Hyppää sisältöön

13.11.2020

Uutiset

Epari voitti kolme kultaa Suurilla Lehtipäivillä

Seinäjoen alueen perinteikäs kaupunkilehti Epari on kruunattu vuoden 2020 kaupunkilehdeksi, minkä lisäksi voitto tuli myös parhaan kaupunkilehtijutun ja Lukijan valinta -kategorioissa.

”Mahtavia palkintoja. Lukijan valinta -palkintoa arvostan kaikkein korkeimmalle. Kylmät väreet ja syvä kumarrus, että tällainen asiantuntija valitsi meidät”, Eparin päätoimittaja Tero Hautamäki kertoi haastattelussaan viitaten Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori Reetta Rätyyn, joka nimesi tänä vuonna Lukijan valinnan.

Kilpailun tulokset ratkottiin torstaina 12.11.2020 Uutismedian liiton Suurilla Lehtipäivillä. Kaupunkilehtien sarjassa kilpaili 99 kaupunkilehteä. Epari on on yltänyt palkintosijoille omassa sarjassaan useampaankin otteeseen aiempinakin vuosina, mutta nyt saavutettu ykkösija on lajiaan ensimmäinen.

Kilpailun tuomaristo perusteli valintaansa mm. seuraavasti:

”Epari on erittäin toimiva ja lukemaan houkutteleva kokonaisuus, niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti. Lehti ottaa kaikki lukijat huomioon tarjoamalla monipuolisia, paikallisia ja ajankohtaisia juttuja. Lehdestä välittyy myös vahva vuorovaikutus lukijoiden kanssa, ja nämä asiat yhdessä tekevät lehdestä mieleenpainuvan.”

Myös Jurvan Sanomat nousi palkintosijalle sarjassaan

Paikallislehti Jurvan Sanomat puolestaan sijoittui kolmannelle sijalle Uutismedian liiton paikallismediakilpailussa. Kisaan osallistui 71 paikallislehteä, joista kerran ja kahdesti viikossa ilmestyvät lehdet arvioitiin erikseen.

”Olemme todella tyytyväisiä mitalisijasta. Tämä on alan sisäinen tunnustus, että työ on tehty kunnolla”, Jurvan Sanomien päätoimittaja Jarmo Panula totesi haastattelussaan.

Ilkka julkaisee sekä Eparia että Jurvan Sanomia. Kysy lisää palkituissa lehdissämme mainostamisesta täältä.

Lue lisää:

Uutismedian liitto palkitsi kaupunkilehtien ja kaupunkilehtijuttujen parhaimmistonUutismedian liitto palkitsi parhaat paikallismediat ja paikallislehtijutut

Haku