Hyppää sisältöön

Ilkka x Suupohjan Sanomat: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa Ilkan ja Suupohjan Sanomien yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen perjantaina 21.4. Tilaisuus järjestetään Ravintola Jungmanissa, jossa pääsemme haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Aika: Pe 21.4.2023 klo 7.30-9.00
Paikka: Jungman Restaurant Café Bar, Merikatu 8, 64100 Kristiinankaupunki

Tilaisuus on suomenkielinen.

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Aamun aikataulu
7.30 Aamupala alkaa
8.00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä -paneelikeskustelu
Referenssi
9.00 Tilaisuus päättyy

Aamupalaa on tarjolla koko tilaisuuden ajan. Tilaisuuden avaa Ritva Haapala Suupohjan Sanomista.

Digimarkkinointia haukataan Tea Koivulan ja Jesse Bymanin toimesta. Aiheena onkin monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski.

Voit kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, Ilkka
Tea Koivula, Ilkka
Jesse Byman, Ilkka

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Tean erityisosaamista ovat verkkosivut, uutiskirjeet, markkinoinnin ja viestinnän automaatiot sekä Google Ads -mainonta. Tean monipuolisen osaamisen avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuuden.

Jessen erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Taito keskustella digimarkkinoinnista maanläheisesti ja ymmärrettävästi auttaa luomaan tehokasta ja tavoitteellista mainontaa sekä kampanjoita. 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen pe 14.4. kello 12 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudest antaa:

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com

Haku