Hyppää sisältöön

Ilkka aamiainen: Haukkaa digiä

Lämpimästi tervetuloa haukkaamaan herkullista aamupalaa ja maukasta digimarkkinointia.

Paikka: Vaasa, Monitori, Hietasaarenkatu 19
Aika: keskiviikkona 29.3. klo 7.30 – 9.00

Ohjelma:
7:30 Aamupala alkaa
8:00 Lämpimästi tervetuloa
Haukkaa digiä
Referenssi
9:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan sivun alla olevan lomakkeen kautta. Tilaisuus on avoin, maksuton ja tarkoitettu alueen kaikille yrityksille ja markkinointipäättäjille.

Haukkaa digiä

Tilaisuuden avaa Marja Rajamäki ja digimarkkinointia haukataan haastattelun muodossa Tea Koivulan ja Jesse Bymanin toimesta.

Aiheena on monipuolisesti ja napakasti sosiaalinen media, Google ja verkkosivut. Haastattelijana tilaisuudessa toimii Annaelina Gröhn-Pitkäkoski.

Sinun on mahdollista kysyä mieltä askarruttavista digimarkkinoinnin asioista joko paikan päällä tai ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa.

Annaelina Gröhn-Pitkäkoski
Marja Rajamäki
Tea Koivula
Jesse Byman

Nappaa kalenterista aika meidän digimarkkinoinnin asiantuntijan kanssa

Digimarkkinoinnin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuuden jälkeen ja alta löytyy kalenteri, josta voit napata itsellesi markkinoinnin kartoitusajan. Kartoitus on ilmainen, ei velvoita mihinkään ja onnistuu myös muina päivinä.

Tean erityisosaamista ovat verkkosivut, uutiskirjeet, markkinoinnin ja viestinnän automaatiot sekä Google Ads -mainonta. Tean monipuolisen osaamisen avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan monikanavaisen markkinoinnin kokonaisuuden.

Jessen erityisosaamista ovat Google Ads -mainonta, verkkosivut, verkkokaupat ja uutiskirjeet. Taito keskustella digimarkkinoinnista maanläheisesti ja ymmärrettävästi auttaa luomaan tehokasta ja tavoitteellista mainontaa sekä kampanjoita. 

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 22.3. kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta mielellään antaa:

Henni Välimaa
henni.valimaa@ilkka.com

Haku