Hyppää sisältöön

Ystävänpäivä yhdessä!

Sisältövinkkejä ja herkullisia donitseja

Tiistaina 14.2.2023 kello 11.00-14.00
Ilkka Lounge / Seinäjoki

Lämpimästi tervetuloa viettämään Ystävänpäivää yhdessä!

Ystävänpäivä on joka päivä, mutta nyt on erityisen hyvä hetki pysähtyä ja viettää aikaa yrittäjäystävän tai työkaverin kanssa rennoissa tunnelmissa kahvikupin äärellä.

Olemme tilanneet ”miljoonasti” donitseja ja toivomme, että ne kaikki saavat persoonallisen ilmeen. Nyt sinä saat päästää luovuutesi valloilleen ja koristella donitsin, jonka voit herkutella paikan päällä tai ottaa mukaan ja antaa lahjaksi ystävälle! Kaikki tarvikkeet löytyvät paikan päältä.

Loungesta löytyy myös somekalenteri, johon olemme keränneet jo valmiiksi ideoita ja vinkkejä sisältöihin. Jokainen voi jättää kalenteriin myös oman hyväksi havaitun vinkin! Koostamme kalenterin sisällöstä listan ja jaamme sen kaikkien ilmoittautuneiden käyttöön.

Voit piipahtaa Loungessa, kun sinulle parhaiten sopii ja vaihtaa samalla kuulumisia tuttujen kanssa tai verkostoitua uusiin tyyppeihin. Tapahtumassa tapaat meidän asiantuntijoita, joten kahvikupin ääressä voi vaihtaa ajatuksia esimerkiksi markkinoinnin trendeistä.

Milloin ja missä?

  • Tiistaina 14.2. kello 11.00-14.00 välisenä aikana, kun sinulle sopii
  • Ilkka Lounge, Koulukatu 10, Seinäjoki
  • Tapahtuma on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen yrityksille ja markkinoinnin tekijöille!

Lämpimästi tervetuloa itseksesi tai nappaa yrittäjäystäväsi mukaan! <3

Ilmoittaudu tapahtumaan 13.2. klo 15:00 mennessä niin tiedämme kenelle lähetämme ideoista & vinkeistä listan ja osaamme varata oikean määrän donitseja!

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Ilkan tiimi! <3

Henrika Ala-Huumo
Emma Fält
Ilya Kereselidze
Jere Ojala

Haku