitteet

Advertoriaali

Haku