Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Myynnin kasvattaminen

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Markkinointistrategian ohjaa tekemistä kohti tavoitteita. Se kertoo, minne ollaan menossa ja miten sinne päästään. Se antaa tekemisille raamit ja kohdistaa resurssit sinne, mistä on odottettavissa parhaimmat tulokset. Markkinoinnin ja myynnin huolellinen suunnittelu tekee arjesta sujuvaa, tavoitteellista ja estää harha-askelten ottamisen. 

Markkinointistrategia luo askelmerkit kohti tavoitetta

Markkinointistrategian ja myyntisuunnitelmien tulee pohjautua aina liiketoiminnan tavoitteisiin. Markkinointi ja myynti saadaan keskittymään oikeisiin asioihin ja voidaan tehdä myös jo ennalta valintoja, mihin ei keskitytä. Kun toiminta on suunnitelmallista, turha tekeminen karsiutuu pois ja markkinointi- ja myyntipanostuksille saadaan vastinetta.

Autamme löytämään yrityksesi menestymisen kannalta tärkeimmät painopisteet ja rakennamme kokonaisvaltaisia markkinointistrategioita ja myynnin suunnitelmia. Tarvittaessa viemme strategiaa kanssasi käytäntöön saakka valmennuksilla, koulutuksilla ja markkinoinnin eri toteutuksilla.

Tähtää Ilkan kanssa suunnitelmallisuudella kohti tavoitteita

  • Myyntistrategiat ja myyntisuunnitelmat 
  • Markkinointistrategiat 
  • Go-to-market -strategiat 
  • Myynnin auditoinnit
  • Markkinointisuunnitelmat 
  • Kampanjakonseptit 
  • Markkinointikartoitukset 
  • Myynnin ja markkinoinnin koulutukset ja sparraukset 

Markkinointikartoitus auttaa ymmärtämään vahvuudet ja kehityksen kohteet

Tulevaisuuden suunnittelu vaatii pysähtymistä nykytilanteen äärelle. On hyvä ymmärtää, missä nyt ollaan, mitä tällä hetkellä tehdään ja miksi. Nykytilanteen kokonaiskuvan muodostaminen auttaa hahmottamaan, onko kaikki tekeminen tavoitteisiin tähtäävää. Kartoitus antaa tietoa, mistä toimista on syytä luopua ja mihin taas suunnata lisää markkinointi- ja myyntipanostuksia, jotta tekeminen on tuottavaa. Näin saadaan usein myös kustannussäästöjä tai markkinoinnin budjetti kohdennettua oikeisiin asioihin. 

Teemme kanssasi markkinointisi ”läpivalaisun”, markkinointikartoituksen, joka ottaa kantaa nykytekemiseen ja auttaa löytämään oikeanlaiset markkinoinnin toimenpiteet myyntisi kasvattamiseen. Markkinointikartoituksen lopputulemana on asiantuntijamme laatima raportti, jossa kerromme näkemyksemme markkinointinne nykytilasta ja konkreettisia toimenpide-ehdotuksia, jotka auttavat markkinointistrategian laatimisessa.

Kartoitus vie aikaasi tunnin ja tarjoaa sinulle rutkasti uusia ideoita ja inspiraatiota, miten voisitte lähteä kehittämään markkinointianne kohti tuloksekkaampaa tekemistä.

Markkinointinne uudelle tasolle 

Yrityksesi saa Ilkalta tavoitteisiin tähtäävät markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan palvelut. Toteutamme markkinoinnin kokonaisuuksia sekä yksittäisiä toimenpiteitä. Monipuolinen markkinoinnin palvelukokonaisuutemme tuottaa lisäarvoa markkinointisi arvoketjun jokaiseen vaiheeseen – suunnittelusta toteutukseen. 

Kaiken toimintamme ytimessä on aina asiakas. Sopivaa ratkaisua miettiessä lähdemme liikkeelle yrityksesi yksilöllisistä tarpeista, joka on edellytys toimivalle kumppanuussuhteelle. Markkinointikartoitus on tämän ajatuksen ytimessä, sillä se antaa meille polttoainetta, jonka voimin autamme asiakkaitamme menestymään. 

