Hyppää sisältöön

Pyydystä poka -tilaisuus on jouduttu perumaan

Valitettavasti 12.10. Pyydystä poka -tilaisuus on peruttu sairastapauksen vuoksi. 

Pyydystä poka!

Tilaisuudessa puhujina ovat Ilkan digimarkkinoinnin asiantuntijat Tea Koivula ja Henrika Ala-Huumo.

Aamupalan äärellä saat vastauksia ja vinkkejä monikanavaiseen markkinointiin konkreettisin esimerkein. Ilkan asiantuntijat laittavat osaamisensa peliin ja esittävät haasteisiin konkreettisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Tilaisuuden jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä brändimarkkinointi on ja miten sinä voit tehdä markkinointia taktisemmin.

Tea Koivula
Henrika Ala-Huumo

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Tean erityisosaamista ovat verkkosivut, uutiskirjeet, markkinoinnin ja viestinnän automaatiot sekä Google Ads -mainonta. Tean monipuolisen osaamisen avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuuden.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok), Google Ads-mainonta ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digimarkkinoinnin ratkuisuista kuten verkkosivuista. Henrikan kanssa ratkaisette yhdessä yrityksesi markkinoinnin haasteet.

Ilmoittaudu mukaan

Haku