Hyppää sisältöön

Ilkka-Pohjalaisen ilmestymispäivämuutos 1.10.2023 alkaen

Mikä muuttuu?

Ilkka-Pohjalaisen paperinen lehti ja digitaalinen näköislehti julkaistaan 1.10.2023 alkaen kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Ilkka-Pohjalainen julkaisee uutissisältöjä verkkosivullaan seitsemänä päivänä viikossa ympäri vuorokauden ja on jatkossakin kahden maakunnan media, joka palvelee lukijoitaan verkossa vuoden jokaisena päivänä. Viimeinen sunnuntailehti julkaistaan 24.9.2023, minkä jälkeen sunnuntain painettu lehti ja digitaalisesti julkaistava näköislehti jää pois.

Siirrämme nykyisen sunnuntain lehden lukemisto- ja ilmoitussisältöjä lauantain lehteen. Ilkka-Pohjalaisen lauantain printtilehti julkaistaan jatkossa kahdessa osassa, kuten aiemmin sunnuntain lehti. Lauantain lehteen siirtyvät nykyisin sunnuntaina ilmestyvät sisällöt, kuten laadukkaita lukujuttuja sisältävät viikonvaihdesivut. Aiemmin sunnuntain lehdessä julkaistut työpaikkailmoitukset siirtyvät myös lauantain lehteen. Ilkka-Pohjalaisen verkkosivusto päivittyy jatkossakin sunnuntaisin tuoreimmilla paikallisilla ja valtakunnallisilla uutisilla sekä kiinnostavimmista ilmiöistä, tapahtumista ja henkilöistä kertovilla sisällöillä.

Lauantain lehdessä julkaistuista mainoksista ei veloiteta yritysasiakkailta viikonloppulisää.

Yleisimmät kysymykset

Julkaisemme painetussa lehdessä maanantaista lauantaihin monipuolisesti ajantasaisia, luotettavia ja mielenkiintoisia uutisia, juttuja ja puheenaiheita. Kokoamme lauantaisin
ilmestyvään Ilkka-Pohjalaiseen viikonvaihteen mielenkiintoisimmat jutut ja uutiset. Pääkirjoitussivu siirtyy nykyiseltä paikaltaan muualle lehteen. Se löytyy jatkossa myös arkisin muun mielipidemateriaalin yhteydestä. Ilkka-Pohjalaisen verkkosivusto päivittyy jatkossakin sunnuntaisin tuoreimmilla paikallisilla ja valtakunnallisilla uutisilla sekä kiinnostavimmista ilmiöistä, tapahtumista ja henkilöistä kertovilla sisällöillä.  

Ilkka-Pohjalaisen lauantain printtilehti julkaistaan jatkossa kahdessa osassa, kuten aiemmin sunnuntain lehti. Sunnuntaisin julkaistavia juttusisältöjä siirtyy lauantain lehteen, mukaan lukien lukijoidemme kuolinilmoitukset ja yritysten kaupalliset ilmoitukset sekä työpaikka- ja koulutusilmoitukset.

Lehden sivumäärä määräytyy uutispäivän ja muun julkaistavan sisällön mukaan.
Haluamme panostaa jatkossa lauantaisin ilmestyvään viikonvaihdenumeroon.

Digilehden ja verkkosivujen kävijämäärät tulevat kasvamaan ja parhaat tavoittavuudet yritysasiakas saa monikanavaisella mainonnalla. Sunnuntaisin ei ilmesty digilehteä (näköislehti), jolloin välisivumainonta näkyy jatkossa maanantaista lauantaihin. Lauantain lehti on koko viikonlopun lukupaketti ja sitä luetaan pidempään. Viikonloppulehden mainonta saa paremman huomioarvon.

Sunnuntain mainosjulkaisuista aiemmin peritty pyhälisä poistuu eli se ei siirry lauantain lehden mainoshintoihin. Ilmoitushintoihin ei tule muutoksia.

Jos jokin askarruttaa, ota yhteyttä!

Haku