Suunnittelemme sinulle markkinoinnin ideat ja kokonaisvaltaiset markkinointi- ja viestintäsuunnitelmat vastaamaan tavoitteitasi ja saamaan omat joukkosi innostumaan. 

Otamme suunnittelutyössä mielellämme markkinointia laajemman lähestymiskulman ja pohdimme kanssasi myös myyntiin liittyviä kysymyksiä. Autamme yritystäsi esimerkiksi myyntistrategian laatimisessa ja nykytilan auditoinnissa. 

Suunnittelusta vastaa markkinoinnin, viestinnän ja myynnin tiimi, jota tukevat tapauskohtaisesti erikoistuneet asiantuntijat markkinoinnin teknologiasta tai digimarkkinoinnista. Parasta mahdollista asiantuntijuutta saat Ilkalta.

Hallussamme on valtakunnan kärkijoukko asiantuntijoita, jotka rakentavat some- ja digimarkkinoinnin kampanjoita niin Suomen isoimmille brändeille kuin pienemmille yrityksille. Meidän kanssamme saat jalansijaa digimarkkinoinnin mahdollisuuksia täynnä olevalta kentältä. Talostamme löytyy ratkaisut markkinointi- ja viestintäteknologiaan sekä sertifioituja asiantuntijoita ulkopuolisten teknologiakumppaneiden tuotteisiin, kuten Googleen ja Hubspottiin.  

Hyödynnä markkinoinnissasi digin ja somen mahdollistamia ratkaisuja monipuolisesti. Yhdessä löydämme teille toimivimmat kanavat ja keinot. Lähdemme etenemään aina yrityksesi tarpeet ja tavoitteet edellä. Hyödynnetään niitä osaajia ja ratkaisuja, jotka yritystäsi auttaa kohti kaupallista menestystä. 

No tämän varmaan arvasitkin, mediatilaa – ja nimenomaan tavoittavaa sellaista – meiltä kyllä löytyy omasta takaa! 

Meiltä yrityksesi saa tarvittaessa yhdeltä luukulta kaikki tärkeimmät mediatilan ja mainostamisen ratkaisut. Omat luotetut printti- ja digikanavamme tavoittavat hyvin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen ihmiset, minkä lisäksi asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan kaiken hyödyn irti mm. some- ja hakukonemainonnasta. 

Kyllä, meiltä saat myös kaikki markkinoinnin ja mainonnan toteutukset. 

Voit jättää aivan kaiken meidän vastuullemme. Olipa tarve sitten yksittäisen mainoskampanjan suunnittelulle tai markkinoinnin strategiatason remontille, asiantuntijamme auttavat mielellään. Sisällöntuotantoa, valokuvausta, visuaalista suunnittelua, mainosvideoita… Ei ole niin pientä tai niin suurta asiaa, ettemmekö osaisi siinä sinua auttaa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi mainos- ja markkinointitoimistopalvelut. 

Näin on, meihin voit luottaa myös paino- ja jakelupalveluissa. 

Saat meiltä laadukkaat ja viimeistellyt painotuotteet tarvittaessa loppukohteeseen tai loppuasiakkaille toimitettuna. Yrityksesi saa kauttamme myös taittotyöt ja suunnittelun, laajat jälkikäsittelymahdollisuudet, postituskampanjat (tarvittaessa myös osoitetietojen hankinnan) sekä räätälöidyt suoramarkkinointitoteutukset. Väitämme, että painotuotteiden suunnitteluosaamisessamme on himpun verran extraa – onhan meillä oma erikoispaino, jonka kautta suunnittelukokemusta on kertynyt esitteistä ja tulitikkurasioista myymäläsomistuksiin, teatterilavasteisiin ja festarikokonaisuuksiin saakka.  


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso ratkaisumme myynnin kasvattamiseen

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Luovat toteutukset

Koulutukset

Haku