Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut / Painopalvelut

Erikoispaino

Yhä digitalisoituvammassa markkinoinnissa löydät brändillesi erottuvuutta käsin kosketeltavalla eli painetulla markkinoinnilla. Erikoispainomme tarjoaa nimensä mukaisesti painoratkaisuja, joiden materiaalit, muodot, värit ja tehosteet pitävät huolen siitä, että brändisi pääsee loistamaan kaikissa painotuotteissa pakkauksista banderolleihin. 

Erikoispaino antaa rajattomat mahdollisuudet 

Vakuuttavan ja viimeistellyn kokonaisuuden luomiseksi on tärkeää jatkaa digikanavista tuttua ilmettä myös tosielämässä. Panostamalla asiakasympäristöön liiketiloissa, messuilla tai tapahtumissa annat yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan kuvan, erotut kilpailijoistasi ja helpotat asiakkaasi ostopäätöstä. 

Erikoispainomateriaalien toteutusmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat ja käytettävät materiaalit voivat olla lähes mitä tahansa.

Erikoispainomateriaalien toteutusmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat ja käytettävät materiaalit voivat olla lähes mitä tahansa. Erikoispainomme materiaalivalikoimasta löytyy muun muassa lukuisia erilaisia levyjä, kankaita, tarroja ja tapetteja. Meiltä saat myös säänkestävät materiaalit. 

Erikoispaino toteuttaa messuosastot ja tapahtumat

Toteutamme erikoispainossamme esimerkiksi messuosastojen ja tapahtumien materiaalit. Rakennamme tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden esim. erilaisia seinäkkeitä, tiskejä ja levyjä hyödyntäen. Tapahtumasi viimeistelemme banderollein, julistein tai vaikkapa tapahtumapassein. Suunnittelemme tarpeisiisi myös laadukkaat pakkaukset mittojen mukaan. Halutessasi painamme aineistosi omalle materiaalillesi ja leikkaamme tuotteet toivomaasi muotoon. 

Erikoispaino toteuttaa esimerkiksi: 

  • tulostetut kennolevyt, pahvilevyt, alumiinikomposiittilevyt, akryylitaulut ja akustiikkalevyt 
  • tarrat ja teippaukset 
  • kangastulosteet ja banderollit 
  • myymälämainonta
  • muotoon leikkaukset
  • tapahtumapassit
  • messuosastot, -seinät, tiskit ja roll-upit 
  • pienet rasiat, laatikot sekä displayt ja muut POS-tuotteet (Point of Sale eli myymälämarkkinointi) 
  • teatterin lavasteet 

Asiakkaanamme sinulle riittää myös vain ajatus tarvitsemastasi tuotteesta. Suunnittelupalvelumme taivuttaa tarvittaessa ideasi viimeistellyksi painotuotteeksi.

Erikoispaino kirkastaa ilmeesi ketterästi 

Erikoispainomme ehdoton vahvuus on ketteryys. Monipuolisen kokemuksemme ja nykyaikaisen konekantamme vuoksi pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita suurista kauppaketjuista aina pieniin paikallisiin toimijoihin. Erikoispainomme tuotteet yhdistettynä brändinhallintapalveluumme sekä markkinoinnin logistiikkapalveluihimme on monen toimijan valinta. Brändituotteiden jakelu helpottuu, kustannukset kevenevät ja brändin käyttö on hallussa. 

Tukea brändinhallintaan

Brändinhallintapalvelu on ikään kuin brändiohjeistosi herätettynä eloon. Kaikki yrityksesi fyysiset ja digitaaliset markkinointimateriaalit ovat hallittavissa ja jaeltavissa yrityksesi työntekijöille ja toimipisteille. Autamme yritystäsi pitämään kiinni brändisi vaatimista linjauksista, kun visuaalisen ilmeen elementit ovat aina paikoillaan ja hallittuina.  

Brändinhallintapalvelu rakennetaan yrityksesi toiveiden mukaisesti. Se voi pitää sisällään käyntikorttipohjat, tiedotepohjat, muut asiakirjamallit ja yrityksesi logotiedostot. Voit hallinnoida palvelun kautta myös fyysisiä markkinointimateriaaleja, kuten painettuja esitteitä, julisteita, kyniä, henkilöstön vaatetusta ja yrityslahjoja. Brändinhallintapalvelulla varmistat, että yrityksesi ilmeen mukaiset visuaaliset materiaalit ovat aina linjassa ohjeiston kanssa ja tarvittavien työntekijöiden saatavilla. 

Markkinoinnin logistiikka 

Markkinoinnin logistiikka hoitaa yrityksesi puolesta kaikki fyysisten markkinointimateriaalienne varastoinnin ja jakelun. Varastoimme yrityksenne markkinointituotteet, pakkaamme tilauksenne mukaisesti ja postitamme yrityksenne kaikkiin toimipisteisiin. Markkinoinnin logistiikkapalvelu on erityisen kätevä yrityksille, joilla on monia toimipisteitä, mutta yhteiset markkinointituotteet. 

Nappaa kalenterista aika meidän asiantuntijan kanssa

Katso painon ja jakelun ratkaisumme

Erikoispaino

Paperiset painotuotteet

Markkinoinnin logistiikka

Crossmedia

Haku