Hyppää sisältöön

Painopalvelut

Crossmedia

Crossmedia

Kohdennettu monikanavamarkkinointi – Crossmedia avaa markkinointikanavat käyttöösi 

Kohdennetun markkinoinnin Crossmedia-palvelullamme taklaat monikanavamarkkinoinnin haasteita. Tavoitamme kohderyhmäsi tehokkaammin ja nostamme sitoutumista. Hyödynnetään ja kehitetään asiakasrekistereitäsi tulosten parantamiseen sekä seurataan ja analysoidaan kampanjoiden tehoa järjestelmällisesti.

Crossmedian kautta saat käyttöösi tulosta tekevän yhdistelmän markkinointikanavia. Kun kohdennat viestisi täsmällisesti ja käytät markkinoinnissa useita eri kanavia rinnakkain, osuu sanomasi tarkimmin ja vaikuttaa varmimmin. Perinteisen suorapostituksen lisänä toteutettu personoitu sähköposti ja mobiilisuora tuo tutkitusti olennaista lisätehoa kampanjointiin. 

Crossmedian avulla 

  • hyödynnetään eri kanavia  
  • seuraataan kampanjasi tapahtumia reaaliajassa 
  • saadaan kampanjoillesi korkeammat huomioarvot ja vastausprosentit perinteiseen viestintään verrattuna 
  • varmistetaan dataa analysoimalla viestinnän ja markkinoinnin jatkuva kehittäminen 
  • saadaan korkeampi tuotto markkinointiin sijoitetulle pääomalle 
  • hyödynnetään asiakastietokantaa tehokkaammin 
  • kasvatetaan asiakasuskollisuutta

Vaikuttava kampanja näkyy useammassa kanavassa

Vaikuttavan ja erottuvan markkinointikampanjan luomiseen ei riitä pelkästään yhden kanavan käyttäminen. Kanavapaljoudessa on oleellisinta tunnistaa oman kohderyhmän tavoittavimmat ratkaisut. Viesti kannattaa aina myös muokata kyseiseen kanavaan sopivaksi, silloin se huomataan ja luetaan. Kun kohderyhmät ovat selvillä ja kanavapaketti mietitty tehokkaaksi, saavutetaan markkinointipanostuksille paras vastine.  

Kohdennettu monikanavainen markkinointi tarjoaa myös ainutkertaisen mahdollisuuden syventää kertomaasi tarinaa eri kanavien välityksellä. Kun kasvatat ja täsmennät printtituotteen viestiä huolellisesti valituissa digitaalisissa kanavissa, yrityksesi tuotteet ja palvelut jäävät varmemmin kohderyhmäsi mieliin. Parhaimmillaan monikanavainen markkinointi on pitkäjänteistä vuorovaikutusta, joka jättää potentiaalisten asiakkaiden mieleen ohittamattoman muistijäljen.  

Parhaimmillaan monikanavainen markkinointi on pitkäjänteistä vuorovaikutusta, joka jättää potentiaalisten asiakkaiden mieleen ohittamattoman muistijäljen.  

Katso painon ja jakelun ratkaisumme

erikoispaino

Erikoispaino

Painotuotteet

Paperiset painotuotteet

Logistiikka

Markkinoinnin logistiikka

Crossmedia

Haku