Hyppää sisältöön

Markkinointiratkaisut

Painopalvelut

Tuo yrityksesi ydin esiin laadukkailla painotuotteilla. Painopalvelumme kautta saat käyntikortit sekä messurakenteet – ja kaikkea niiden väliltä. Koska olemme täyden palvelun painotalo, hoidamme tarvittaessa myös markkinointimateriaaliesi suunnittelun, logistiikan ja varastoinnin.

Palveleva painotalo suunnittelusta logistiikkaan

Painopalvelustamme saat kaikki paperiset painotuotteet, joita yrityksesi tarvitsee. Käyntikorttien, esitteiden ja oppaiden lisäksi painamme myös kirjekuoret ja lomakkeet. Haluamme, että yrityksesi näyttää mahdollisimman hyvältä painomateriaaleineen ja -väreineen. Lopullisen muotonsa painotuotteesi saa monipuolisessa jälkikäsittelyssä.

Erikoispainossamme ei ole rajoja – siirrämme yrityksesi ilmeen niin levyille, kankaille, tarroihin kuin vaikkapa messurakenteisiin. Erikoispainostamme saat uutta ilmettä esimerkiksi myymälämainontaasi tai tapahtumaasi niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Markkinointilogistiikka ja crossmedia

Kokonaisvaltaisen palvelumme kruunaavat markkinoinnin logistiikan sekä Crossmedian palvelut. Markkinoinnin logistiikkapalvelumme hoitaa puolestasi markkinointimateriaalien varastoinnin ja toimituksen. Kätevän järjestelmän avulla pysyt aina kärryillä varastosaldosta ja milloin pitää tilata lisää.

Monikanavamarkkinoinnin eli Crossmedia-palvelumme avulla saat uusia asiakkaita, tavoitat kohderyhmäsi tehokkaammin ja saat asiakkaasi sitoutumaan. Palvelumme kautta kampanjasi tavoittaa kohderyhmän useiden kanavien kautta ja pääset kiinni myös kampanjan tehoon raportoinnin kautta. Useiden markkinointikanavien käyttäminen rinnakkain vaikuttaa varmimmin ja viestisi osuu tarkemmin perille.

Ammattilaiset auttamassa sinua

Painopalveluidemme kirjo on laaja. Kaikkea ei tarvitse tietää itse, riittää, että kerrot meille huolesi – etsitään yhdessä yrityksellesi toimivin ratkaisu.

Nappaa kalenterista aika meidän markkinoinnin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä

Haku