Hyppää sisältöön

Ilkka aamiainen: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Paikka: Seinäjoki, Original Sokos Hotel Lakeus, Lakeus-sali
Aika: torstaina 16.3. klo 7.30 – 9.00

Ohjelma:
7:30 Aamupala alkaa
8:00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä
Referenssi
9:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Tilaisuuden avaa Marja Rajamäki ja digimarkkinointia haukataan haastattelun muodossa Henrika Ala-Huumon, Jere Ojalan ja Ilya Kereselidzen toimesta.

Aiheena on monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski.

Sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Jere Ojala
Annaelina Gröhn-Pitkäkoski
Marja Rajamäki
Henrika Ala-Huumo
Ilya Kereselidze

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Henrikan erityisosaamista ovat sosiaalinen media (Facebook, Instagram, TikTok) ja vaikuttajamarkkinointi. Osaamista löytyy myös muista digituotteista ja jutun juurta riittää esim. verkkosivuista.

Ilyan erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Ilyalla on taito selittää Googlen analytiikkaa ymmärrettävään muotoon ja yhdessä tekemisen kautta rakentaa tavoitteellista ja kustannustehokasta mainontaa.

Jeren erityisosaamista ovat laajojen markkinoinnin kokonaisuuksien hallitseminen ja eri kokoiset kumppanuudet. Jerellä on taito löytää erilaisiin tilanteisiin sopivia markkinointikeinoja. Verkkosivut ja verkkokaupat ovat Jerelle hyvin tuttua.

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja tilaisuudesta mielellään antaa:

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com

Haku