Hyppää sisältöön

Haukkaa digiä -webinaari

Paikka: Webinaari
Aika: Tiistaisin 23.5.- 20.6. kello 8:30 alkaen

Aikataulu ja sisältö:
8:30 Haukkaa digiä -paneelikeskustelu
8:50 Referenssiesitys, Power Oil
9:00 Webinaari päättyy

Webinaari on avoin, maksuton ja tarkoitettu kaikille digimarkkinoinnista kiinnostuneille. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen tallenne.

Webinaarissa vastaamme kiperiin kysymyksiin, joita yleisö on esittänyt Haukkaa digiä -kiertueella

Aiheena on monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana webinaarissa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski ja haastateltavina ovat digimarkkinoinnin asiantuntijat Tea Koivula ja Henrika Ala-Huumo.

Webinaarissa vastaamme yleisön esittämiin kysymyksiin Haukkaa digiä -kiertueella mm.

  • Mitkä somekanavat toimivat tällä hetkellä B2B- tai B2C-markkinoilla ja miksi?
  • Miten Google päättää kenen mainos näkyy ylempänä?
  • Kuinka yritys ja sen työntekijät voivat hyödyntää somea ja muita digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia luodessaan työnantajamielikuvaa ja aktivoidessaan rekrytointia?

Webinaarissa käydään läpi myös asiakastarina, jonka meille esittelee Ilya Kereselidze.

Annaelina Gröhn-Pitkäkoski
Henrika Ala-Huumo
Tea Koivula
Ilya Kereselidze

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Tean erityisosaamista ovat verkkosivut, uutiskirjeet, markkinoinnin ja viestinnän automaatiot sekä Google Ads -mainonta. Tean monipuolisen osaamisen avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuuden.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok) ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digituotteista ja jutun juurta riittää esim. verkkosivuista.  

Ilyan erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Ilyalla on taito selittää Googlen analytiikkaa ymmärrettävään muotoon ja yhdessä tekemisen kautta rakentaa tavoitteellista ja kustannustehokasta mainontaa. 

Valitse sinulle sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen tallenne.

Painamalla Ilmoittaudu mukaan -painiketta hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamasi tiedot.

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n ilmoitusasiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja, kuten on kuvattu rekisteriselosteessamme.

Nähdään webinaarissa!

Haku