Hyppää sisältöön

Myynnin kasvattaminen

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Markkinointistrategian laadinta on ensimmäinen askel kohti menestystä 

Markkinointistrategian tehtävänä on ohjata tekemistä kohti tavoitteita. Se kertoo, minne ollaan menossa ja miten sinne päästään. Markkinoinnin ja myynnin huolelliseen suunnitteluun panostaneet yritykset ovat useiden tutkimusten mukaan kannattavampia, joten strategiapohdinta todella on vaivan arvoinen.  

Kaiken tekemisen tulisi aina pohjautua liiketoimintastrategiaan, jonka pohjalta työstetään myös markkinointistrategiat ja myyntisuunnitelmat. Markkinointi ja myynti saadaan keskittymään oikeisiin asioihin ja voidaan tehdä myös jo ennalta valintoja, mihin ei keskitytä. Kun toiminta on suunnitelmallista, turha tekeminen karsiutuu pois ja markkinointi- ja myyntipanostuksille saadaan vastinetta.

Autamme löytämään yrityksesi menestymisen kannalta tärkeimmät painopisteet ja rakennamme kokonaisvaltaisia markkinointistrategioita ja myynnin suunnitelmia. Tarvittaessa viemme strategiaa kanssasi käytäntöön saakka esim. valmennuksilla ja koulutuksilla, suunnittelemalla markkinointikampanjoita jne. 

Autamme yritystäsi muun muassa seuraavilla suunnittelupalveluilla: 

  • myyntistrategiat ja myyntisuunnitelmat 
  • markkinointistrategiat 
  • Go-to-market -strategiat 
  • myynnin auditointi 
  • markkinointisuunnitelmat 
  • kampanjakonseptit 
  • markkinointikartoitus 
  • myynnin ja markkinoinnin koulutukset ja sparraukset 

Markkinointikartoituksesta on hyvä lähteä liikkeelle 

Liikkeelle lähtö vaatii usein pysähtymistä nykytilanteen äärelle, jotta ymmärretään, missä nyt ollaan, mitä tällä hetkellä tehdään ja miksi. Kuva nykytilanteesta kannattaa rakentaa, sillä se auttaa hahmottamaan myös sitä, johtaako kaikki tekeminen kohti tavoitteita. Nykytilan kartoittaminen auttaa myös hahmottamaan sitä, millaisesta tekemisestä olisi syytä luopua ja auttaa suuntaamaan markkinointi- ja myyntipanostuksia jonnekin tuottavampaan. Näin saadaan usein myös kustannussäästöjä tai markkinoinnin budjetti kohdennettua oikeisiin asioihin. 

Teemme kanssasi markkinointisi ”läpivalaisun”, markkinointikartoituksen, joka ottaa kantaa nykytekemiseen ja auttaa löytämään oikeanlaiset markkinoinnin toimenpiteet myyntisi kasvattamiseen. Markkinointikartoituksen lopputulemana on asiantuntijamme laatima raportti, jossa kerromme näkemyksemme markkinointinne nykytilasta ja konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, jotka auttavat markkinointistrategian laatimisessa. Kartoitus vie aikaasi noin tunnin verran, mutta tarjoaa sinulle rutkasti uusia ideoita ja inspiraatiota siitä, miten voisitte lähteä kehittämään markkinointianne kohti tuloksekkaampaa tekemistä.  

Näin autamme markkinointianne kehittymään uudelle tasolle: 

Olet tullut oikeaan paikkaan! 

Yrityksesi saa Ilkalta kaikki markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut, joita tarvitset menestyäksesi. Sopiva ratkaisu löytyy niin kaiken kattavaa avaimet käteen -palvelua kuin aivan yksittäistä markkinointitoimenpidettä tarvitsevalle. Monipuolinen markkinoinnin palvelukokonaisuutemme tuottaa lisäarvoa markkinointisi arvoketjun jokaiseen vaiheeseen, suunnittelusta toteutukseen. 

Kaiken toimintamme ytimessä on aina asiakas – sopivaa ratkaisua miettiessämme lähdemme liikkeelle yrityksesi yksilöllisistä tarpeista. Meidän mielestämme tämä on edellytys toimivalle kumppanuussuhteelle. Markkinointikartoitus on tämän ajatuksen ytimessä, sillä se antaa meille polttoainetta, jonka voimin autamme asiakkaitamme menestymään. 

