Hyppää sisältöön

Viestinnän ratkaisut

Video-, kuva- ja äänituotannot

video-, kuva- ja äänituotannot

Videotuotannot elävöittävät brändiäsi

Ammattimaisesti toteutetut videotuotannot viimeistelevät viestisi niin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla kuin digitaalisissa mainoksissakin. Toteutamme myös kuva- ja äänituotannot. Haluatpa sitten herättää tunteita, erottua eduksesi tai yksinkertaisesti jäädä asiakkaidesi mieleen – me autamme! 

Videotuotannot suunnittelusta jakeluun

Tutkimusten mukaan jopa 72 % kuluttajista haluaa kuulla tuotteesta ja palvelusta enemmän videoiden kautta (Wyzowl, State of video marketing 2022). Laadukkaat kuva- ja videotuotteet ovatkin merkittävä osa tehokasta markkinointia. Meillä on käytössämme monipuolinen ja moderni kuvauskalusto sekä ammattimaiset video- ja valokuvaajat. Voimme toteuttaa haluamasi videotuotteet yhdellä kuvauskerralla moneen eri tarkoitukseen, jolloin saat eri kanaviin sopivat versiot kätevästi samassa paketissa.  

Tuotamme laadukkaita yritysvideoita, asiantuntijahaastatteluja ja palveluesittelyjä. Suunnittelemme ja toteutamme valokuvaukset ja videotuotteet aina yrityksesi tarpeisiin, tavoitteisiin ja tarinaan sopivaksi.  Autamme sinua jalostamaan ideasi tyylikkääksi videoksi suunnittelemalla sisällöt, käsikirjoituksen ja kuvauspaikat. Kuvausten jälkeen hoidamme materiaalin muokkaukset, leikkaukset ja jälkikäsittelyt sekä toimitamme sinulle julkaisuvalmiit aineistot. 

Laadukkailla videotuotteilla, valokuvilla ja äänituotannoilla herätät varmasti asiakkaidesi kiinnostuksen ja ammattimaisesti tuotetulla sisällöllä erotut – olipa kanavasi sitten verkossa tai televisiossa!

Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi tarjoamme videoille myös monipuoliset ja tehokkaat mainoskanavat, joiden avulla viestisi tavoittaa oikean yleisönsä. Hoidamme videosi puolestasi YouTubeen, valitsemiisi sosiaalisen median kanaviin tai vaikkapa televisioon. Video voidaan julkaista myös omissa medioissamme, jolloin se saa hyvin paikallista näkyvyyttä. Valittavana on Ilkka-Pohjalaisen, kaupunkilehtiemme Eparin ja Vaasan sekä viiden paikallislehtemme verkkosivut sekä suosittu kaupallisen sisällön sivusto Pointti.fi.

Valokuvaukset laadukkaasti studiossamme 

Valokuvausta varten meillä on käytössämme Seinäjoella studio, jossa toteutamme kätevästi ja nopeasti esimerkiksi henkilökunnan kuvaukset sekä erilaiset tuotekuvaukset. Mainoskuvaukset voimme pistää purkkiin myös yrityksesi omissa tiloissa tai missä tahansa muussa kuvaukseen sopivassa lokaatiossa.  

Haluaisitko toteuttaa laadukkaan podcastin yrityksesi viestinnän ja näkyvyyden tueksi? Studiossamme onnistuu podcastien nauhoitus, ja tarvittaessa voimme myös toteuttaa yrityksellesi täysin valmiin podcast-paketin. Paketti sisältää valmiiksi käsitellyn äänitallenteen lisäksi podcast-sarjasi logon ja valokuvat. Autamme sinua myös podcastisi markkinoinnissa eri kanavissa. 

Laadukkailla videotuotteilla, valokuvilla ja äänituotannoilla herätät varmasti asiakkaidesi kiinnostuksen ja ammattimaisesti tuotetulla sisällöllä erotut – olipa kanavasi sitten verkossa tai televisiossa!


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso viestinnän ratkaisumme

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

viestintä

Viestintä

sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Tiedottaminen

Tiedottaminen

Mediaseuranta

Mediaseuranta

video-, kuva- ja äänituotannot

Video-, kuva- ja äänituotannot

Haku