Hyppää sisältöön

Ratkaisut

Viestinnän ratkaisut

viestinnän ratkaisut

Tehokas viestintä tukee yrityksen kasvua

Viestintä on avainasemassa yrityksesi kokonaisnäkyvyydessä. Ilman viestintää yritystäsi on vaikea huomata ja erottaa samalla toimialalla toimivista yrityksistä. Vielä vaikeampaa on rakentaa yritykselle laadukasta ja luotettavaa brändiä tai tehdä tuloksia tuottavaa mainontaa.

Viestintä – sekä yrityksen oma viestintä, että maksettu lisänäkyvyys – kuuluvat olennaisena osana jokaisen yrityksen markkinointipalettiin. Viestinnässä ei yleensä ole kyse pikavoittojen hakemisesta vaan se on pitkäjänteistä tekemistä, joka rakennetaan tukemaan yrityksesi liiketoiminnallisia tavoitteita.

Viestinnällä on vaikutusta liiketoimintaasi

  • Viestintä kasvattaa tietoisuutta yrityksestäsi.
  • Viestintä tukee brändin rakentumista.
  • Viestintä sitouttaa sisäisesti ja ulkoisesti.

Ratkaisut viestintään

Visuaalinen suunnittelu
Visuaalinen suunnittelu
viestintä
Viestintä
sisältömarkkinointi
Sisältömarkkinointi
Tiedottaminen
Tiedottaminen
Mediaseuranta
Mediaseuranta
Video-, kuva- ja äänituotannot

Toteuta monipuolista viestintää

Ilkan tarjoamat viestinnän ratkaisut antavat yrityksellesi mahdollisuuden toteuttaa viestintää monipuolisesti. Rakennamme joustavan, persoonallisen ja säännöllisen tavan yrityksellesi viestiä.

Tunnemme yritysten viestinnän haasteet ja osaamme auttaa sekä viestinnän strategisessa suunnittelussa että käytännön toteuttamisessa, jonka myötä yritykselläsi on mahdollisuus kasvattaa medianäkyvyyttään. Autamme suunnittelemaan juuri omalle yrityksellesi sopivan tavan viestiä, niin sanoin kuin kuvin, äänen ja liikkuvan kuvan avulla.

Viestinnän ratkaisumme kattavat sekä visuaalisen suunnittelun että tekstituotannon eri markkinointikanaviin, aina verkkosivuilta sosiaalisen median kanaviin, erilaiset sisältömarkkinoinnin ratkaisut, tiedottamisen ja mediaseurannan. Lisäksi kerromme yrityksestäsi tarinaa videotuotantojen ja erilaisten äänituotantojen, kuten podcastien kautta.

Ota yhteyttä

Haku