Hyppää sisältöön

Ilkka x Viiskunta: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa Ilkan ja Viiskunta-lehden yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen torstaina 27.4. Tilaisuus järjestetään Hotelli Alavudessa, jossa pääsemme haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Aika: to 27.4.2023 klo 7:30-9:00
Paikka: Hotelli Alavus, Järviluomantie 4, 63300 Alavus

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Aamun aikataulu
7:30 Aamupala alkaa
8:00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä -paneelikeskustelu
Referenssi
9:00 Tilaisuus päättyy

Aamupala on tarjolla koko tilaisuuden ajan. Tilaisuuden avaa Järviseutu -lehden myyntipäällikkö Hannele Salmenautio.

Digimarkkinointia haukataan Henrika Ala-Huumon ja Ilya Kereselidzen toimesta. Aiheena onkin monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski.

Sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, Ilkka
Henrika Ala-Huumo, Ilkka
Ilya Kereselidze, Ilkka

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok) ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digituotteista ja jutun juurta riittää esim. verkkosivuista.

Ilyan erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Ilyalla on taito selittää Googlen analytiikkaa ymmärrettävään muotoon ja yhdessä tekemisen kautta rakentaa tavoitteellista ja kustannustehokasta mainontaa.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 20.4. kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta mielellään antaa:

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com

Haku