Hyppää sisältöön

19.01.2022

Mervi Marttila

Uutiset

Teemaliitteet ja suurjakelut vuonna 2022

Kaupallisten teemaliitteiden ja suurjakelujen tämän vuoden kattaus on koko komeudessaan julki. Tutustu vuoden 2022 listaukseen ja varmista näkyvyys yrityksellenne sopivassa teemassa tai suurjakelussa.

Tämän vuoden kaupallisissa teemaliitteissä käsitellään mm. koulutusta ja rekrytointia, autoilua, matkailua, kodin sisustamista ja vapaa-ajan aiheita.

Viime vuosina suuren suosion niin mainostajien kuin lukijoidenkin keskuudessa saanut kesälehti jaetaan postilaatikoihin ja ABC-liikennemyymälöiden jakelupisteisiin heti kesäkuun alussa 3.6. Kesän markkinointia suunnittelevien kannattaa merkata kesälehti isoin kirjaimin suunnitelmiinsa.

”Kokonaan uutena teemana on tulossa Talvimatkailu ja viihde -liite marraskuun alkupuolella. Tämä liite tarjoaa vinkkejä pikkujoulukaudelle sekä joulunajan ja hiihtolomakauden matkailijoille. Lisäksi julkaisemme tänä vuonna B2B-yrityksiä silmällä pitäen kaksi teemaliitettä”, vinkkaa aluemyyntipäällikkö Mervi Marttila.

> Katso koko listaus Teemaliitteet ja suurjakelut -sivulla

Tavoita kerralla jopa 100 000 taloutta

Kaupallisia teemaliitteitä julkaistaan lähes joka kuukausi. Moni teemoista jaetaan 100 000 talouden suurjakeluna jaettavan Ilkka-Pohjalaisen mukana.

Osa teemoista (esim. rekrytointi ja koulutus 18.2.2022) käsitellään vain kertaalleen vuoden aikana, joten nyt on oikea aika käydä läpi tämän vuoden liitevalikoimamme ja merkata päivämäärät työn alla olevaan vuosikelloon – eikä mikään estä mainospaikan tai sponsoroidun jutun varaamista jo nyt.

”Kaupalliset teemaliitteet on mainostajalle erinomainen mahdollisuus tavoittaa teeman aihepiiristä kiinnostuneet lukijat ja tuoda esiin omaa liiketoimintaa esimerkiksi sponsoroidulla jutulla. Sponsoroitu juttu julkaistaan kaupallisessa liitteen lisäksi pointti.fi-sivustolla, josta sitä on mahdollista jakaa yrityksen somekanaviin”, Marttila muistuttaa.

> Lue lisää kaupallisissa teemaliitteissä ja suurjakeluissa mainostamisesta

Haku