Hyppää sisältöön

Ratkaisut

Painopalvelut

painopalvelut

Palveleva painotalo suunnittelusta tuotantoon

Viimeistele yrityksesi ilme laadukkailla painotuotteilla. Painopalvelumme kautta saat niin käyntikortit kuin messurakenteetkin – ja kaikkea niiden väliltä! Ja koska olemme täyden palvelun painotalo, hoidamme tarvittaessa myös markkinointimateriaaliesi suunnittelun, logistiikan ja varastoinnin.

Painopalvelustamme saat kaikki paperiset painotuotteet, joita yrityksesi tarvitsee. Käyntikorttien, esitteiden ja oppaiden lisäksi painamme myös kirjekuoret ja lomakkeet. Haluamme, että yrityksesi näyttää mahdollisimman hyvältä ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että löydämme tuotteillesi sopivimmat painomateriaalit ja -värit. Lopullisen muotonsa painotuotteesi saa monipuolisessa jälkikäsittelyssä.

Erikoispainossamme on oikeastaan rajana vain mielikuvitus – siirrämme yrityksesi ilmeen niin levyille, kankaille, tarroihin kuin vaikkapa messurakenteisiin. Erikoispainostamme saat myös uutta ilmettä esimerkiksi myymälämainontaasi tai tapahtumaasi. Erikoispainon tuotteemme sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön, etsimme aina yrityksellesi parhaan ja toimivimman ratkaisun.

Markkinointilogistiikan ja crossmedian palvelut

Kokonaisvaltaisen palvelumme kruunaavat tarjoamamme markkinoinnin logistiikan sekä Crossmedian palvelut. Markkinoinnin logistiikkapalvelumme hoitaa puolestasi markkinointimateriaaliesi varastoinnin ja toimituksen. Kätevän järjestelmän avulla pysyt aina kärryillä siitä, paljonko materiaaleja on varastossa ja milloin pitää tilata lisää.

Monikanavamarkkinoinnin eli Crossmedia-palvelumme avulla saat uusia asiakkaita, tavoitat kohderyhmäsi tehokkaammin ja saat asiakkaasi sitoutumaan. Palvelumme kautta kampanjasi tavoittaa kohderyhmän useiden kanavien kautta ja pääset kiinni myös kampanjan tehoon raportoinnin kautta. Useiden markkinointikanavien käyttäminen rinnakkain vaikuttaa varmimmin ja viestisi osuu tarkemmin perille.

Painon ja jakelun ratkaisut

erikoispaino
Erikoispaino
Crossmedia
Painotuotteet
Paperiset painotuotteet
Logistiikka
Markkinoinnin logistiikka
painopalvelun asiantuntijoita

Ammattilaiset auttamassa sinua

Painopalveluidemme kirjo on laaja. Kaikkea ei tarvitse tietää itse, riittää, että kerrot meille huolesi – etsitään yhdessä yrityksellesi toimivin ratkaisu.

Ota yhteyttä

Haku