Hyppää sisältöön

Painopalvelut

Markkinoinnin logistiikka

Markkinoinnin logistiikka

Markkinointimateriaalit aina saatavilla

Ovatko yrityksesi markkinointimateriaalit aina kateissa tai humiseeko esitelaatikko tyhjyyttään juuri tärkeän tapahtuman kynnyksellä? Markkinoinnin logistiikkapalvelumme kokoaa kaikki yrityksesi markkinointimateriaalit yhteen varastoon, ja reaaliaikaisen järjestelmämme avulla pysyt aina selvillä varastosaldoista. 

Markkinointilogistiikan palvelumme huolehtii puolestasi markkinointimateriaaliesi varastoinnista ja kuljetuksesta. Asiakkaanamme voit tilata yrityksesi tuotteita suoraan tapahtumaanne tai vaikkapa messuosastollenne. Tilausten tekeminen ja toimitusten seuraaminen on helppoa. Markkinointilogistiikan palvelumme avulla markkinointituotteesi ovat aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. 

Markkinointilogistiikan palvelumme huolehtii puolestasi markkinointimateriaaliesi varastoinnista ja kuljetuksesta.

Markkinointilogistiikan palvelu varastoi ja toimittaa puolestasi 

Säilytämme varastossamme yrityksesi markkinointimateriaalit ja pakkaamme kulloinkin tarvittavat tuotteet matkaan tarkasti ja luotettavasti. Hoidamme tarvittaessa myös markkinointimateriaaliesi noudon takaisin varastoomme tapahtumasi päätyttyä. Voit aina seurata markkinointimateriaaliesi toimitusta saamasi koodin avulla.  

Hoidamme tarvittaessa myös tuotteidesi kuorituksen ja postituksen. Postitus onnistuu mihin päin maailmaa tahansa. 

Varastoimme yrityksesi puolesta esimerkiksi 

  • liikuteltavat messuosastot 
  • yrityslahjat  
  • esitteet, oppaat ja lehdet 
  • muut yrityksesi markkinointiin tarvittavat materiaalit

Painopalveluistamme nopeasti markkinointimateriaalien täydennystä

Markkinoinnin logistiikkapalvelustamme on hyötyä erityisesti silloin, kun yritykselläsi on useita toimipisteitä, mutta koko organisaatiolla on käytössään yhteiset markkinointimateriaalit. Kun jätät markkinointilogistiikan meidän vastuullemme, säästät paitsi omaa, myös henkilökuntasi aikaa. Myös aina tarpeellista varastotilaa vapautuu muuhun käyttöön. 

Logistiikkajärjestelmän avulla seuraat materiaaliesi ja tuotteidesi varastosaldoja. Voit myös asettaa tuotteiden saldomäärille rajat, joiden alituksesta järjestelmä lähettää sinulle hälytyksen. Näin voit reagoida ajoissa tilaamalla lisää tarvittavia tuotteita. Monipuoliset painopalvelumme ovat luonnollisesti myös käytössäsi ja saamme tuotettua lisää materiaaleja nopeasti. 

Avun markkinoinnin logistiikan haasteisiin löydät meiltä – hoidamme logistiikkapalvelut varmasti ja luotettavasti vankalla kokemuksellamme. 


Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Katso painon ja jakelun ratkaisumme

erikoispaino

Erikoispaino

Painotuotteet

Paperiset painotuotteet

Logistiikka

Markkinoinnin logistiikka

Crossmedia

Haku