Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Viestinnän ratkaisut

Video-, kuva- ja äänituotannot

Ammattimaisesti toteutettu video-, kuva- ja äänituotanto pysäyttää ja herättää tunteita niin sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla kuin digitaalisessa mainoksessa. Me autamme luomaan yrityksesi vahvuuksia korostavia ja tavoitteelisia ratkaisuja.

Kuva- ja videotuotannot suunnittelusta jakeluun

Kuvat ja videot ovat tehokas keino yrityksen identiteetin rakentamisessa. Ne tekevät asioista todellisia. Ne vaikuttavat, sitouttavat, viihdyttävät ja opettavat. Toteutamme yrityksesi kuva- ja videotuotteet vaikka yhdellä kuvauskerralla moneen eri tarkoitukseen, jolloin saat eri kanaviin sopivat versiot kätevästi samassa paketissa. 

Suunnittelemme ja toteutamme valokuvaukset ja videotuotteet aina yrityksesi tarpeisiin, tavoitteisiin ja tarinaan sopivaksi. Jalostamme ideat tyylikkääksi videoksi suunnittelemalla sisällöt, käsikirjoituksen ja kuvauspaikat. Kuvausten jälkeen hoidamme materiaalin muokkaukset, leikkaukset ja jälkikäsittelyt sekä toimitamme sinulle julkaisuvalmiit aineistot. 

Laadukkailla videotuotteilla, valokuvilla ja äänituotannoilla herätät varmasti asiakkaidesi kiinnostuksen ja ammattimaisesti tuotetulla sisällöllä erotut – olipa kanavasi sitten verkossa tai televisiossa!

Suunnittelun ja toteutuksen lisäksi tarjoamme videoille myös monipuoliset ja tehokkaat mainoskanavat, joiden avulla viestisi tavoittaa oikean yleisön. Hoidamme videosi YouTubeen, valitsemiisi sosiaalisen median kanaviin tai televisioon. Video voidaan julkaista myös omissa medioissamme, jolloin se saa hyvin paikallista näkyvyyttä. Valittavana on Ilkka-Pohjalaisen, kaupunkilehtiemme Eparin ja Vaasan sekä viiden paikallislehtemme verkkosivut sekä suosittu kaupallisen sisällön sivusto Pointti.fi.

Valokuvaukset laadukkaasti studiossamme 

Valokuvausta varten meillä on käytössämme Seinäjoella studio, jossa toteutamme henkilö- ja tuotekuvaukset. Mainoskuvaukset voimme pistää purkkiin myös yrityksesi omissa tiloissa tai muussa kuvaukseen sopivassa lokaatiossa.  

Haluaisitko toteuttaa laadukkaan podcastin yrityksesi viestinnän ja näkyvyyden tueksi? Toteutamme yrityksellesi täysin valmiin podcast-paketin. Paketti sisältää äänitallenteen lisäksi podcast-sarjasi logon ja valokuvat. Autamme podcastin markkinoinnissa eri kanavissa. 

Laadukkailla videotuotteilla, valokuvilla ja äänituotannoilla herätät varmasti asiakkaidesi kiinnostuksen – olipa kanavasi sitten verkossa tai televisiossa!

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso viestinnän ratkaisumme

Visuaalinen suunnittelu

Viestintä

Sisältömarkkinointi

Tiedottaminen

Mediaseuranta

Video-, kuva- ja äänituotannot

Haku