Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Myynnin kasvattaminen

Koulutukset

Myynnin ja markkinoinnin alalla tapahtuu paljon, ja kerromme mielellämme uutuuksista ja muutoksista myös asiakkaillemme koulutuksien, valmennuksien ja sparrauksien muodossa. Koulutuksiemme tavoite on aina yksilöllisesti räätälöity juuri sinun yrityksesi tarpeisiin markkinoinnin kehittämisessä. 

Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen potkua koulutuksista 

Koulutustarve herää usein siinä vaiheessa, kun huomataan, että asioita voisi tehdä eri tavalla tai paremmin. Tarjoamme kokonaisvaltaisia koulutuksia ja valmennuksia sekä kevyempiä sparrauksia, joista yrityksesi myynti ja markkinointi saa uutta virtaa ja tuoreita ajatuksia. Koulutuksiemme tavoitteena on myynnin tai markkinoinnin tehostaminen, tuloksellisempien prosessien omaksuminen tai uuden markkinoinnin työkalun tai järjestelmän haltuun ottaminen.  

Räätälöidyt markkinoinnin ja myynnin valmennukset 

Valmiiden koulutuskokonaisuuksien sijaan pyrimme aina räätälöimään tarjoamamme koulutukset ja valmennukset vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Näin saat oikeasti apua ja käyttökelpoisia ratkaisuja havaitsemaasi haasteeseen. Kuuntelemme tarkalla korvalla toiveesi koulutuksen tavoitteista ja muokkaamme tietopaketin, joka varmasti auttaa yritystäsi kohti tehokkaampaa ja toimivampaa markkinointia ja myyntiä. Isompien koulutusten ja laajempien valmennusten lisäksi saat meiltä halutessasi myös sinulle sorvattuja sparrauksia haluamaltasi myynnin tai markkinoinnin osa-alueelta.  

Räätälöimme koulutukset ja valmennukset vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Koulutustemme aiheita myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen  

Järjestämämme koulutukset ja valmennukset voivat liittyä digitaalisen markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen median eri osa-alueisiin 

  • myynnin ja markkinoinnin automaatio
  • hakukonemarkkinointi (SEO & SEM) 
  • verkkosivuanalytiikka 
  • orgaanisen ja maksullisen mainonnan suunnittelu ja toteutus 
  • somekanavien haltuunotto

Sisällöntuotannon kokonaisuudet

  • asiakaslähtöinen sisältömarkkinointi ja -strategia 
  • markkinoinnin ja myynnin muutosjohtaminen 
  • markkinointitiimien fasilitointi ja uudelleenorganisointi 
  • social selling 

Yrityksellesi räätälöityjen koulutusten lisäksi pääset hyödyntämään asiantuntijamme osaamista tutustumalla sivuiltamme löytyviin oppaisiin ja webinaareihin, joissa perehdytään ajankohtaisiin aiheisiin ja työkaluihin. 

Olemme järjestäneet erilaisia myynnin ja markkinoinnin koulutuksia yli vuosikymmenen ajan, joten meillä on siihen sekä kokemusta että näkemystä. Ilkassa työskentelee iso joukko alan ammattilaisia, joten  koulutus- ja valmennusasiakkaidemme käytössä on kattava määrä osaamista.  

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Katso ratkaisumme myynnin kasvattamiseen

Markkinoinnin ja myynnin suunnittelu

Luovat toteutukset

Koulutukset

Haku