Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Viestinnän ratkaisut

Viestintä

Toimiva, monikanavainen ja kohderyhmiä puhutteleva viestintä tulisi olla jokaisen yrityksen tärkeiden asioiden listalla. Oikein toteutettuna se on tärkeä keino liiketoiminnan edistäjänä. Kun panostat viestintään, panostat samalla markkinointiin, myyntiin ja yrityskuvan rakentumiseen.

Viestintä on yrityksen liiketoiminnan ydintä

Laadukas viestintä auttaa asiakkaitasi ymmärtämään tarjontasi ja mitä arvoa heille tuotat. Kun viesti on ymmärrettävästi muotoiltu ja välitetty halutulle kohderyhmälle, näkyy lopputulos myyntiluvuissasi. Selkeä viestintä auttaa myös yrityksesi työntekijöitä ymmärtämään, mitä yrityksessäsi tapahtuu ja miksi. Tehokkaimmillaan näkemyksellinen sisältö saavuttaa laajaa näkyvyyttä ilman mediapanostusta, vaikka läpimenneen uutisen tai hakukoneen arvostaman artikkelin muodossa.

Autamme yritystäsi viestimään selkeästi ja vahvuuksia korostavalla tavalla: muotoilemme pääviestit, mietimme omaleimaisen äänensävyn, suunnittelemme viestinnän kokonaisuudet ja toteutamme käytännön toimenpiteet eri kanavissa – sisäisesti ja ulkoisesti.

Autamme viestinnän ratkaisuissa
• Viestintästrategiat ja -suunnitelmat
• Sisällöt artikkeleihin, oppaisiin ja sosiaaliseen mediaan
• Rekrytointiviestintä
• Yrityksen pääviestit
• Verkkosivutekstit
• Lehdistötiedotteet ja tiedottaminen
• Tiedotejakelu
• Mediaseuranta
• Sponsoroidut jutut, advertoriaalit ja natiivimainonta
• Asiakas- ja henkilöstölehdet

Vinkkejä yrityksen viestintään – Muista ainakin nämä viisi asiaa

  1. Varmista, että yritykselläsi on selkeä pääviesti. Mikä on lupaus, jonka yrityksesi antaa asiakkailleen? Mikä on lupaus, jonka myös työntekijäsi voivat allekirjoittaa ja viestiä eteenpäin? Selkeä pääviesti erottaa yrityksesi kilpailijoista ja antaa yhdellä silmäyksellä vastauksen, mitä yritys tarjoaa ja mihin se uskoo.
  2. Tee omannäköistä viestintää. Viestinnän on tärkeää olla selkeää ja yrityksesi brändin näköistä ja kuuloista. Millainen on äänensävymme, millaisista aiheista viestimme eri kanavissa ja miten?
  3. Käytä erilaisia viestintäkanavia. Hyödynnä monipuolisesti omia verkkosivuja, uutiskirjeitä, sosiaalista mediaa, bannerimainontaa, näkyvyyttä messuilla tai vaikka digitaalista ulkomainontaa. Näin yrityksesi viestit huomataan ja muistetaan paremmin viestivirrassa.
  4. Tee viestinnästä säännöllistä. Paras teho viestinnän toimenpiteistä saadaan säännöllisellä, johdonmukaisella ja monikanavaisella tekemisellä. Laadi viestinnällesi suunnitelma ja siitä johdettu vuosikello.
  5. Hyödynnä tarinoita ja kokemuksia. Tarinat ovat tehokas tapa välittää tietoa yrityksestäsi mielenkiintoisessa ja muistettavassa muodossa. Esimerkiksi asiakastarinat ovat erinomainen keino kertoa hyvistä kokemuksista ja esitellä myös asiakkaitasi positiivisessa valossa. Työntekijöiden esittely tarinoiden muodossa vahvistaa puolestaan positiivista työnantajamielikuvaa.

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso viestinnän ratkaisumme

Visuaalinen suunnittelu

Viestintä

Sisältömarkkinointi

Tiedottaminen

Mediaseuranta

Video-, kuva- ja äänituotannot

Haku