Tämäkin osui! 

Suunnittelemme sinulle markkinoinnin ideat ja mietimme kokonaisvaltaiset markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat niin, että ne vastaavat tavoitteitasi ja saavat omat joukkosi innostumaan sekä kohderyhmäsi kiinnostumaan. 

Otamme suunnittelutyössä mielellämme pelkkää markkinointia laajemman lähestymiskulman ja pohdimme kanssasi myös myyntiin liittyviä kysymyksiä. Autamme yritystäsi esimerkiksi myyntistrategian laatimisessa ja nykytilan auditoinnissa. 

Suunnittelusta vastaa markkinointi-, viestintä-, myyntiosaajien monipäinen tiimi, jota vielä tukevat erikoistuneet asiantuntijat esim. markkinointiteknologiasta tai digimarkkinoinnista aina tapauskohtaisesti. Parasta mahdollista asiantuntijuutta on nyt siis tarjolla! 

Jos vastasit ’Kyllä’, niin meiltä löytyy! 

Hallussamme on valtakunnan kärkijoukko asiantuntijoita, jotka rakentavat päivittäin some- ja digimarkkinoinnin kampanjoita Suomen isoimmille brändeille ja auttavat myös pienempiä yrityksiä kasvamaan ja ottamaan jalansijaa digimarkkinoinnin valtavalla kentällä. Talossamme on omaa markkinointi- ja viestintäteknologiaa sekä sertifioituja asiantuntijoita myös ulkopuolisten teknologiakumppaneiden toimesta (kuten Google ja Hubspot).  

Jos tahdot hyödyntää markkinoinnissasi uusimpia digi- ja someajan ratkaisuja, ehkä helpointa on vain sanoa, että ei ole montaa juttua, johon et meiltä apua löytäisi. Lähdemme etenemään aina yrityksesi tarpeet ja tavoitteet edellä, eikä ole tarkoituksenmukaista lyödä koko tarjoomaa pöytään. Hyödynnetään niitä osaajia ja ratkaisuja, jotka yritystäsi auttaa kohti kaupallista menestystä. 

No tämän varmaan arvasitkin, mediatilaa – ja nimenomaan tavoittavaa sellaista – meiltä kyllä löytyy omasta takaa! 

Meiltä yrityksesi saa tarvittaessa yhdeltä luukulta kaikki tärkeimmät mediatilan ja mainostamisen ratkaisut. Omat luotetut printti- ja digikanavamme tavoittavat hyvin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen ihmiset, minkä lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan kaiken hyödyn irti mm. some- ja hakukonemainonnasta. 

Kyllä, meiltä saat myös kaikki markkinoinnin ja mainonnan toteutukset. 

Voit jättää aivan kaiken meidän vastuullemme. Olipa tarve sitten yksittäisen mainoskampanjan suunnittelulle tai markkinoinnin strategiatason remontille, asiantuntijamme auttavat mielellään. Sisällöntuotantoa, valokuvausta, visuaalista suunnittelua, mainosvideoita… Ei ole niin pientä tai niin suurta asiaa, ettemmekö osaisi siinä sinua auttaa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi mainos- ja markkinointitoimistopalvelut. 

Näin on, meihin voit luottaa myös paino- ja jakelupalveluissa. 

Saat meiltä laadukkaat ja viimeistellyt painotuotteet tarvittaessa loppukohteeseen tai loppuasiakkaille toimitettuna. Yrityksesi saa kauttamme myös taittotyöt ja suunnittelun, laajat jälkikäsittelymahdollisuudet, postituskampanjat (tarvittaessa myös osoitetietojen hankinnan) sekä räätälöidyt suoramarkkinointitoteutukset. Väitämme, että painotuotteiden suunnitteluosaamisessamme on himpun verran extraa – onhan meillä oma erikoispaino, jonka kautta suunnittelukokemusta on kertynyt esitteistä ja tulitikkurasioista myymäläsomistuksiin, teatterilavasteisiin ja festarikokonaisuuksiin saakka.  


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso ratkaisumme myynnin kasvattamiseen

shakkinappula

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

hehkulamppu

Luovat toteutukset

kirja

Koulutukset

Haku