Hyppää sisältöön

Viestinnän ratkaisut

Mediaseuranta

Mediaseuranta

Mediaseuranta auttaa ennakoimaan ja antaa uusia ideoita

Tiedätkö, mitä yrityksestäsi puhutaan? Mitä yrityksesi tuotteista ja palveluista puhutaan? Mistä teemoista toimialallasi puhutaan? Mediaseuranta on korvaamaton apuväline jokaiselle yritykselle oman yrityksen, kilpailijoiden että toimialan seuraamiseen. Maineen- ja brändihallinnan lisäksi mediaseuranta voi auttaa parantamaan koko liiketoimintaa ja antamaan uusia vinkkejä omaan markkinointiin ja viestintään. 

LianaMonitor-mediaseuranta on toimiva työkalu muun muassa uutisten ja sosiaalisen median kanavien seurantaan. Palveluun kuuluu sekä kotimaisen uutismedian ja sosiaalisen median seuranta että kansainvälinen mediaseuranta. Lisäksi seurannan tuloksista saadaan mittava raportti ja analyysi. Mediaseurannan ammattilaiset ovat käytettävissä alusta lähtien, kun mediaseurantaa rakennetaan, aina tulosten läpikäymiseen ja jatkojalostamiseen. 

Mitä hyötyä mediaseurannasta on?

  • Seuraa omaa yritystäsi 

Yksi mediaseurannan arvokkaimmista hyödyistä on se, että saat tietoa siitä, mitä ihmiset sanovat brändistäsi – oli se sitten positiivista tai negatiivista. Voit seurata, kuinka usein yrityksesi mainitaan lehdistössä, jotta voit arvioida yleistä mielipidettä brändistäsi. Tiedon ja palautteen avulla voit parantaa yrityksesi toimintaa ja viestintää, tuotteitasi ja palveluitasi sen mukaisesti.  

  • Seuraa kilpailijoita  

Mediaseuranta auttaa sinua seuraamaan kilpailijoitasi, mitä he tekevät ja mitä heistä puhutaan. Tieto on arvokasta, ja auttaa pysymään tilanteen tasalla. 

  • Mahdollisten kriisitilanteiden tunnistaminen  

Mediaseurannan avulla tunnistat nopeasti, jos yrityksestäsi puhutaan tai viestitään jotain negatiivista, ja voit ryhtyä tarvittaviin toimiin. Usein varsinaisen kriisin voi estää jo ennen sen syntymistä tunnistamalla mahdolliset ongelmat ja puuttumalla niihin ajoissa. 

  • Seuraa toimialaa 

Voit hyödyntää mediaseurantaa koko toimialan ja sieltä nousevien uusien mahdollisuuksien seuraamiseen. Näet nopeasti, mihin ala on menossa ja mitä uusia trendejä kentältä nousee. Samaan aikaan sinulla on mahdollista olla etunenässä kommentoimassa keskustelua ja viemään uusia asioita käytäntöön. 

  • Seuraa markkinointikampanjoita 

Mediaseurantaa voidaan käyttää myös markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen. Mediaseurannan avulla näet markkinointiviestiesi tehon ja saat käsityksen, saavuttavatko ne kohderyhmäsi. 


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso viestinnän ratkaisumme

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

viestintä

Viestintä

sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Tiedottaminen

Tiedottaminen

Mediaseuranta

Mediaseuranta

video-, kuva- ja äänituotannot

Video-, kuva- ja äänituotannot

Haku