Hyppää sisältöön

17.06.2020

Ilkka

Uutiset

Ilkka ja Vaasan Sport aloittavat tiiviin yhteistyön

Ilkka ja pohjalaisjääkiekkoilun ylpeys Vaasan Sport ovat sopineet monivuotisesta merkittävästä yhteistyösopimuksesta. Yhteistyö näkyy konkreettisimmin Ilkan mukaan nimetyssä VIP-ravintolamaailmassa Sportin uudella kotiareenalla.

”Vaasan Sport on loistava kumppani Ilkalle. Yhteistyön avulla vahvistamme tunnettuuttamme ja asemaamme erityisesti Vaasan seudulla. Tässä hienolla tavalla kaksi paikallista merkittävää tekijää puhaltavat yhteen hiileen ja hyödyntävät toistensa osaamista”, iloitsee Ilkan myyntijohtaja Timo Ranta.

”Yhteistyömme on aito win-win-tilanne. Vaasan Sportille on tärkeää kehittää koko vanhan Vaasan läänin laajuista verkostoa ja tässä Ilkka sekä maakuntalehti Ilkka-Pohjalainen ovat äärimmäisen tärkeitä kumppaneita”, kommentoi Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Ilkan ja Vaasan Sportin yhteistyösopimus kattaa VIP-ravintolamaailman osalta optioineen seuraavat viisi vuotta. Lisäksi Sport keskittää jatkossa markkinoinnin ja mainonnan hankintojaan Ilkalle.

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja Tomas Kurtén ja liiketoimintajohtaja Jarno Puutio iloitsevat uudesta yhteistyösopimuksesta.

Ilkka Lounge on Vaasan yrityselämän uusi kohtaamispaikka

Kun kiekko tippuu ensi kerran jäähän lokakuussa avattavan Vaasan Sähkö Areenan uumenissa, on varmaa, että niin Ilkka kuin Ilkka-Pohjalainenkin ovat ottelutapahtumassa näkyvästi läsnä. Areenan kolmannen kerroksen Ilkka Lounge -nimeä kantava 400-paikkainen VIP-ravintolamaailma on jatkossa Pohjanmaan yrityspäättäjien verkostoitumisen keskipiste.

”Areenan koko kolmas kerros on Ilkka Loungea. Sieltä on toiselta pitkältä sivulta ja osittain myös kahdesta kulmauksesta suora näkymä kentälle. Vastaavaa ravintolamaailmaa ei ole missään muussa jäähallissa Suomessa. Ilkka Lounge tulee olemaan Vaasan ylivoimaisesti mielenkiintoisin yrityselämän kohtaamispaikka”, Kurtén lupaa.

Ilkka Loungen näyttävissä ja toimivissa puitteissa on helppo yhdistää jääkiekko-ottelusta nauttiminen, uusien kontaktien luominen sekä ruokailu ja illanvietto.

”Ilkka Lounge antaa meille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia luoda verkostoja, tavoittaa sidosryhmiämme sekä tietenkin nauttia Sportin peleistä”, Ranta toteaa.

I-Mediat Lounge

  • VIP-ravintolamaailma ja yrityspäättäjien kohtaamispaikka Sportin peleissä
  • Moderni sisustus ja upeat tilat 400:lle hengelle
  • Avautuu areenalle päin – 100 metriä avattavaa lasiseinää
  • Oma VIP-sisäänkäynti
  • Suora kulku I-Mediat Loungesta klubipaikoille uuteen VIP-katsomoon
  • Hyödynnettävissä myös muissa Vaasan Sähkö Areenan tapahtumissa

Lisätietoja:  
Myyntijohtaja Timo Ranta, Ilkka Oyj, puh. 050 316 1910 Toimitusjohtaja Tomas Kurtén, Hockey-Team Vaasan Sport Oy, puh. 0400 827 947

Artikkelin kirjoitushetkellä Ilkka tunnettiin nimellä I-Mediat Oy.

Haku