Hyppää sisältöön

Ilkka x Komiat aamiainen: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa Ilkan ja Komiat-lehden yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen torstaina 9.2. Tilaisuus järjestetään Härmän Kylpylässä, jossa pääsemme haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Aamun aikataulu
7:30 Aamupala alkaa
8:00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä
Referenssi
9:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Aamupala on tarjolla koko tilaisuuden ajan Härmän Kylpylän ravintola Yölinnussa (Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä). Tilaisuuden avaa Komiat -lehden myyntineuvottelija Essi Kallio. Essi kuvaa itseään paikallisten palveluiden puolestapuhujana ja onkin varmasti monelle tuttu kasvo Härmässä.

Digimarkkinointia haukataan Henrika Ala-Huumon, Tea Koivulan ja Ilya Kereselidzen toimesta. Aiheena onkin monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski. Sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Essi Kallio, Komiat
Tea Koivula, Ilkka
Annaelina Gröhn-Pitkäkoski, Ilkka
Henrika Ala-Huumo, Ilkka
Ilya Kereselidze, Ilkka

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok) ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digituotteista ja jutun juurta riittää esim. verkkosivuista.

Ilyan erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Ilyalla on taito selittää Googlen analytiikkaa ymmärrettävään muotoon ja yhdessä tekemisen kautta rakentaa tavoitteellista ja kustannustehokasta mainontaa.

Tean erityisosaamista ovat verkkosivut, uutiskirjeet, markkinoinnin ja viestinnän automaatiot sekä Google Ads -mainonta. Tean monipuolisen osaamisen avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuuden.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 2.2. kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta mielellään antavat:

Essi Kallio
050 331 0626
essi.kallio@ilkka.com

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com


Haku