Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Viestinnän ratkaisut

Mediaseuranta

Tiedätkö, mitä yrityksestäsi ja tuotteistasi puhutaan? Mediaseuranta on korvaamaton apuväline jokaiselle yritykselle oman yrityksen, kilpailijoiden ja toimialan seuraamiseen. Maineen- ja brändihallinnan lisäksi mediaseuranta auttaa ymmärtämään, mitkä teemat toimialallasi tällä hetkellä kiinnostaa. Se parantaa koko liiketoimintaa ja antaa uusia vinkkejä omaan markkinointiin ja viestintään. 

Mediaseuranta auttaa ennakoimaan ja antaa uusia ideoita

LianaMonitor-mediaseuranta on toimiva työkalu uutisten ja sosiaalisen median kanavien seurantaan. Palveluun kuuluu kotimaisen uutismedian ja sosiaalisen median seuranta sekä kansainvälinen mediaseuranta. Seurannan tuloksista saadaan mittava raportti ja analyysi. Mediaseurannan ammattilaisemme ovat käytettävissä mediaseurannan suunnittelusta alkaen aina tulosten läpikäymiseen ja jatkojalostamiseen. 

Mediaseurannasta hyötyä

Seurataan yritystäsi. Yksi mediaseurannan arvokkaimmista hyödyistä on tieto ihmisten mielipiteistä brändistäsi – oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Voit seurata, kuinka usein yrityksesi mainitaan lehdistössä tai sosiaalisessa mediassa, josta voidaan määritellä yleistä kiinnostusta yritystäsi kohtaan. Tietojen avulla voidaan kehittää yrityksesi toimintatapoja, viestintää, tuotteita ja palveluita.  

Seuraa kilpailijoita. Mediaseuranta antaa tietoa myös kilpailijoiden toimista sekä mitä heistä puhutaan. Näin pystyt asemoimaan itseäsi kilpailijakentässä.

Mahdollisten kriisitilanteiden tunnistaminen. Mediaseurannan avulla saat tietoa, jos yrityksestäsi viestitään negatiivisesti. Usein varsinaisen kriisin voi estää jo ennen sen syntymistä tunnistamalla mahdolliset ongelmat ja puuttumalla niihin ajoissa. 

Seuraa toimialaa. Voit hyödyntää mediaseurantaa koko toimialan ja sieltä nousevien uusien mahdollisuuksien seuraamiseen. Näet nopeasti, mihin ala on menossa ja mitä uusia trendejä kentältä nousee. Samaan aikaan sinulla on mahdollista olla ensimmäisenä kommentoimassa keskustelua ja viemään uusia asioita käytäntöön. 

Seuraa markkinointikampanjoita. Mediaseurantaa voidaan käyttää myös markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen. Mediaseurannan avulla näet markkinointiviestiesi tehon ja saat käsityksen kohderyhmäsi saavuttamisesta. 

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso viestinnän ratkaisumme

Visuaalinen suunnittelu

Viestintä

Sisältömarkkinointi

Tiedottaminen

Mediaseuranta

Video-, kuva- ja äänituotannot

Haku