Hyppää sisältöön

Me ollaan Ilkka

Ilkalta saat kaiken, mitä tarvitset tavoitteelliseen markkinointiin. Puhuttelemme asiakkaitasi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Meillä hommat hoidetaan syvällisesti ja lämpimällä otteella – tehdään markkinointia, joka herättää tunteita ja sitouttaa!

Markkinointia jolla on päämäärä.

Me tiedämme, että tavoitteisiin pääseminen tarvitsee suunnittelua, asennetta, työtä – ja sydäntä. Autamme sinua löytämään oikean suunnan useiden markkinointikanavien viidakossa ja hallitsemaan kokonaisuuden. Tavoitteiden asettaminen on aina kaiken alku.

Yhdessä teemme markkinoinnista juuri sinun yrityksesi näköistä ja jätämme asiakkaisiisi lähtemättömän vaikutuksen poikki Pohjanmaan tai vaikka halki koko Suomen.

Tutustu asiantuntijoihimme

Ilkalla on monta näkemyksellistä markkinoinnin tekijää valmiina viemään sinut aina askeleen lähemmäs tavoitteitasi. Asiantuntijamme ovat rinnallasi ja työkavereinasi joka päivä.

Jere Ojala

Digimarkkinoinnin asiantuntijamyyjä

Maria Sumuvuori

Strategi, viestinnän asiantuntija

Lauri Sainio

Digital Marketing Services Team Lead

Missä me autamme?

Löydät markkinoinnin salkustamme monen monituisia palveluita verkkosivukehittämisestä markkinoinnin automaatioon, sisältömarkkinoinnista videoihin, hakukonemainonnasta vaikuttajamarkkinointiin. Lisäksi saat meiltä perinteiset klassikot kuten printtimainonnan ratkaisut ja painotuotteet.

Autamme sinua poimimaan laajasta tarjonnastamme juuri sinun yritystäsi tukevat kikat ja keinot. Sinä kerrot päämäärän, me selvitämme, millä keinoilla matkaan saadaan lisää vauhtia.

Kun ulkoistat markkinoinnin Ilkalle, saat käyttöösi kokeneiden asiantuntijoiden tiimin, joka auttaa hienosäätämään markkinoinnin toimenpiteet tilanteen mukaan ja tulosten perusteella. Ilkkalaisten silmät ja korvat ovat alati auki ja raudat kuumina, jotta sinä voit keskittyä omaan tekemiseesi.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Ota yhteyttä tai nappaa kalenterista aika meidän asiantuntijan kanssa

Jere Ojala

Digimarkkinoinnin asiantuntija

050 4107 446

Jesse Byman

Digimarkkinoinnin asiantuntija

050 4731 133

Tea Koivula

Digimarkkinoinnin asiantuntija

050 4795 192

Henrika Ala-Huumo

Digimarkkinoinnin asiantuntija

050 4616 783

Ilya Kereselidze

Digimarkkinoinnin asiantuntija

050 4101 341

Markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja.

Haku