Hyppää sisältöön

Painopalvelut

Crossmedia

Crossmedia

Kohdennettu monikanavamarkkinointi – Crossmedia avaa markkinointikanavat käyttöösi 

Haluatko saada uusia asiakkaita, tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaammin ja saada asiakkaasi sitoutumaan? Mietitkö, miten voisit käyttää ja päivittää asiakasrekistereitä yrityksesi tulosten parantamiseksi? Etsitkö keinoa, jolla voisit  seurata ja analysoida kampanjoitasi järjestelmällisesti? Kohdennetun markkinoinnin Crossmedia-palvelullamme taklaat monikanavamarkkinoinnin haasteet.

Crossmedia-palvelumme avulla parannat markkinointisi tehoa oleellisesti. Crossmedian kautta saat käyttöösi tulosta tekevän yhdistelmän markkinointikanavia. Kun kohdennat viestisi täsmällisesti ja käytät markkinoinnissa useita eri kanavia rinnakkain, osuu sanomasi tarkimmin ja vaikuttaa varmimmin. Perinteisen suorapostituksen lisänä toteutettu personoitu sähköposti ja/tai mobiilisuora tuo tutkitusti olennaista lisätehoa kampanjointiin. 

Crossmedian avulla 

  • hyödynnät eri kanavia  
  • seuraat kampanjasi tapahtumia reaaliajassa 
  • saat kampanjoillesi korkeammat huomioarvot ja vastausprosentit perinteiseen viestintään verrattuna 
  • varmistat dataa analysoimalla viestintäsi ja markkinointisi jatkuvan kehittämisen 
  • saat korkeamman tuoton markkinointiin sijoittamallesi pääomalle 
  • hyödynnät asiakastietokantasi tehokkaammin 
  • kasvatat asiakasuskollisuutta.

Vaikuttava kampanja näkyy useammassa kanavassa

Vaikuttavan ja erottuvan markkinointikampanjan luomiseen ei riitä pelkästään yhden kanavan käyttäminen. Kanavapaljoudessa on oleellisinta tunnistaa ne kanavat, joista tavoitat omat kohderyhmäsi. Viesti kannattaa aina myös muokata kyseiseen kanavaan sopivaksi, silloin se huomataan ja luetaan. Aina ei kannata maalata isoimmalla pensselillä – kun kohderyhmät ovat selvillä ja kanavapaketti hiottu kuntoon, voit jopa säästää markkinointikustannuksissa.  

Kohdennettu monikanavainen markkinointi tarjoaa myös ainutkertaisen mahdollisuuden syventää kertomaasi tarinaa eri kanavien välityksellä. Kun kasvatat ja täsmennät printtituotteen viestiä huolellisesti valituissa digitaalisissa kanavissa, yrityksesi tuotteet ja palvelut jäävät varmemmin kohderyhmäsi mieliin. Parhaimmillaan monikanavainen markkinointi on pitkäjänteistä vuorovaikutusta, joka jättää potentiaalisten asiakkaiden mieleen ohittamattoman muistijäljen.  

Parhaimmillaan monikanavainen markkinointi on pitkäjänteistä vuorovaikutusta, joka jättää potentiaalisten asiakkaiden mieleen ohittamattoman muistijäljen.  

Kokemuksemme ja näkemyksemme avulla kesytät kanavaruletin ja teet kampanjan, joka tavoittaa oikean kohderyhmän oikeissa kanavissa.


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso painon ja jakelun ratkaisumme

erikoispaino

Erikoispaino

Painotuotteet

Paperiset painotuotteet

Logistiikka

Markkinoinnin logistiikka

Crossmedia

Haku