Hyppää sisältöön

Markkinointi kesäkuntoon

Moi markkinoija, viestijä ja yrittäjä! Olemme koostaneet sinulle kattavan vinkkilistan, jonka avulla markkinointisi pyörii loistavasti kesän ajan. Näiden vinkkien avulla voit valmistella yrityksesi markkinoinnin ja kampanjat huolellisesti etukäteen ja lähteä lomalle rauhallisin mielin, tietäen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.

7 vinkkiä markkinointiin kesän ajaksi

  1. Suunnittele ja ajasta markkinointimateriaalit hyvissä ajoin. Sisältökalenteri on tähän mainio työkalu. Sen avulla pysyt kärryillä, missä, milloin ja mitä julkaistaan. Sisältökalenteri auttaa sisällöntuotannon suunnittelussa ja seurannassa jopa kuukausien päähän. Koko tiimi pystyy kätevästi seuraamaan julkaisuja ja niiden aikataulua sekä niihin liittyviä prosesseja. Muista myös, että hyvät sisällöt tuppaavat keräämään kommentteja. Eli kannattaa sopia etukäteen, kuka päivystää somekanaviasi kesän aikana ja vastailee asiakkaiden kysymyksiin ja kommentteihin. Tuntuuko kuitenkin siltä, että aika ei vain tahdo riittää tai että käsiparit loppuvat kesken? Asiantuntijamme ovat apunasi sisällöntuottamisessa ja markkinoinnissa.

Näiden vinkkien avulla varmistat, että yrityksesi näkyvyys ja asiakassuhteet säilyvät vahvoina, vaikka itse ansaitusti rentoudut ja nautit kesästä. <3

Kaipaatko apua markkinoinnin suunnitteluun? Haluatko sparrata markkinoinnista yhdessä asiantuntijan kanssa? Mietitkö, mikä kanava olisi sopiva yrityksellesi? Haluatko kokeilla screenmainontaa? Olisiko välisivumainos vai natiivimainonta sopivin valinta yrityksellesi? Asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa. Varaa aika kalenterista.

Haku