Hyvin hoidettu ja tuettu markkinointi antaa työrauhan menestykselle

Jokainen meistä toivoo työrauhaa. Sitä tarvitaan silloin, kun tehtävälistalla on keskittymistä vaativa hanke. Sitä tarvitaan silloin, kun iso idea on kehittymässä, mutta sillä ei ole tilaa tai aikaa kukkia. Ennen kaikkea sitä tarvitaan muutokseen.

Hyvin hoidettu ja palaset paikoilleen loksauttava markkinointi antaa sinulle tilaa kasvaa ja työrauhaa keskittyä olennaiseen.

Toivo työrauhaa paremmalla markkinoinnilla.

Allekirjoita ruutuun “työrauha”. Jaa kirjoituksesi somessa ja tee lisää tilaa työrauhalle paremmalla markkinoinnilla.

Toivo työrauhaa paremmalla markkinoinnilla.

Työrauha kuuluu kaikille. Jaa allekirjoitus somessa ja tee lisää tilaa työrauhalle.

Get a better browser, bro.

Jaa allekirjoitus Facebookiin, Twitteriin tai LinkedIniin. Voit myös ladata allekirjoituksen kuvana ja jakaa sen Instagramissa.

JAA

Mekin toivomme työrauhaa

Työrauhan ansiosta suuret ideat ja muutokset siirtyvät suunnittelupöydältä todellisuuteen. Katso, mitä muut yrittäjät ja yritykset ovat sanoneet työrauhasta.

Jätä yhteystietosi niin jutellaan, miten sinä saisit markkinoinnilla työrauhaa.

  • Onko markkinointi investointi vai menoerä?
  • Onko markkinointi edustettuna teillä johtoryhmässä?
  • Koska viimeksi mietit, mitä markkinoit?

Jos sinulla on kirkas vastaus yhteenkin kysymykseen, jätäthän yhteystietosi, niin jatketaan yhdessä keskustelua markkinoinnista – sen tilasta, mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta.

Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

Onnistunut markkinointi johtaa myös myynnin kasvuun.

Tommi Mäki
Sarjayrittäjä

Rakenna tarinaasi markkinoinnilla

Menestys ei ole hyvästä ideasta kiinni. Hyväkin tuote tai palvelu tarvitsee tehokasta, oikea-aikaista ja oikein kohdennettua markkinointia. Siksi me tarjoamme palvelut, jotka aidosti auttavat yritystäsi menestymään ja saavuttamaan tavoitteet. Rakennamme kanssasi yrityksesi tarinaa markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän keinoin. Keskity työrauhaan, niin me varmistamme, että tulet nähdyksi ja kuulluksi.

Yhdessä

Olemme markkinoinnin kumppanisi arjessa ja juhlassa, yksittäisistä mainoksista strategiatöihin.

Myyntiä

Autamme sinua ottamaan ilon irti myynnin ja markkinoinnin parhaista työkaluista ja toimintatavoista.

Kasvua

Suut auki loksauttava mainonta ja viimeiseen asti viritetty markkinointi siivittävät sinut kasvu-uralle.

Tuloksia

Jaamme kanssasi punnittuja näkemyksiä ja selkeitä ratkaisuja, joilla todistetusti saa aikaan vaikutusta.

Ilkka lyhyesti

  • Noteerattu Helsingin pörssissä
  • Liikevaihto 49,7 M€ (2021)
  • Työntekijöitä n. 500

Ilkka tarjoaa tavoittavaa mainostilaa, toteuttaa mainontaa, tekee verkkosivuja ja verkkokauppoja, rakentaa markkinoinnin automaatioita, suunnittelee markkinointistrategioita, kehittää myyntiä, valmentaa ja kouluttaa markkinoinnin osaajia sekä paljon muuta.

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa ja ympäri pohjalaismaakuntia, mutta lisäksi toimimme valtakunnallisesti Oulussa, Tampereella ja Helsingissä sekä kansainvälisesti mm. Hongkongissa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa ja Tukholmassa.

Ilkka-brändin alle kuuluvat seuraavat markkinoinnin ja markkinointiteknologian palvelubrändit: Myynninmaailma, Digimoguli, Differo, somessa.com, MySome, I-print, Liana Technologies, Evermade ja Ungapped. Aiemmin sijoittajaviestinnästä tutun Ilkka-Yhtymän ja yritysasiakkaille suunnatun I-Medioiden brändit tunnetaan nyt Ilkkana.

Ilkka on markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja. Tuomme markkinoinnin ja teknologian monimutkaiseen maailmaan punnittuja näkemyksiä ja selkeitä ratkaisuja. Tarjoamme yhdeltä luukulta kattavat markkinoinnin sekä mainonnan palvelut ja julkaisemme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla yhtä maakuntalehteä, kahta kaupunkilehteä sekä viittä paikallislehteä.