Hyppää sisältöön

Ilkka x Järviseutu aamiainen: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa Ilkan ja Järviseutu-lehden yhteistyössä järjestämään aamiaistilaisuuteen keskiviikkona 22.2. Tilaisuus järjestetään Hotelli-Ravintola Alvariinissa, jossa pääsemme haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Aamun aikataulu
7:30 Aamupala alkaa
8:00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä
Referenssi
9:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Aamupala on tarjolla koko tilaisuuden ajan Hotelli-Ravintola Alvariinissa (Paavolantie 1, 62900 Alajärvi). Tilaisuuden avaa Järviseutu -lehden myyntipäällikkö Hannele Salmenautio. Hannele kuvailee itseään paikallisten palveluiden puolestapuhujana ja onkin varmasti monelle tuttu kasvo Järviseudulla.

Digimarkkinointia haukataan Henrika Ala-Huumon ja Jesse Bymanin toimesta. Aiheena onkin monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Hannele Salmenautio, Järviseutu
Henrika Ala-Huumo, Ilkka
Jesse Byman, Ilkka

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok) ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digituotteista ja jutun juurta riittää esim. verkkosivuista.

Jessen erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Taito keskustella digimarkkinoinnista maanläheisesti ja ymmärrettävästi auttaa luomaan tehokasta ja tavoitteellista mainontaa sekä kampanjoita. 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 15.2. kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta mielellään antavat:

Hannele Salmenautio
hannele.salmenautio@ilkka.com

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com

Yhteistyössä

Haku